Şimdi Ara

Fatih Terim Enkazi(!) + Teşekkürler Her Sey Icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes FT'in enkaz biraktigini söylüyor, adam ondan sonra gelicek td icin kadro kuracak hali yok kendi basarili olabileceği ve basarili oldugu bi kadro kurdu, kimilerinin dedigi gaziantep'in stoperi, kayseri'nin sol acigiyla, trabzon'un gol krali kazmasiyla ve balon orta sahasiyla, olmus hamitle sampiyon oldu, 10 puan fark atti ve CL'de ceyrek final oynadi, bu oyuncularla gecen sene CL'de karsilastigi butun takimlari yendi(braga,cluj,manu,schalke,manchester)
    Aslinda bu senede ne kadar guzel baslamisti sene basi hazirlik maçlarında takir takir oynayan bi gs, napoli macini hatirliyorum mesela mukemmel paslarla savunmadan cikan, emirates'te arsenal'le portoyu yenip kupayi alan, hemde ikinci yari takir takir top oynayarak bana gore arsenali rezil eden bi gs vardi, sonra zorlu bi cl grubu çektik normalde cikamayiz o gruptan hayatta ama umitlenmistik iste takim iyidi artik alısmisti takir takir oynuyordu, cikabiliriz dedik , gecen sene yendigimiz madrid'i yine yeneriz dedik...(hala umitliyiz cikmak icin cok sukur)

Sonra resmi maçlar basladi ilk mac fb maci, yine iyidik, herkes alves atilana kadar gs'in pozisyonu yok der ama amrabat'in filan atamadiklarini gormez, sonra inanilmaz baski ve kupayi aldik, sezon ne kadarda guzel baslamisti her sey istediğimiz gibi ne kadar da huzurluyduk..
    Ligin ilk haftasiydi, guzel bir yaz aksami anteple oynuyorduk, yine takir takir oynayan bi takim ilk golu hatirliyorsunuz? Muthis bi takim oyunu, takim olmuslugun golunu atmistik.. Sonra maci 2-1 kazandik, fb de puan kaybetmisti, her sey ne kadarda guzeldi 4. Yildiz geliyordu(keske o tarihe geri donsek) sonra bursa deplasmani, zorlu bi deplasman one geciyoruz sonra 16 yasindaki cocuktan gol yiyoruz alabilcegimiz bir macta(hep böyle ilginc olaylar bize olur zaten) 1-1 berabere kaliyoruz, olsun bursa deplasmani zordur 1 puan iyi diyoruz, sonra Eskişehir deplasmani yine zor bir deplasman(bu fiksturu cekenin...) 0-0 berabere kaliyoruz, kötü oynuyoruz ama bence galibiyeti hakediyoruz melo'nun bos kaleye kacirdigi kafa vurusu filan, sonra iceride antalya macimiz, beraberlikten bikmis bir sekikde, sali gunu real le macimiz oldugu icin cuma gunu cikiyoruz sahaya, takir takir oynayan takim geri donuyor , takir takir pozisyona giriyoruz ama hepsi kaciyor sonra kontra'dan bir gol, zorla atip golumuzu 1-1 berabere kaliyoruz, cokus başlıyor yavas yavas..
    Sonra cl de ilk macimiz real madridle, real madrid formsuz ve bizde oyle bi motive olmusuzki alicagiz diye yenmekten baska bisey dusunmuyoruz, nasil olsa daha önce cok yaptik yine yapicaz diyoruz , mac basliyor yok boyle bi oyun bastirdikca bastiriyoruz, topa hep sahip olan tarafiz pozisyon ustune pozisyon ama yine o top girmiyor, yine girmiyor, real madrid'in beraberlik icin oynuyim bulursam kontradan 1 gol bulurum yenerim mantigiyla buraya geldigi o kadar belliydiki korkuyorlardi mactan once, mac oynanmaya basladiktan sonra daha da korkmaya basladilar taa ki 30. Dakikaya kadar, beraberlige gelip kontradan gol bulursam belki 1-0 kazanirim mantigiyla oynayan madridin unuttugu bisey vardi; galatasarayli oyuncularin asiri motivasyonu, 2-0 olunca takim iyice cokmustu ki asiri motivasyonundan dolayi cunku bu maci kazanicaz diye oyle motive etmislerki kendilerini bizler gibi ama sonucu kotu oldu ,artik cokmustuk
    Besiktas maci vardi ardinda herkes korkuyordu, aslinda ulan biz Galatasaray'iz aliriz maci diyordu herkes icinden ama besiktasin muthis formu korkutuyordu, bu dusuncelerle basladi 80 bin muthis seyirci destegiyle mac, ki beklenildigi gibi baslamisti 20 dk da almeida besiktasi 1-0 one gecirmisti, ama gs cok sogukkanli oynuyordu kacirmaya baslamisti yine burakla, ikinci yari basladiginda belki fazla insanin umudu yoktu ama fatih terime inananlar biliyordu bu macin döneceğini, 80 bin kisinin onunde ne zordur maci 1-0dan cevirmek hemde 80 bin kisi besiktaslinin onunde,ama bu takim bunu başardı, takir takir oynayarak..

