Şimdi Ara

Muslera'yı hala savunan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum konuyu açtığımda herkes linçte girişiminde bulunmuştu ama görüyorum ki bir çok kişinin Muslera hakkında ki düşünceleri değişmiş / değişmeye başlamış. Herkesi objektifliğe davet ediyorum.

• Sizin en büyük sorununuz bir kaç tane futbolcu bulup, yaptığı bir iki hatadan dolayı sürekli eleştirmeniz. Sen ve senin gibi bir kaç kişi var, bir futbolcu iyi oynuyorsa ve onu herkes beğüeniyorsa mutlaka bir kaç kişi onu beğenmediğini söyler. Zamanı gelir bu futbolcu gerçekten kötü oynamaya başlar bunlar konu hortlatmaya başlarlar.

Senin durumunda buna benziyor, bugün şu izlediğimiz futbolcuların çoğunu iki sene önce şampiyonlar liginde destan yazarken izliyorduk. Demek ki iyi bir kadro mühendisliğinde bu adamlar gerçek potansiyellerini ortaya çıkartıyorlar. Şimdi bak bizim orta saha dirençsiz, temposuz ve baskısız oynadığı için adamlar çok rahat pozisyona giriyorlar, bu çok pozisyonları Muslera savuşturmaya çalışsa da sürekli geldikleri için o da hatalar yapıyor.

Şimdi ben bunları yazdım bunları çoğunuz okumayacak falan boşa bir yazı olduğunu hissediyorum. Çünkü burada kimseye bir şey anlatamıyoruz bende anlatmayı bırakmıştım, tekrar bir yazayım dedim. Sezon başından beri öyle tuhaf tipler var ki bunlarla sağlıklı bir diyalog kuramıyoruz, o yüzden kendi hallerine bırakmak gerekiyor sanırım.

• Bu maçta muslera ilk ne oldu Allah aşkına. Sen Bilal Semih Koray yeteneksizleri yerine muslera diyosun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • var.nokta
  • YOK YILMAZ KARDEŞ BENCE KALECİ OLARAK EN İYİSİ ERAY İŞCAN.
  • bariz nankörlük :)
  • karışmayın yılmaz'a. onun en beğendiği oyuncu superonline reklamında yaptığı ortalar nedeniyle oynayaBİLen Sabri. o yüzden muslera'yı hakir görmesi normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forumda popüler olmanın yolu o. Şimdi ben gidip Barcelona taraftar forumunda her maçtan sonra Messi'nin maçtaki tek tük hatasını eleştiren konular açsam durmadan ben de orada popüler olurum. Ama Allah'tan bunlar kadar işsiz değilim de yapmıyorum.
  • Okumayın yılmaz

• Yılmaz ne zaman yilacaksin

• Patos gibi bi yetersize özenen acaba ne tür bi yetersizdir
  • Gs yönetiminin yerinde olsam Yılmaz'a inat Muslerayla ömür boyu sözleşme imzalar kulübün tapusunu da üstüne yaparım.

• Fake hesabım değil.

• Ooo kalitesiz tollümüz gelmiş.
  • Şaka mısın? Muslera bu sezonluk bizde olsa açık ara şampiyon olurduk, şimdi cebelleşiyoruz.
  • Meg'in ağzı torba değil ki büzesin

• yılmazın bitmek tükenmek bilmeyen muslera muhalefeti, diğerlerinin hamza düşmanlığı bu enerji nerden geliyor gençler?
  • senin gibilerine zapata müstehak
  • Ben de seni olgunlaşmaya davet ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.