Beşiktaş,Diego Forlan ile önünmüzdeki hafta resmi sözleşme imzalayacak. NTVSPOR SON DAKİKA
hayirli ugurlu olsun. guzel transfer.
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
hayirli ugurlu olsun. guzel transfer.
quote:
Orijinalden alıntı: 5yıl Boyunca Hergün
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Savior Fenix
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLY
Alıntıları Göster
Büyük transfer değil , sönük yıldız
quote:
Orijinalden alıntı: Marty.McFLY
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: oLiViaa
Alıntıları Göster
Gelirse Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ikinci transferi olur.
Quaresma'dan sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: oLiViaa
Alıntıları Göster
forlan gelmez gelirse ancak fenere gelir lugano yapacak aramızı
quote:
Orijinalden alıntı: nobran19
Alıntıları Göster
Yaşı geçti Başarılı olamayacak Guti'yide gördük Kaprisli Sönük yıldız Çok para verdiniz.
herkes yazmadan ben yazayım dedim, şaka bir yana hayırlı olsun bir Galatasaray'lı olarak böyle yıldızları ülkemizde görmek güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Gelirse Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ikinci transferi olur.
Quaresma'dan sonra.
Alıntıları Göster
Süper..Yalnız ! Almeida gidici olmalı ki tam takıma alışmışken ve daha da yararlı olabilecek iken gitmesi kötü olur.Hani diyorum Forlan-Almeida ikilisi olsa. Sonra eğer kanatlara ve stopere de 1-2 sağlam adam almazsak olmaz işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_ Gelirse Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ikinci transferi olur.
Quaresma'dan sonra.
Roberto Carlos???
Fb liyim
Carlos'tan sonra gelen en büyük yıldız forlan
quote:
Orijinalden alıntı: Protagonist
Yaşı geçti Başarılı olamayacak Guti'yide gördük Kaprisli Sönük yıldız Çok para verdiniz.
herkes yazmadan ben yazayım dedim, şaka bir yana hayırlı olsun bir Galatasaray'lı olarak böyle yıldızları ülkemizde görmek güzel.
parasını alıp yatmaya geldi
quote:
@eyoruk forumda bir konuda okumuştum, Almeida gönderilecekmiş sanırım, 4,5 milyon kasaya aktarılacakmış.RMadrid, AMadrid ve Sporting teklif sunmuş Almeida'ya
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_ Gelirse Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük ikinci transferi olur.
Quaresma'dan sonra.
Roberto Carlos???
Fb liyim
Forlan:2 defa Altın ayakkabı,LA Liga gol krallığı falan var.Carlos yanında bireysel anlamda sönük kalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D49FFCE23
quote:
parasını alıp yatmaya geldi
Alıntıları Göster
süper transfer. tebrikler..
tabiki bi alex değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
tabiki bi alex değil.
Ya alt tarafı altın ayakkabı falan filan almış işte, hem de yaşlı Niang gibi 79 doğumlu neden almışlar ki bu adamı
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
quote:
Quaresma'dan sonra.
Roberto Carlos???
Fb liyim
Forlan:2 defa Altın ayakkabı,LA Liga gol krallığı falan var.Carlos yanında bireysel anlamda sönük kalıyor.
Carlos forvet mı ???
Bu tip ödüller genelde forvetlere veriliyor
Uzatma istersen
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Süper..Yalnız ! Almeida gidici olmalı ki tam takıma alışmışken ve daha da yararlı olabilecek iken gitmesi kötü olur.Hani diyorum Forlan-Almeida ikilisi olsa. Sonra eğer kanatlara ve stopere de 1-2 sağlam adam almazsak olmaz işte.
Almeida satıldı diye okudum biyerde , fon satmış.4.5 milyon Euro para alıcaz ordan