Ve son olarak o hafta ici olan oldu ve çöktuk artik, unal aysal'a tff ile gorusmesine izin verdigi için FT'e eleman dedigi icin, her firsatta kovmaya calistigi icin kizginim, ama ne kadar cok sevsemde ve sevgim hic azalmiyacak olsada FT'e daha cok kizginim, 6 ay once bizim onumuzu kesmeyi istiyor diyen adamla is yaptığı icin.. ah be baskan doldurusa gelmeseydin, terimin dedigi, yaptığı seyleri gs icin yutsaydin, ah be imparatorum sen de biraz gs icin alttan alsaydin bazi seyleri ne kadar da guzel gidiyorduk her sey duzelicekti yeniden, bu enkazi yaratan sizin ikinizin yaptiklari ama bize 2 senedir basarilari yasatanda sizlersiniz, HER SEY ICIN TESEKKURLER...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum, eskiden neysek şimdid e oyuz, boşa kendni yorma. geçen hafta 22 puandaydık, ondanönceki şampiyon olduğumuz 2 sene de aynı haftada yine 22 puandık. bizde bi kötüleşme iyileşme yok, rakipler kötü değil. sen ona buna suç bulmaya çalışma. Juveyi yenerek yine cl de üst tura çıkma şansımız var, geçen senelerde yenilerek liderliği kaç hafta götürdük, neden ? çünkü rakipler de puan kaybediyordu :) Terim döneminde takım uçmuyordu, kandırma kendini
  • Şimdi gelir gazla oldu fenerbahce besiktas ligi umursamadicilar

ulan bizene onlardan biz şampiyon olduk mu olduk gerisi bizi ilgilendirmez başarı nasıl gelirse gelsin başarıdır hatırlıyorum ligi umursamiyoruz diyen fenerbahcelilerle dalga geciyordunuz seviniyordunuz cıldırın yaziyodunuz şimdimi akliniza geldi bu durum neden sampiyon oldugumuz gün yazmadınız beyler çok kötüyüz fenerbahce düzelirse ayvayi yeriz demedinizde yok galaktikus yok cart curt dediniz çok dönek taraftar var çok

Bu arada ben şampiyonlukta falan degilim yenildigimiz macda bile güzel futbol görmek istiyorum en basitinden bu sezon oynanan fenerbahce - galatasaray macina bak bi de fenerbahce - besiktas macinin ilk yarisina gecen son iki sene bizde izlemesi keyifli maclar oynuyorduk artik eser yok en cok üzüldügüm nokta bu

• bunu her yere yazdım tekrar yazıyorum

fenerbahçeyi yendigimiz maçın 11i:

-----------melo---------selcuk-------
    hamit-------------------------amrabat
    ----------------sneijder--------------
    -----------------drogba--------------

gördüğünüz gibi 4-2-3-1 yani

fakat daha sonraki HİÇ BİR maçta 4-2-3-1 oynamadık. ezeli rakibini dağıttığın taktiği neden kullanmazsın ben bu işi anlamadım

bu kadrodan hamit çıkmış, amrabatın yerine bruma gelmiş. e be kardeşim oynatsanıza şu 4-2-3-1i. illa burak oynayacak diye neden 4-4-2 oynayıp hem sneijdere hem de bize işkence çektiriyorsun?

