Şimdi Ara

Topçular neden bu kadar kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllık 100 200 hadi 500k euro yu anlarım da 10 milyon euro ne amk çok klişe ama topa vurmaktan başka ne skime yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Futboldaki para çok abartılı, bir de düzgün harcasalar keşke en pahalı transferlere bakıyorum çoğu boş çıkıyor, zaten o paraları hak etmesi için dünyayı falan kurtarması lazım
    Bir mühendis bir doktor insanlığı geliştirirken yıllık 150k dolar alıyor o da en kapsamlıları, bir futbolcu sırf spor popüler diye çok daha fazla kazanıyor

Bence aynı şey film dünyası, "tiktok" fenomenleri için de geçerli
  • Futboldaki para çok abartılı, bir de düzgün harcasalar keşke en pahalı transferlere bakıyorum çoğu boş çıkıyor, zaten o paraları hak etmesi için dünyayı falan kurtarması lazım
    Bir mühendis bir doktor insanlığı geliştirirken yıllık 150k dolar alıyor o da en kapsamlıları, bir futbolcu sırf spor popüler diye çok daha fazla kazanıyor

Bence aynı şey film dünyası, "tiktok" fenomenleri için de geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Temmuz 2023; 20:3:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boşa yaşıyoz hocam  

• Ya benim gözüm öyle yüksek paralarda değil yıllık 30 40k dolar alsam çok iyi derim devam ederim de bu yüksek paralar insanı şaşırtıyor gerçekten

Futbolcunun da suçu yok sonuçta parayı ödeyen futbol sistemi sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Temmuz 2023; 20:5:44 >
  • abi sektör o yönde evrildi sponsorlar forma gelirleri falan derken rekabet uçtu kimse ağlamasın bunlar niye bu kadar kazanıyor diye futbolcu kazandığı kadar sponsorlara da kazandırıyor izlemezsin olur biter

• Zenginler parayı harcayacaq yer bulamamış

• futboldaki sponsorluk gelirleri çok fazla.
    en basitinden galatasaray icardiye yıllık 10m euro civarı bir ücret vericek ama Galatasaray şampiyonlar ligine giderse katılım payı olarak 16-17 m euroyu alıcak. fanatik bir futbolsever olarak verilen paraların bazı yerlerde abartılı olduğunu düşünüyorum.
    mesela adam napolideki osimhene 180m euro istiyor dünyadaki hiçbir kulüp bu parayı vermez. stat isim hakları,göğüs sponsoru,kol sponsoru vs bu paralar çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 16 Temmuz 2023; 20:13:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    5 ay önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    40k dolar 1 milyon tl knk ben alsam ben de çok iyi derim

• Arz talep basit.

• çünkü talep var. cahil insan sayısı bir toplumda %90 ise her zaman futbola talep olacaktır. bu tüm dünyada böyle sadece tr değil, yanlış anlamayın. tek fark diğer ülkelerde bu oran yarı yarıya. amerika istisna aynı türkiye'ye benzer cahil-normal oranı var orada da.

• şöyle düşün herkes futbolcu olmak ister ama taş çatlasın 2000 üst düzey futbolcu var

• futbola oluşturulan sermaye devasa çünkü. ve ters orantılı olarak da iyi topçu sayısı az. bu yüzden çok para kazanıyorlar.

• Arda Güleri tyt ayt ye soksan 5 net yapamaz toplamda ama bu forumdaki herkesin tüm hayatında kazanabileceği paraların toplamını 18 yaşında kazandı. hayat işte naparsın.

• Futbol artık bi endüstri olduğu için
    Uzun yıllardir NBA için de aynısı geçerli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.