Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Derbisi ESPN'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
5
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wesley Sneijder transferi sonrası yurt dışı kanalların maçlara ilgi göstereceğini düşünüyordum ki ESPN nasıl olduysa kapalı kutu Digitürk ile anlaşıp maçı yayın akışına koymuş. 3 kuruş değeri olmayan Ligin değerinin artması adına olumlu bir gelişme.

http://espn.estadao.com.br/programac...3&hour=&idTag=

• espn ne demek? Yani netten beleş kanal mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

espn ne demek? Yani netten beleş kanal mı?

Amerikan spor kanalı . Beleş olduğunu sanmıyorum
  • Sneijder lige belli bir kalite kattı.Ligde gerçekten tanınmış isimler her geçen gün artıyor.Bedava olacağını bende düşünmüyorum.
  • vay anasını sayın seyirciler. kabuk kırılıyor mu yoksa ? aslında digitürk para sevdasından vazgeçip 1-2 ülkeye satsa maçları tanınma açısından iyi olacak.
    1 futbolcu sayesinde bu oluyorsa , 2-3 sene Avrupada görünsek baya ilerleme kaydederiz.
  • bozulan imajı yine biz düzelticez insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fernandes ESPN Show yazsalardı keşke.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu çok iyi oldu bari 3 büyüklerin maçlarını versinler demi.
  • Fernandes'in bu kadar etki yapacağını zannetmiyordum. Vay be
  • Yalnız Brezilya'daki ESPN olmasın o? Nasıl olsa Türkiye'den izlenemediği için yıllardır Brezilya'da gösteriliyor diye biliyorum bizim lig.
  • Digitürk ü olanlar izleyebilir sanırım classic ya da americada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melonun tweetinden sonra bende bakmıştım. Ama sanırım sadece Brezilya da izlenebilecek. Espn+ da çalışan bir adam da şey yazmıştı "Her hafta maç almayız ama evet Türkiye'den maçlar yayınlayacağız." diye.
  • SII SIIIIII SIIIIIIIII
  • İşi Fernandes e bağlayıp kompleks yapanlar, kaç yıldır neredeydi Fernandes'in ESPN' e etkisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

İşi Fernandes e bağlayıp kompleks yapanlar, kaç yıldır neredeydi Fernandes'in ESPN' e etkisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

espn ne demek? Yani netten beleş kanal mı?

Dijitürk'te bulunan bir kanal. Genellikle beyzbol maçları yayınlandığı için beğenmediğim bir kanal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

İşi Fernandes e bağlayıp kompleks yapanlar, kaç yıldır neredeydi Fernandes'in ESPN' e etkisi ?

çoluk çocuğu ciddiye alıp sinir yapmayın, sizsiniz en iyi tamam. her yerde bi kanıtlama çabası, bi durun yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

vay anasını sayın seyirciler. kabuk kırılıyor mu yoksa ? aslında digitürk para sevdasından vazgeçip 1-2 ülkeye satsa maçları tanınma açısından iyi olacak.
    1 futbolcu sayesinde bu oluyorsa , 2-3 sene Avrupada görünsek baya ilerleme kaydederiz.

Sneijder büyük bir etki ama bunun yanında Digitürk'e baskı olduğunu düşünüyorum ben . (Başka ülkelere maç yayını verme konusunda.)
  • Brezilya versiyonu beyler adamlar duydu tabi Dentinho'yu aldığımızı bastılar parayı aldılar yayını :D
  • Burak'ı tanıtmak göstermek istiyolar bence (Düşme Tekniği açısından)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.