Şimdi Ara

Emrede Gelmezse siz olucakları Seyredın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belhandadan Vazgectiler,Bir nebze emre geliyor diye taraftar fazla ses cıkarmıyor. ama Emrede gelmezse gorun siz curcunayı.. Zaten Pürüz bulunmaktaymış Emre ile alakalı konuda

• şahsi fikrim emre gelmeyecek, gelmezse yönetim bırakmalı.
  • Emre' de gelmezsen Aziz başkanın forması ve şortu hazır, çıkar sahaya oynar. Şimdiden form tutmaya başlamış.
  • Ben Emre'^nin gelmemesinin getirdiği istifayı Emre'ye tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Ben Emre'^nin gelmemesinin getirdiği istifayı Emre'ye tercih ederim.

+1

Sezon başından beri tek isteğim şu yönetim ve teknik heyetin defolup gitmesi. Transfer falan da yapıp zaten gırtlağa kadar olan borcu çoğaltmasınlar.
  • Yarın ki Atletico Madrid maçının kadrosuna alındı diyorlar
  • yok artık buna benim bile kalbim dayanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah Emre de bakalım o zaman ne yapacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünde yazdım.Daha madrid teknik direktörünün haberi bile yok bu durumdan.BU transfer olmayacak ve çok fena timsaha gelicez.Ama bu sefer o yönetimi mahvederler umarım bunun farkındalardır.
  • Inşallah o da gelmeyecek
  • kulup baskani kimse ile gorusmedik diyor. Saka gibi nasil yapiyorlar bu haberleri? bizde de hep sneijder menajeri gorusmedik gorusmedik diyordu aldik. Sizinki de bence hit almak icin yapilmis haberler gelir diye dusunuyorum emre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar entrikadan sonra Emre transferide Belhanda transferi için kullanılmak üzere yönetim tarafından çıkartıldığı fikri daha ağır basmaya başladı bende timsaha geldik beyler
  • az once ntvde aykut yıldırım bir sorun yok emrede, santosda buyuk ihtimal olacak dedi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.