Şimdi Ara

Galatasaray - Beşiktaş Derbisi ESPN'de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
5
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Salinas

quote:

Orijinalden alıntı: canus

http://s1.directupload.net/file/d/3144/5o3oq7ol_swf.htm

bu konuşulur mu tabiki hiç konuşulmaz.çünkü gs lehine olur o zaman.maçların sadece özetini izleyen çocuklarla tartışıyoruz o da ayrı bir komiklik bizim açımızdan.

sizin geçmişiniz karanlık 8-0 satılan maçları unutmadık.

valla biz o sezon Ankaragücü'nü bileğimizin hakkıyla 8-0 yendik ama sözlerinde anladığım kadarıyla siz şikeyle 4-0 ve 6-0 yenmişsiniz. Öte yandan açıp istitastikleri bakarsan 1-0 bile bize yetiyordu ama abartıp 8 tane çakmışız... Bu mudur zorunuza giden?

• quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Bu tesekkurler galatasaray diyenler falan galatasarayin burada hallice tanindigini falan dusunuyorlar sanirim. Daha bugune kadar galatasarayi taniyan sadece bir kisiyle karsilastim, o da ismini adam gibi telaffuz edemeyip galasataray diyodu. Turkiye ligini yayinlayacak olmalari grcekten cok ilginc. Buradaki insanlar birakin turk takimlarini tanimayi, daha turkiyenin nerede oldugunu bile bilmiyorlar. Hatta turkiye de diye bir ulkenin oldugundan haberi olmayanlar bile var.,

Senin tanistigin insanlar kultursuzse yapabilecegimiz bir sey yok. Meslek geregi yabancilarla dolu bir otelde zamanimin cogunu geciren biri olarak soyluyorum , bir cogu insan Galatasaray'I taniyor. Turkiye'yi bile bilmiyor dedigin insanlarda kultursuz insanlar oluyor.

vay vay vay! laflara bak! merak etme, benim muhatap olduğum insanlar kültür ve bilgi seviyesi olarak epey yukarıdalar ama yine de senin takımını tanıyan yok şampiyon. üzügünüm!

Cok kulturluler Turkiyenin yerini bilmiyorlar

Onlar senin ülkenin yerini bilmiyolarsa bu onların kültürsüzlüğü değil senin acizliğindir. Senin, kendi ülkeni tanıtamamandır. Sana şimdi üç tane ülke sorsa, sen bunların yerini bilmesen o zaman sen de kültürsüz oluyorsun demekki!

dostum türkiyenin yerini bilmemeleri resmen kültürsüzlük asyayla avrupayı bağlayan bölgedeyiz konum olarak en akılda kalacak bölgedeyiz ama sen biraz abartmışsın ülke olarak tanımıyorlar falan komik geldi bu kadar aşağıda görmeyin kendinizi

Hocam yemisim konumunu monumunu. Sen kendini tanitamadigin muddetce istersen arzin merkezinde ol adamlar senin haritada nerede oldugunu bilmiyorlar malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.