İki elim kanda da olsa ama biletler ne zaman satışa çıkacak bilet çıktığı gün almam lazım. Kombine almadık kıvranıyoruz.
yeni bir pankartda hazırlayabilirim ona görede buraya pankartın nasıl olması gerektigini ekleyin yada pm den pankartın üstünde küfür yada asagılama olmasın lütfen polisler stada almıyolar.
Aynen kardeş biletler nezaman çıkacak biri söylerse sevinirim gişede yatmak pahasına kapalı altdan bir bilet alacağım. quote:Orjinalden alıntı: electra İki elim kanda da olsa ama biletler ne zaman satışa çıkacak bilet çıktığı gün almam lazım. Kombine almadık kıvranıyoruz.
biletlerin ne zaman cıkacagından haberim yok suan pankart 10 mt olabilir gelicek arkadasların sayısına baglı. gene spreyle yapmayı düsünüyorum
GE-Lİ-YO-RUZ... işten geç çıkacağım için son anlarda geleceğim Yeni Açığa geleceklerl yerimi ayırın içerde görüşürüz. Labnem buluşmamız başka bahara kaldı saat 6-7 gibi stadta olacağım
quote:Orjinalden alıntı: electra Vaay Slayer de geliyor, Ulan Pankartı ben yazıyim sizin elinizin ayarı yok yazınız çok çirkin gelmem mi
quote:Orjinalden alıntı: electra Vaay Slayer de geliyor, Ulan Pankartı ben yazıyim sizin elinizin ayarı yok yazınız çok çirkin yazı normalde 6 aydır ütülemiyorum ondan cok cirkin cıkmıs
yeni acık tribüne girecekler @electra @.slayer @comennias @bekapa @alisan (ben bilet bulursam kapalıdayım)
quote:Orjinalden alıntı: ·Slayer GE-Lİ-YO-RUZ... işten geç çıkacağım için son anlarda geleceğim Yeni Açığa geleceklerl yerimi ayırın içerde görüşürüz. Labnem buluşmamız başka bahara kaldı saat 6-7 gibi stadta olacağım Maç saat 21 de bildiğim kadarı ile. Neyse siz devam edin
quote:Orjinalden alıntı: subsonic quote:Orjinalden alıntı: ·Slayer GE-Lİ-YO-RUZ... işten geç çıkacağım için son anlarda geleceğim Yeni Açığa geleceklerl yerimi ayırın içerde görüşürüz. Labnem buluşmamız başka bahara kaldı saat 6-7 gibi stadta olacağım Maç saat 21 de bildiğim kadarı ile. Neyse siz devam edin adam keyifden ne dediginimi bliyo
quote:Orjinalden alıntı: alisan quote:Orjinalden alıntı: subsonic quote:Orjinalden alıntı: ·Slayer GE-Lİ-YO-RUZ... işten geç çıkacağım için son anlarda geleceğim Yeni Açığa geleceklerl yerimi ayırın içerde görüşürüz. Labnem buluşmamız başka bahara kaldı saat 6-7 gibi stadta olacağım Maç saat 21 de bildiğim kadarı ile. Neyse siz devam edin adam keyifden ne dediginimi bliyo biliyorsun yol uzun . ben gelene kadar siz girmiş olursunuz erken izin alamazsan 7 yi de geçer girişim
quote:Orjinalden alıntı: ·Slayer quote:Orjinalden alıntı: alisan quote:Orjinalden alıntı: subsonic quote:Orjinalden alıntı: ·Slayer GE-Lİ-YO-RUZ... işten geç çıkacağım için son anlarda geleceğim Yeni Açığa geleceklerl yerimi ayırın içerde görüşürüz. Labnem buluşmamız başka bahara kaldı saat 6-7 gibi stadta olacağım Maç saat 21 de bildiğim kadarı ile. Neyse siz devam edin adam keyifden ne dediginimi bliyo biliyorsun yol uzun . ben gelene kadar siz girmiş olursunuz erken izin alamazsan 7 yi de geçer girişim yerin hazır. gelsende gelmesende tutarız yerini (gecenhaftaki macta 2 bos koltukla seyrettik macı gelicek 2 kisi gelemedi ama yerleri bos kaldı)
yeni acık tribüne girecekler @electra @.slayer @comennias @bekapa @alisan (ben bilet bulursam kapalıdayım) @ozckaraman kapalıdakiler @as1301 @black back
Alen de bir sürpriz olacak diyor fener maçında.Hadi hayırlısı Yenelim de nası yenersek yenelim şunları..
ahh ya gelmeyi cok isterdim.hatta izmir'den gelme planlari bile yapmistim ama ertesi gun kpds var anasini satayim.