Şimdi Ara

Saha Olaylari Ve Uefa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dun gece spor gecesinde konusuyorlardi.bizim takim onumuzdeki sene avrupa macinda kufur mesale gibi olaylar olursa 1 sene daha men aliyomusuz toplamda 13 defami ne ceza almisiz sorusturma falan acilmis bi kez daha boyle bi olay olursa 1 sene men aliyomusuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceza alsakta birsey olmaz artik avrupada oynarsak garip gelir bize oynamayinca normal yasama devam ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir ceza çok saçma olur. Taraftar kulübün kontrolünde olan bir şey değil. Tamam kulüp para cezası, seyircisiz oynama filan alabilir ona lafım yok ama taraftar yüzünden 1 yıl men cinayet olur
  • ne yani trabzonsporlu biri fenerbahçe forması giyerek maça gelir meşale yakar feneri men ettirir bu kadar basit mi?
  • Bahsi geçen ceza 27 Şubat 2013 tarihinde UEFA tarafından verilmişti. Fenerbahçe kulübü taraftar olaylarından ötürü 1 yıl UEFA turnuvalarından men edildi; ancak bu cezası 2 yıl denetime tabi tutulması şartıyla ertelendi. 2 yıl içerisinde herhangi bir taraftar taşkınlığı yaşanması halinde bu ceza devreye girecekti.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=33612

Ancak 27 Şubat 2015 tarihinde denetim süresi son buluyor. Biz ise en erken Avrupa maçımızı yaz aylarında oynayacağız. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Kaldı ki bu cezayı yedikten sonra Viktoria Plzen maçı içinde disipline sevk edilmiştik ve men cezasını uygulamamışlardı. 10.000 Euro ceza vermişlerdi. Çok çok çok büyük bir taşkınlık, ırkçı tezahurat, meşale atılması vs. olmadıkça taraftar olaylarından ötürü men geleceğini sanmıyorum zaten artık kulüp baya uğraşıyor Avrupa maçlarında ceza almamak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.