lan 3 gün önce umut denen adam takımın ayakta kalan tek oyuncusu olmuş. presiyle, golüyle. sen bu adamı oynatmayıp gene burakı oynatıyorsun nerede hani adalet? "VAY EFENDİM UMUT YORGUNDU" lan eray, eboue, melo, selçuk yorgun değil miydi bunları neden oynattın o zaman bugün birader?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

dostum, eskiden neysek şimdid e oyuz, boşa kendni yorma. geçen hafta 22 puandaydık, ondanönceki şampiyon olduğumuz 2 sene de aynı haftada yine 22 puandık. bizde bi kötüleşme iyileşme yok, rakipler kötü değil. sen ona buna suç bulmaya çalışma. Juveyi yenerek yine cl de üst tura çıkma şansımız var, geçen senelerde yenilerek liderliği kaç hafta götürdük, neden ? çünkü rakipler de puan kaybediyordu :) Terim döneminde takım uçmuyordu, kandırma kendini

+1

• quote:

dostum, eskiden neysek şimdid e oyuz, boşa kendni yorma. geçen hafta 22 puandaydık, ondanönceki şampiyon olduğumuz 2 sene de aynı haftada yine 22 puandık. bizde bi kötüleşme iyileşme yok, rakipler kötü değil. sen ona buna suç bulmaya çalışma. Juveyi yenerek yine cl de üst tura çıkma şansımız var, geçen senelerde yenilerek liderliği kaç hafta götürdük, neden ? çünkü rakipler de puan kaybediyordu :) Terim döneminde takım uçmuyordu, kandırma kendini

gecen sene ben takir takir top oynadigimiz 2-3 mac disinda hic hatirlamiyorum.

simdikinden farkli oynamiyoduk gecen sene de hatta keske burda acilan konulari bulma imkanimiz olsa.

gecen seneden tek fark bu sene fener besiktas ve kasimpasanin daha formda olmasi. biz gecen sene 22 puanla sanirim liderdik, su an 9 puan fark var liderle aramzda.

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    amrabat drogba eski performanslarından çok çok uzakta artı hamit yok. gs da çok değil 3 oyuncu gerçek performansıyla oynasa zaten süperligdeki her maçı alırız .bakıyorum hangisini ele alsak elimizde kalıyor drogba eyvallah asist yapti ama kaleye 10mtden gol atamıyor . umutun ayağı kayıp düşüyor.burak kaleciye 5mtden köşeye atamıyor .

gs da hemen hemen her oyuncuda belirgin performans düşüklüğü var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    Şampiyon olduk ya herkes geçen sene takır takır top oynadığımızı zannediyor. Her pazartesi diziliş ve kadro konuları açılıp bol bol mesaj yazıldığını unuttu millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

gecen sene ben takir takir top oynadigimiz 2-3 mac disinda hic hatirlamiyorum.

simdikinden farkli oynamiyoduk gecen sene de hatta keske burda acilan konulari bulma imkanimiz olsa.

gecen seneden tek fark bu sene fener besiktas ve kasimpasanin daha formda olmasi. biz gecen sene 22 puanla sanirim liderdik, su an 9 puan fark var liderle aramzda.

2011-2012 sezonunda (12 haftadan itibaren) bence tarihimizin en iyi futbollarindan birini oynadik. Bunu kabul etmek lazim. Özellikle derbi maclarinda ben bu kadar ezici futbol oynadigimizi hatirlamiyorum.

Gecen sene süper top oynamadigimiz dogru. Bence sadece "idare ettik". Ama iyi idare ettik. Sampiyonlar ligi fikstürüne ragmen 32. haftada 74 puanla sampiyonlugu ilan ettik ki bu her sekilde basaridir.

Fatih Terim'in müthis bir sistem hocasi degil. Gecen sene de koca sezon boyunca kendi istedigi sistemi oturtamadigi dogru. Ama Fatih Terim'in en büyük özelligi "winner" bir hoca olmasi. Taktik konusunda esnek davranip en kötü oynadigimiz maclarda bile ne yapip ne edip maclari döndürmeyi basariyordu.

