YENMEKTE YENİLMEKTE VAR UZUN YILLAR SAMPİYON OLAMADIGIMIZ ZAMANLARDA BİLE TARAFTARIMIZLA GURUR DUYARDIK CÜNKÜ ONLAR ASLA SUSMAZLARDI VE HEP DESTEKLERLERDİ
BİZDE BU MACTA ÖYLE YAPICAZ
suandaki liste
yeni acık tribüne girecekler
@eagle eagle
@electra (bilet bulmaya ugrasıyo)
@.slayer
@comennias
@bekapa
@alisan
@ozckaraman (VIP)
@subuti
@murat23
@asgar
@manero
@dennis
@UA volkan (gs li ama gelicek)
@_goLdEnSkuLL___
kapalıdakiler
@as1301
@black back
@potenzaturka (kapalı alt)
@webmaster
@aykun (kapalı üst)
eski acık
@labmen
@WeeDSmoKa
KAZAN
KAZAN
ahhh gelmek isterdim ama trabzondan uçamam ya oraya ama kalbim KARTALLA
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Hayatta kaçmaz tabii ki, bizim Slayer bilet ayarlayamazsa artık, Kızılötesi ile fener tribününe gidicem
ayıp ettin bizim yanımızda desteklersin takımını üçlü çedersin.
aliss listenin başına eklermisin beni(ayıp oluyooo)
electra bursa kombineler var.biletler satışa sunulmadı.2 kombine var.TEKSAS tribününden(kale arkası)
Millet saat 3'de kazanda toplanıyoruz.Herkes gelsin epey eğleneceğiz.
Güzel bir pankart hazırlayın artık baya büyük olsun ben tv den izlicem görelim dh kartalları pankartını....
Biletler ok..Electra bilet bulabildin mi bizim taraftan bayağı bi olay çıkmış sabah bibergazı jop.. Bulduysan gel, gammazlamam söz..
tabıkı bende gıdıyorum bensız bseıktas macı mı olur ya
Karaborsa kovalıycam yarın, karaborsanın en büyüğünü yapan Biletix o ayrı bir konu.
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Karaborsa kovalıycam yarın, karaborsanın en büyüğünü yapan Biletix o ayrı bir konu.
El altından giden, polisten bile alan var.. Bizim taraf karaborsada 120- 150 gidiyor şu anda.. sizin biletlerin de çoğu karaborsaya gitti.. Stadın orda vardır elemanlar ama sahte bilet olayına dikkat et..
bende yeni acik kombinesi var ama maddi nedenlerden dolayi kombineyi satabilirim..
maca da cok gitmek istiyorum.. oooff
galiba son iki mac icin 150-160 a falan verecem birilerine. artik sizi de tvden izleriz..
Gelicekler Bana pm den telefonlarini atsin.
Pankartada yarin karar vericez Buyuk bir ihtimal yapicaz. Ben 3 yada 4 gibi kazanda olucam
quote:
Orjinalden alıntı: alisan
Gelicekler Bana pm den telefonlarini atsin.
Pankartada yarin karar vericez Buyuk bir ihtimal yapicaz. Ben 3 yada 4 gibi kazanda olucam
alisan benim tel çalındı biliyorsun
bana bi çağrı yapın yarın toplanınca
Bu topikte bileti olmayan arkadaşlar vardı indirim yapabilirsen mutlaka alırlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Taheer bende yeni acik kombinesi var ama maddi nedenlerden dolayi kombineyi satabilirim.. maca da cok gitmek istiyorum.. oooff galiba son iki mac icin 150-160 a falan verecem birilerine. artik sizi de tvden izleriz..
ya bu aralar ekonomik bir darbogazdayım o yuzden satmayı düsünüyorum. bu mac icin 100 ytl verene veririm kombineyi. bilmiyorum belki fazla istiyorumdur ama alan olmazsa ben giderim..
az bir zaman kaldı.
bugün 3 yada 4 gibi kazanda
oo alişan abi kazanda 3 lü cektrcez sana o na gore :d bende mactaym maneroyla birlkte... buarada alkol almak yasakmiş die gordum gazetelerde ne iş yaf moralim bosuldu şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: Taheer
ya bu aralar ekonomik bir darbogazdayım o yuzden satmayı düsünüyorum. bu mac icin 100 ytl verene veririm kombineyi. bilmiyorum belki fazla istiyorumdur ama alan olmazsa ben giderim..
Ya arkadaslar ben bu maca cok gitmek istiyorum ama bir türlü bilet bulamadım. İnsanlar cok ucuk rakamlar istiyorlar. Taheer'in söylediği fiyat bana uyar ama bir bilet daha gerekiyor. Arkadasıma söz verdim, onsuz gidemem. Stadın oraya gidip kovalıycam ama sahte çıkarsa çok fena patlarım. Yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaslar 2 bilete 200ytl veririm. Bana 12 ye kadar haber gelmesi gerekiyor. Sonra cıkıp stada gidip orda kovalamaya devam edeceğim. Karaborsacılar bayram ediyordur şimdi... OOFFF
SİSLİ BİR GECE YARISINDA ISSIZ BİR SOKAK ORTASINDA KIRIK BİR LAMBANIN ALTINDA DALMIŞIM SEVDALARA NELER GEÇTİ BİLSEN KALBİMDEN YAŞLAR DAMLADI GÖZLERİMDEN ANLADIM Kİ ÖLENE KADAR FENER AŞKI DÜŞMEYECEK DİLİMDEN
ORADAYIZ
yürü bea kim tutar seni.
vol % 45 cin unutma.
quote:
Orjinalden alıntı: dennis_1287 oo alişan abi kazanda 3 lü cektrcez sana o na gore :d bende mactaym maneroyla birlkte... buarada alkol almak yasakmiş die gordum gazetelerde ne iş yaf moralim bosuldu şimdi