Şimdi Ara

Bu Adamı Takibe Almalıyız!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, Arkadaşlar Konuyu Neden Açtım diye Sorarsanız Tanıdık Değil Ama Güzel Futbolcu Olan Isco'dan Bahsediyorum.....

Evet arkadaşlar daha geçen UEFA Champions League'nin gruplarında Malaga - Zenit Karşılaşmasında 2 golü vardı.Ve cokta iyi bir performans sergilemişti.

Daha önce bilmediğimiz adamı coğu kişi bu maçta tanımaya başladı. Ben ise PES serisinde başlamıştım. Geçen sene oynadığım PES'de mütiş yetenekleri olan bu futbolcuyu takibe aldım. Ve karşımıza OS/FV oynama kapasitesinde olan bu adam ortaya cıkar.

Altyapı olarak Valencia'da başlayan Isco Valencia B'den A takımına cıkmıştı.1 sezon orda oynamış fakat gol atamamıştı.Ordan Malagaya tranfser olan Isco 2011'den beri bu takımda ve toplam 38 maçta 6 golü bulunuyor.

Gol Sayısındaki Sıkıntı Yüzünden Lutfen Bu Adamı Kötülemeyelim.Santi Cazorla'nın Gidişi İle Daha Fazla Forma Bulan Isco Şu An 20 Yaşında Ve Daha Önünde Büyük Takımlarda Oynama Şansı Bulunuyor. İspanyol Bu Futbolcu şu an İspanya-U 21 Takımında Oynuyor.Bence A Takımına Yararlı Bir Orta Saha Olarak Oynayabilir.

Şu An İngiltere Takımlarının Gözdesi Olan Bu Futbolcu Ocak Ayında Premier Lige Tranfser Olabilir.Ama Benim Düşüncem 5 yıl Bu Takımda Kaldıktan Sonra Gitmelidir.

Neden mi ? Çünkü şu an as kadroda olma şansı yüksek ve oluyorda. Bu takımda deneyim kazanıp başka takımlara tranfser olsun. yoksa hayatı daha başlamadan bitebilir...

http://www.goal.com/tr/people/spain/36268/isco Linkinden Oyuncunun Puanlarına Ve Haberlerine Bakabilirsiniz

GERÇEK ADI :Francisco Román Alarcón Suárez
    DOĞUM TARİH :21 NİSAN 1992
    KİLO : 75
    BOY : 178
    FORMA NUMARASI : 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeezy -- 12 Ekim 2012; 19:54:19 >

• draxter var bi de
    ama bizimkilere yedirmezler onları barcelona 12 15 yaş arası avrupa ulkelerıne ofis açmiç
  • Fifa 13'te ultimate team oynayanlar iyi tanır Isco'yu :)
  • isco zaten çok iyi ve çok da göz önünde olan bi oyuncu. gs yada diğer bir türk takımına yedirmezler bence. çünkü daha da geliştirecektir kendini.

ha olur da beklenmedik bi şekilde geirleme kaydederse belki türkiyede görebiliriz.
  • 35 M Euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

35 M Euro

• quote:

Orijinalden alıntı: möööö

quote:

35 M Euro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

35 M Euro

O nasıl bir avatar lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

35 M Euro

O nasıl bir avatar lan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.