Dikkat ederseniz "final" olan bütün maclari kazandik. Sadece süper kupa finalleri degil. Örnegin CL grup maclarinin son 3 macinin her biri finaldi. Schalke rövans maci bir finaldi. Real Madid rövans maci bir finaldi (ki neredeyse oluyordu). Ayni sekilde mesela Kadiköy'deki süper final son maci tam bir finaldi. Hatirlayin Allah Allah diye hücum ettiriyor diye (bence haksiz sekilde) elestirilen Terim, o macta inanilmaz saglam ve kontrollü bir defansif taktikle oynadi. Neredeyse pozisyon bile vermeden 0-0 bitirdik.

Mancini'den beklentimiz disiplinli bir taktik oturtmasi. Eger bunu yapmayip yine "idare edeceksek" ben Fatih Terim ile idare etmeyi 100 kere tercih ederim. Umarim söyledigim anlasilmistir.

• Şu bir gerçek ki, 2011-2012 sonrası takımı bozdular. Ne adam gibi bir sistemimiz oldu ne belli bir ilk 11'imiz. O 11-12 sezonunda ilk 11'i sorsan, 5 yaşındaki çocuk bile sayardı. Belli bir sistemimiz vardı, önde delo gibi baskı yapardı Elmander, Selçuk çok daha etkindi, Melo aynı Melo'ydu, her zamanki gibi savaşçı, Engin falan çok iyiydi. Sonra bir güzel bozduk sistemi.Burak da Drogba da çok iyi futbolcular olsa da( Burak'tan emin değilim) o sistemimizin oyuncuları değildi, keza Sneijder de öyle. Biz kendi elimizle takımın kimyasını bozduk maalesef.

• Kimsenin anlamadığı şey şu; iş teknik direktör işi, taktik, diziliş işi değil artık.

İş oyuncuların ''oynamak istememesi.'' Başlarına buyruk davranması. Bu Fatih Terim baştayken bu sezon başında da görüldü, şu anda Mancini varken de görülüyor. Sneijder sağlık sorunu var diye İtalya'ya gitti deniyor, Mancini adam nerde bilmiyorum diyor.

Sahada oyuncular içlerinde bir gram kazanma arzusu olmadan, sırf maç bitse de gitsek diye oynuyorlar. Yabancılar çıkıp bu maçlık adım duyulsun, kahraman olayım da bana laf söylemesiner diye 85 metreden kaleye vuruyor. Lakayıklık, sorumsuzluk, boşvermişlik almış başını gitmiş.

Demekki bu ligde iki sene şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmak, doyum noktası. Bütün takım ''başarıya'' doymuş. Daha fazlasını istemiyor. Öte yandan Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa nasıl yardıra yardıra oynuyorlar. Yenilseler bile kazanmak için çabalıyorlar. Son dakikaya kadar gol arıyorlar, istek, arzu, kararlılık var o takımların oyuncularında.

Fatih Terim olsun veya başkası olsun. Uzaydan da adam getirsen, sahadaki oyuncular ''oynamak istemiyorsa'' o kişinin bir işlevi olmuyor.

• Kimyanın nasıl bozulduğu mesajının içinde var. Elmander önde deli gibi baskı yapardı diyorsun anahtar nokta bu. Yalnız bu baskıyı sadece öndeki oyuncudan beklersen bir yere kadar iyi oynarsın. 2. sezon başında kenarlara aldığımız oyuncular bizim istediğimiz önde basacak oyunun oyuncuları değiller. Önde oynayacaksan hem oraya çabuk gideceksin, hem topu kolay kaptırmayacaksın, hem de kaptırdığın zaman anında basıp defansının pozisyon almasına zaman tanıyacaksın. Orta saha oyuncuların bunların tamamını yapabilen oyuncular olacak. Hamit hızlı çıkamıyor, Amrabat top kullanamıyor. Drogbaya gerekli gereksiz top şişirmemiz bundan. FT in geçen sezon sonunda Burak gelecek yıl ileride basacak demesi de bundan. Bunları yapabilecek orta saha oyuncu sayın yeterli değil çünkü. Bir süre yana geriye oynuyoruz, bakıyoruz zaman geçiyor gol lazım hop topu şişiriyoruz Drogbaya.
  • uzun zamandır bu bölümde gördüğüm en mantıklı seviyeli düzgün konu. hakikaten mantık çerçevesinde olgunca yorumlar atılmış vallaha bravo acaba bugün pazartesi sabah saatleri diye mi?
  • quote:

