Şimdi Ara

A Milli Takim Neden Olimpiyatlara Katilmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar soru acik.honduras fas gibi takimlar bile katilirken biz niye katilimiyoruz?23 yas altinda bircok kaliteli futbolcumuz var.bence katilsak madalya alabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• U21 turnuvaları boşuna yapılmıyor, onlar aslında olimpiyat elemesi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Football_at_the_Summer_Olympics
  • Arkadaş açıklamış, ayrıca elemeler için dünyanın en zor kıtasındayız ve 4 tane avrupa takımı gidebiliyor oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Arkadaş açıklamış, ayrıca elemeler için dünyanın en zor kıtasındayız ve 4 tane avrupa takımı gidebiliyor oraya.

Aynen.Yalnız benim şaşırdığım Belarus'un katılması oldu.Almanya, Hollanda gibi çok kaliteli ümit milli takımlar varken onlar girmeyi başardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Arkadaş açıklamış, ayrıca elemeler için dünyanın en zor kıtasındayız ve 4 tane avrupa takımı gidebiliyor oraya.

Aynen.Yalnız benim şaşırdığım Belarus'un katılması oldu.Almanya, Hollanda gibi çok kaliteli ümit milli takımlar varken onlar girmeyi başardı.

meksika japonya güney kore ve brezilyanın yarı final oynadığı bir turnuvada fazla şaşırmamak lazım.23 yaş altı turnuvalar enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

meksika japonya güney kore ve brezilyanın yarı final oynadığı bir turnuvada fazla şaşırmamak lazım.23 yaş altı turnuvalar enteresan.

O değilde gördük İspanya'yı.Döküldü hepsi.

Brezilya'nın maçlarını takip ediyorum ben, çok zevkli maçlar oluyor.O çocukların yarısı avrupada oynayacak 2 sezon sonra.

• quote:

bunu bilmiyordum.o zaman bize pek sıra gelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.