Şimdi Ara

Buyuk Galatasaray Kucuk Taraftar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARTON TARAFTAR KENDINIZE GELIN ! Neyin taraftari oldugunuza karar verin ! KOL KIRILDI YEN ICINDE KALSIN bu takim haftaya sezonun en kritik Juventus macina cikacak en fazla birlik beraberlige ihtiyacimiz oldugu zamanda dusene bir tekmede siz atmayin !! Federasyon aba altindan sopa gosterirken , televizyondaki adamlar uzulmus gibi yapip biyik altindan gulerken GELIN EL ELE VERELIM sahamiza gelen her takima cehennemi yasatalim . Yonetim icin degil ! FT Mancini o ve ya bu icin degil SAHADAKI 11 GALATASARAY FORMASI ADINA !!

• Oldu, taraftara önce oturmasını öğretmeli, sonra takım desteklemek nedir kafa yoralım.
  • YasiKa kullanıcısına yanıt
    bu ne kadar alakasiz bir cevaptir ya
  • Tabi alakasızdır sana göre, sen git kumda karton çevir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

KARTON TARAFTAR KENDINIZE GELIN ! Neyin taraftari oldugunuza karar verin ! KOL KIRILDI YEN ICINDE KALSIN bu takim haftaya sezonun en kritik Juventus macina cikacak en fazla birlik beraberlige ihtiyacimiz oldugu zamanda dusene bir tekmede siz atmayin !! Federasyon aba altindan sopa gosterirken , televizyondaki adamlar uzulmus gibi yapip biyik altindan gulerken GELIN EL ELE VERELIM sahamiza gelen her takima cehennemi yasatalim . Yonetim icin degil ! FT Mancini o ve ya bu icin degil SAHADAKI 11 GALATASARAY FORMASI ADINA !!

Neyse ki ben gibi düşünenlerin var olması bir umut oluyor...
    Basının gazına gelmese yeter bizim taraftar herşey daha güzel olur..
  • Baslik drogba gitmeli !! tesekkurler ft !! mancini istifa !!! olsa konu patlardi . Boyle buyuk bir camianin boyle cop taraftari var . Yazik
  • takımda ruh yoksa birlikte beraberlik yoksa taraftar bağırsa kaç yazar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Baslik drogba gitmeli !! tesekkurler ft !! mancini istifa !!! olsa konu patlardi . Boyle buyuk bir camianin boyle cop taraftari var . Yazik

en büyük taraftar sensin kardeşim biz çöpüz.

gecenin 1'inde konu açmışsın triplere bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hcno H kullanıcısına yanıt
    Ben en azindan tarafim . Galatasarayin tarafindayim . Siz kimin tarafindasiniz ona karar verin diyorum sadece . En buyuk ne alaka ? asil senin bu triplerin ne
  • quote:

Ben en azindan tarafim . Galatasarayin tarafindayim . Siz kimin tarafindasiniz ona karar verin diyorum sadece . En buyuk ne alaka ? asil senin bu triplerin ne

bu saatte konuya ilgi olmaması normal diyorum. şöyle şöyle konu açsam hemen gelirdiniz çöpsünüz falan tavırları hoş değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hcno H kullanıcısına yanıt
    Yikici konularin yapici konulardan fazla ilgi gordugu asikar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.