Şu geçirdiğimiz güzel iki sezona bu şekilde bakıyorsan senin gibi taraftara yazıklar olsun! Size nankör kelimesi bile az!

• quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Şu bir gerçek ki, 2011-2012 sonrası takımı bozdular. Ne adam gibi bir sistemimiz oldu ne belli bir ilk 11'imiz. O 11-12 sezonunda ilk 11'i sorsan, 5 yaşındaki çocuk bile sayardı. Belli bir sistemimiz vardı, önde delo gibi baskı yapardı Elmander, Selçuk çok daha etkindi, Melo aynı Melo'ydu, her zamanki gibi savaşçı, Engin falan çok iyiydi. Sonra bir güzel bozduk sistemi.Burak da Drogba da çok iyi futbolcular olsa da( Burak'tan emin değilim) o sistemimizin oyuncuları değildi, keza Sneijder de öyle. Biz kendi elimizle takımın kimyasını bozduk maalesef.

Aslinda gecen sezonun basinda Necati'nin bölgesine Umut'u koyup ayni taktigi cok daha baskili sekilde oynayabilirdik. Fakat Elmander'in sakatligi bir tülü gecmedi. Bir de üstüne Engin 11 mac ceza aldi.

Hamit Engin'in yerini iyi kötü doldurdu fakat Burak Elmander'in yerini dolduramadi. Dikkat ederseniz Fatih Terim bütün sezon Burak'tan Elmander gibi hücum pres yapmasini bekledi. Burak bunu bir mac iki mac yapti, sonra eskisine geri döndü.

Devre arasinda ise Fatih Terim 1999-2000 yilindaki efsanevi 4-3-1-2 sistemini hayata gecirmeyi kafasina koydu. Selcuk-Melo-Hamit orta sahasi gayet iyi isliyordu. Bekler hücuma ciddi katki yapiyordu. Stoperler cabuktu, önde savunma kurulabilirdi. Umut ise bu sistem icin bicilmis kaftandi.

Tek ihtiyaci olan önde basabilen direncli bir forvet ve Hagi gibi topu ayagina aldiginda dikine gidebilen, sorumluluk alan bir 10 numaraydi. Fakat yapilan transferler bunun tam tersi oldu. Sneijder bu beklentileri karsilama ihtimali olmayan nadir 10 numara oyuncularin biriydi. Ne dribbling yapiyor, ne ayaginda top tutuyor, ne de liderlik ediyordu. Ayni sekilde Drogba da ileride pres namina hicbir sey yapmiyor, topun arkasina hic gelmiyordu.

Sonuc olarak Fatih Terim'in bütün hayalleri suya düstü. Bu karmasik futbolcu karisimiyla idare etmeye calisti. Ve bunu iyi kötü basardi. Gecen sene bir taktik oturtmayi beceremediysek sebebi budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Şu geçirdiğimiz güzel iki sezona bu şekilde bakıyorsan senin gibi taraftara yazıklar olsun! Size nankör kelimesi bile az!

gerçekler dostum bunlar, Gs geçen seneleri derbilerdeki üstünlüğü ile götürdü, mükemmel oyunuyla değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Terime ç.ok saydırdık ama, Mancini'ye ne demek lazım bilemiyorum. Daha hangi oyunucunun hangi mevkide oynadığını çözmedi.. Biz bu senen ilk 3 'e bile giremiyeceğiz. Artık önümüzdeki sene CL bile hayal olacak..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

gerçekler dostum bunlar, Gs geçen seneleri derbilerdeki üstünlüğü ile götürdü, mükemmel oyunuyla değil.

