Şimdi Ara

Beşiktaş - Feyenoord | 06.08.2014 | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
5
Favori
16.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun Beşiktaş'a. Çoğu insan Beşiktaş'ın iki maçıda kazanabileceğine inancı maçlar öncesinde sıfırdı. İyi bir forvetin neleri değiştirebileceğini tekrar görmüş olduk.

Gurur duydum
  • Bilic farki diyorum ben. Cok daha once gelmesi lazimdi bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maçın tamamını izleyemedim maalesef . Fakat maç sonu golleri izledim . Ba'nın golleri sanki çok basit goller gibi geldi . Feyenoord'un hatasından dolayı gelmiş 1. ve 3. gol . Maç içinde genel performansı nasıldı Ba'nın ?
  • Beşiktaş gol attıkça yıkıyorum evi bir Galatasaraylı olarak.

Bu arada tam maçı atabilecek bir arkadaş var mı?
  • Bu seneye kadar o senin "basit" diye tabir ettiiğin golleri atabilecek kapasitede futbolcumuz yoktu, buna da şükür. Hem ayrıca Feyonoord hata yapmasa nasıl gol atıcaz? İllaki bir hatadan kaynaklacak gol? Güzel bir başarının ardından böyle konuşulması hazımsızlık gibi geliyor bana.
  • zuzi49 Z kullanıcısına yanıt
    PM please hahahhahahhaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

Bu seneye kadar o senin "basit" diye tabir ettiiğin golleri atabilecek kapasitede futbolcumuz yoktu, buna da şükür. Hem ayrıca Feyonoord hata yapmasa nasıl gol atıcaz? İllaki bir hatadan kaynaklacak gol? Güzel bir başarının ardından böyle konuşulması hazımsızlık gibi geliyor bana.

İlk olarak benimde bir Beşiktaşlı olduğumu belirtiyim . Dediğim gibi maçı izlemedim , sadece golleri izledim ve bana çok zor atılacak , kabiliyet gerektiren goller gibi gelmedi . Ben genel olarak nasıl olduğunu sordum maç içinde . Bunda bi kasıt veya art niye aramanız bana garip geldi .
  • adem baba döktürmüş ,biraz da şans işi
  • http://www.dumpert.nl/mediabase/6611339/14667794/allah,_je_moeder_is_een_hoer.html

Allah (c.c) 'ye kufur eden bu aciz serefsiz hollandalilari elediginiz icin ne kadar tessekur etsek azdir .
  • Feyenoord forumlarında ne konuşuyorlar merak ediyorum

• İŞTE Gerçek Beşiktaş.
  • bende neden bjk logosu göeünmüyor sistem tercihlerimde yardım edermisiniz acaba!
  • alem buysa kral beşiktaş helal be
  • Yok Arsenal gelmesin, yok Porto gelmesin..

Gelirse gelsin arkadaş.. Olanla ölene çare yok çıkıp futbol oynayacağız. UEFA yı garantilemişiz. Şamp ligine katılacaksak bi zahmet portoyu da zeniti de gerekirse arsenali de eleriz gideriz gruplara.

Tamam Arsenal 2 gömlek üstümüz ama feyenoord da hollanda ekolu köklü bir rakipti.. Hepimiz tedirgindik.. Yanlışsa yanlış deyin..
  • Demba ba nın 2.golü topu çok iyi gormesi ve tahmin etmesiyle iyi yerde yer almasini sagladi.Almeida olsa dikilir hantal gibi bakardı

• Yani diyorsunki karşı karşıya atılan gol çok basit, kaleciyle karşı karşıya olsa bu golü Almeida atar? ya da Ne bileyim işte Mustafa atar ya da Umut Bulut atar? Burak Yılmaz Atar? Bence atamazdı, atamadıklarını geçen sene çokca gördüm,
    ilk golde Mustafanın adamı ezip geçmesi, ba ya topu çıkarması daha sonra topu ba ya çarpması mustafanın önünde kalmasına rağmen ofsaytı bozmamak adına topa dokunmadan topla beraber kaleye kadar girmesi bu mu basit 100 golcünün 95 i o topa dokunur ve ofsayt nedeniyle gol iptal olurdu? Senin basit diye tabir ettiğin golleri Almeida atsaydı şimdiye şampiyonlar ligine direkt giderdik. Bana Beşiktaşlıyım deme, Beşiktaşlı olan adam şuan pürneşe, senin gibi ama goller çok basüüütttt kööötüü nasıl gol yagggggg demiyor..
  • quote:

Yani diyorsunki karşı karşıya atılan gol çok basit, kaleciyle karşı karşıya olsa bu golü Almeida atar? ya da Ne bileyim işte Mustafa atar ya da Umut Bulut atar? Burak Yılmaz Atar? Bence atamazdı, atamadıklarını geçen sene çokca gördüm,
    ilk golde Mustafanın adamı ezip geçmesi, ba ya topu çıkarması daha sonra topu ba ya çarpması mustafanın önünde kalmasına rağmen ofsaytı bozmamak adına topa dokunmadan topla beraber kaleye kadar girmesi bu mu basit 100 golcünün 95 i o topa dokunur ve ofsayt nedeniyle gol iptal olurdu? Senin basit diye tabir ettiğin golleri Almeida atsaydı şimdiye şampiyonlar ligine direkt giderdik. Bana Beşiktaşlıyım deme, Beşiktaşlı olan adam şuan pürneşe, senin gibi ama goller çok basüüütttt kööötüü nasıl gol yagggggg demiyor..

Hemen nasıl cümlenin içinden kelime bulup onu çok farklı bi tabire getiriyosun anlamadım . Ben çok kötü bi gol demedim . Veya Almeida , Demba Ba'dan iyi bi futbolcu demedim . Demba BA kötü bi futbolcu demedim . Sadece 1. ve 3. gollerin basit olduğunu söyledim . Buda sana battı heralde . Ben maçın tamamını izleyenlerden Demba BA hakkında bilgi istedim . Sen sanki Demba Ba'ya sövmüşüm gibi bi hisse kapıldın . Yazık ..

• Demba ba nın attığı goller sana birşey yapmış olmalı ki, tam olarak izlemediğin, oluşumunu görmedin gollerin basit olduğunu söylüyorsun, küfür etsen daha iyi.. Bu tür davranışlar çocukça şeyler, böyle şeylerle kim çıkarsa karşıma aynı sertlikte cevabını alır,kusura bakma, ben galibiyeti kutluyorum sen filozof gibi gollerin basitliğini-kolaylığını düşün, iyi günler.
  • quote:

Demba ba nın attığı goller sana birşey yapmış olmalı ki, tam olarak izlemediğin, oluşumunu görmedin gollerin basit olduğunu söylüyorsun, küfür etsen daha iyi.. Bu tür davranışlar çocukça şeyler, böyle şeylerle kim çıkarsa karşıma aynı sertlikte cevabını alır,kusura bakma, ben galibiyeti kutluyorum sen filozof gibi gollerin basitliğini-kolaylığını düşün, iyi günler.

Asıl bence senin yaptığın haraket çocukça . Kendi kendine triplere girmen oldukça saçma . Sanada iyi günler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: not happy

Beşiktaş son dakikalarda gol yeme geleneğini bozmayarak bizi yine sasirtmadı

atarak sizide şaşırtmadı gol 90+2 olcay şahan beşiktaş 3- fenerbahçe 2
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.