Şimdi Ara

Turk hakeme guvenıyoruz ama Turk futbolcuya guvenmıyoruz Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tff yonetımı gıtmelı. Cunku adaletlı tarafsız sekılde yonetılmesı ıcın yabancı hakem diyoruz. Adamlar turk hakemlerıne guvenıyoruz diyorlar.

Ulan o zman turk futbolculara da guvenın genclere yol acın. İndırın yabancı sayısını 5+2 ye. Sahada 11 yabancı oynattıracagınıza. Kac tane arda gıbi yıldızlar farkedılmeden sıra bekleyerek erıyıp gıdıyorlar. Yerlerine rossıler symanskıler oynuyor.

Mıllı takım oyuncu bulamıyor. Forvetı bile yok . 19 takımın hepsi yabancı curculası. Toplasan tum takımlardakı iyi yabancı oyuncuları 18 taneyı gecmez. Hapsı turk futbolculardan beter ama sahadalar. Turk desen zaten oynatılmıyorlar yedekte bekletılıyorlar. Montella takımlarda incelemek ıcın turk oyuncu bulamıyorum dıyo.

Abi artık geçmiş zaman yok. 30 sene oncekı haller yok. İnternet zamanındayız. Hersey cabuk bılınıp ogrenılıyor. Bu Turkıyeye turk teknık dırektor de daha cok katkı verır. Turk futbolcusu da. Ama tarafısız kalamayacagı ıcın turk hakemi zarar verir. Varda da orta sahada da yabancı hakem olmalı.

Ben turk hakeme guvenıyom ama turk futbolculara guvenmiyorum o yuzden sahada 11 yabancı oynatılmalı kafasından cıkılmalı. Eski Turkıye yok. Eger TFF bu işı yapamıyorsa eskısı gıbı devam ettırıyorlsrsa baska yonetım gelsın.

• Nıye yorum yapmıyonuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.