Evet haklısın derbilerde de ilahi güç yardım ediyordu sadece. Yoksa takımdan bi halt olmazdı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Şu bir gerçek ki, 2011-2012 sonrası takımı bozdular. Ne adam gibi bir sistemimiz oldu ne belli bir ilk 11'imiz. O 11-12 sezonunda ilk 11'i sorsan, 5 yaşındaki çocuk bile sayardı. Belli bir sistemimiz vardı, önde delo gibi baskı yapardı Elmander, Selçuk çok daha etkindi, Melo aynı Melo'ydu, her zamanki gibi savaşçı, Engin falan çok iyiydi. Sonra bir güzel bozduk sistemi.Burak da Drogba da çok iyi futbolcular olsa da( Burak'tan emin değilim) o sistemimizin oyuncuları değildi, keza Sneijder de öyle. Biz kendi elimizle takımın kimyasını bozduk maalesef.

Aslinda gecen sezonun basinda Necati'nin bölgesine Umut'u koyup ayni taktigi cok daha baskili sekilde oynayabilirdik. Fakat Elmander'in sakatligi bir tülü gecmedi. Bir de üstüne Engin 11 mac ceza aldi.

Hamit Engin'in yerini iyi kötü doldurdu fakat Burak Elmander'in yerini dolduramadi. Dikkat ederseniz Fatih Terim bütün sezon Burak'tan Elmander gibi hücum pres yapmasini bekledi. Burak bunu bir mac iki mac yapti, sonra eskisine geri döndü.

Devre arasinda ise Fatih Terim 1999-2000 yilindaki efsanevi 4-3-1-2 sistemini hayata gecirmeyi kafasina koydu. Selcuk-Melo-Hamit orta sahasi gayet iyi isliyordu. Bekler hücuma ciddi katki yapiyordu. Stoperler cabuktu, önde savunma kurulabilirdi. Umut ise bu sistem icin bicilmis kaftandi.

Tek ihtiyaci olan önde basabilen direncli bir forvet ve Hagi gibi topu ayagina aldiginda dikine gidebilen, sorumluluk alan bir 10 numaraydi. Fakat yapilan transferler bunun tam tersi oldu. Sneijder bu beklentileri karsilama ihtimali olmayan nadir 10 numara oyuncularin biriydi. Ne dribbling yapiyor, ne ayaginda top tutuyor, ne de liderlik ediyordu. Ayni sekilde Drogba da ileride pres namina hicbir sey yapmiyor, topun arkasina hic gelmiyordu.

Sonuc olarak Fatih Terim'in bütün hayalleri suya düstü. Bu karmasik futbolcu karisimiyla idare etmeye calisti. Ve bunu iyi kötü basardi. Gecen sene bir taktik oturtmayi beceremediysek sebebi budur.

Harfiyen katılıyorum dediklerinize. Maalefes çok dağınık bir takım haline geldik.

• Bende bu kafayı anlamıyorum. Ulan belki adam kendi oynatabileceği bir kadro kurdu , öyle yada böyle oynatıyordu. Şu madrid maçının ilk 30 dakikasındaki oyunu Mancini 1 dakika oynatabildi mi? Hayır. Mancini kötü teknik direktör mü? Sanmıyorum. Takım başında Fatih Terim olsaydı şimdi 9 puan fark koyan bizdik.

2-3 tane sallama var , tutturmuşlar Amrabat'ı aldırdı , Hamit'i aldırdı , Dany'i aldırdı , Bruma'yı aldırdı(en güldüğüm bu) kötü transferler , boş transferler. Ulan bunların geldiği gün biz "Amrabat cırt transfer" derken sen sevinçten bir tarafını yırtıyordun. İnternet aleminin %90'ı "oğlum Amrabat bu , otoban yapacak sizin kanatları" diye şike yapmış takımlara karşı övünüyordu. Aklı selim herkes Dany sağlam yedek olur diyordu çünkü öyleydi , Antep'te izleyip beğendiğimiz adamlardandı. Hamit'te beklediğimiz gibi çıkmadı yine iyi kötü katkısı var. Bruma'yı söylemiyorum bile 3-5 Fotomaç Fotospor tayfası tarafından eleştiriliyor.

Bu kadar dönek olmayın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.