Forlan için de seneye çıkacak formalardan mı alsam ne yapsam?
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_ Gelirse Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ikinci transferi olur.
Quaresma'dan sonra.
Roberto Carlos???
Fb liyim
Carlos'tan sonra gelen en büyük yıldız forlan
Forlan:2 defa Altın ayakkabı,LA Liga gol krallığı falan var.Carlos yanında bireysel anlamda sönük kalıyor.
Carlos forvet mı ???
Bu tip ödüller genelde forvetlere veriliyor
Uzatma istersen
Bende aksini söylemedim. Ama Forlan'ın daha büyük transfer olduğu gerçeğini değiştirmez.Tabi geldiyse
Şimdi Hagi'nin , Jardel'in , Elano'nun veya Misi'nin adını vererek keyfinizi bozmak istemiyorum.
İyi iş yaptı Beşiktaş , tebrik etmek gerekir Valla.İnşallah 3 takım da böyle transferlere devam eder de ligi gerçekten üst düzeye taşırız.
Siz asıl Avrupa Kupalarına gitmediğiniz halde Drogba'yı transfer edebilirsiniz eğer, o da süper bir transfer olur ve ilk tebrik eden ben olurum
Allahım sana geliyorum...
Yönetim ayakta alkışlanacak işler yapıyor. İşte şimdi yer yerinden oynayacak.
Dip NOT: Kimse 2 kere altın ayakkabı almış adamın karşılaştırmasını yapmasın, komik oluyor. Göz var nizam var.
Bugün basında çıkan "Forlan Beşiktaş ile anlaştı" haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş yönetimi konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş yöneticileri Haber1903'e yaptığı açıklamada;
" Forlan'da şuanda her hangi bir gelişme yok. Forlan transferi en son görüşüldüğü gibi duruyor. Şu an için her hangi bir futbolcu ile kesinlikle anlaşmadık " diyerek sözlerini tamamladılar.
Öte yandan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yarın özel bir uçak ile transfer görüşmelerini başlatmak için yurt dışına uçacağı öğrenildi.
Haber1903
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
Bugün basında çıkan "Forlan Beşiktaş ile anlaştı" haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş yönetimi konu ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
" Forlan'da şuanda her hangi bir gelişme yok. Forlan transferi en son görüşüldüğü gibi duruyor. Şu an için her hangi bir futbolcu ile kesinlikle anlaşmadık " diyerek sözlerini tamamladılar.
Öte yandan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yarın özel bir uçak ile transfer görüşmelerini başlatmak için yurt dışına uçacağı öğrenildi.
Haber1903
Yönetim klasik açıklamasını yapmış, sanırım haftaya fb şampiyon olduğu zaman açıklayacaklar gündem değiştirmek için
Hayırlı olsun size. Ama biliyorsunuz ki iyi kadro ile olmuyor. İyi bir hoca ve iyi defans oyuncuları size şart.
Kaliteli oyuncu. Tek sorunu yaşı. Uyum sağlarsa kısa vadede çok önemli katkı sağlar. Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
Haber1903
borsa açıklaması içindir o.
@BJK
Zaten Fener şampiyon olacak diye ayın 23'ü diyolar ya
Tebrikler, geçen Dünya Kupası'nın en önemli yıldızlarından birisi. Müthiş bir transfer. Hangi paralarla alınıyor, sorgulanması lazım ama o Beşiktaş taraftarının işi Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: emirburak23
Kaliteli oyuncu. Tek sorunu yaşı. Uyum sağlarsa kısa vadede çok önemli katkı sağlar. Hayırlı olsun.
79 doğumlu, yaşının pek sorun olacağını sanmıyorum
Forlan Beşiktaş'ta
Beşiktaş, yeni sezondaki ilk transfer hamlesini yaptı ve Atletico Madrid'ın yıldızı Diego Forlan ile kesin olarak anlaşmaya vardı ve önümüzdeki hafta Çarşamba günü sözleşme imzalayacak.
FORLAN BEŞİKTAŞ'TA Beşiktaş transfere hızlı başladı ve Atletico Madrid'in yıldızı Uruguaylı Diego Forlan ile ön anlaşma imzaladı.
Önümüzdeki sezon çok güçlü bir kadro ile yola çıkmayı planlayan siyah-beyazlı takım, önümüzdeki hafta çarşamba günü Forlan ile resmi sözleşme imzalayacak.
32 yaşındaki Arjantinli yıldız, sırasıyla Independiente, Manchester United ve Villarreal formaları giydikten sonra Atletico Madrid'e transfer olmuş ve İspanyol temsilcisinde 102 maçta 67 gole imza atmıştı.
KEMAL TOKAK DA SIRADA Siyah-beyazlı takım, bu sezon Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor forması giyen 1989 doğumlu stoper Kemal Tokak ile de kesin olarak anlaşmaya vardı.
Genç oyuncu Adanaspor altyapısında futbola başlamış, Dardanelspor'da ilk profesyonelliğini yaşamıştı.
22 yaşındaki genç yıldız adayı, daha sonra M.Kemalpaşaspor ve Orhangazispor'da TFF 3. Lig'de forma giymiş ve bu sezon başında da Samsunspor'a transfer olmuştu.
NTVSPOR
Quaresma-Simao-Fernandes-Guti-Forlan
Ama hiç biri bir Alex değil
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Tebrikler, geçen Dünya Kupası'nın en önemli yıldızlarından birisi. Müthiş bir transfer. Hangi paralarla alınıyor, sorgulanması lazım ama o Beşiktaş taraftarının işi Hayırlı olsun.
Şimdiii
Ben bir Galatasaray taraftarıyım, fakat bu yazdığın şey hiç mi hiç hoş şey değil.
Fakat muhtemelen Fenerbahçe taraftarı olduğunu zannederek şöyle bir cevabı vereyim,
Guiza gibi bir çöp'e, 14 milyon euro hatta yıllık 3-4 milyon euro veriliyorken bence Forlan bedava
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Hayırlı olsun size. Ama biliyorsunuz ki iyi kadro ile olmuyor. İyi bir hoca ve iyi defans oyuncuları size şart.
Bu sene onu da halledecekler. Bu transfere ileriyi iyileştirme olarak adlandırabiliriz.
Bobo 'da gittiğine göre bir forvet daha gelecek. Bakalım o kim olacak.
Ayrıca Samsun'dan defans alınmış. TS ve Bursa'daki elemanlarda büyük ihtimalle bitti. Yani defansta sağlamda...