Şimdi Ara

Beşiktaş - Feyenoord | 06.08.2014 | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2. Maç (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
5
Favori
16.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Decemst

Demba ba nın 2.golü topu çok iyi gormesi ve tahmin etmesiyle iyi yerde yer almasini sagladi.Almeida olsa dikilir hantal gibi bakardı

Almeida olsa iki elini bir yana acip, kucuk Emrah gibi hakeme bakar ve faul beklerdi. 2 kere 2 dort, golse sevinir, degilse faul bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

beşiktaşı tebrik ederim çok iyi oynadılar, ba'nın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.

@TheMuyu
    Siyah-beyazlılar, Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Bayer Leverkusen (Almanya) ve Napoli (İtalya) veya Zenit (Rusya) takımlarından biriyle eşleşecek.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde play-off turlarının kura çekimleri 9 Ağustos’ta gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi play-off maçları 19-20 Ağustos ve 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
    Alıntı: NTVSpor

ben 8 ağustos diye biliyodum ama genelde cumaları oluyo kura çekimleri

• Başarılar Beşiktaşımıza,dün o stadda olan ve o eziyeti çeken herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

quote:

Orijinalden alıntı: zuzi49

Forumdaşlar Beşiktaşımın şerefine sevgilimle seks yapıp kameraya aldık. İsteyen olursa pm lesin.

maç daha yeni bitti. fazla uzun sürememiş anlaşılan

Of of of ne yaptınız hocam siz öyle

Bana muhteşem sol ayagimla yapıştırmak kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Premier Lig'i iyi takip eden biri olarak Beşiktaş alacabileceği en iyi forveti aldı. Tebrik ederim Beşiktaşlı arkadaşları. Demba Ba bu sezon lige renk katacak gibi gözüküyor.
  • Beyler full Mac istiyorum iyi bi yayin gozunuzu seciyosun ya

• Bu adam pascali unutturabilir. Onun yeri ayrı am yine de böyle bir ihtimal var.

• Bu yıl beşiktaş büyük sempatimi kazandı. bunda slaven bilic hocanın etkisi büyük. umarım önümüzdeki sezon beşiktaş şampiyon olurda slaven bilic de bir mutluluk yaşar.

slaven bilic vikipedi:http://tr.wikipedia.org/wiki/Slaven_Bili%C4%87
  • full maç linki bende istiyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansarica23

quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

beşiktaşı tebrik ederim çok iyi oynadılar, ba'nın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim.

@TheMuyu
    Siyah-beyazlılar, Arsenal (İngiltere), Porto (Portekiz), Bayer Leverkusen (Almanya) ve Napoli (İtalya) veya Zenit (Rusya) takımlarından biriyle eşleşecek.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde play-off turlarının kura çekimleri 9 Ağustos’ta gerçekleşecek. Şampiyonlar Ligi play-off maçları 19-20 Ağustos ve 26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak.
    Alıntı: NTVSpor

ben 8 ağustos diye biliyodum ama genelde cumaları oluyo kura çekimleri

Düzelttiler 8 Ağustos 13.00

• Porto gelsin quaresma'da bize gol atsın quaresma oleyy diye bagıralım spikerde ayağının dısıyla öyle vurulurmu topa quaresma desin
  • Beşiktaş'ı Tebrik Ederim . Merha Ba Demba Ba
  • Tebrikler Beşiktaş!Etkileyici bir performanstı.Umarım gruplara kalırsınız.
  • Önder Özen kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ayrıca ilk golde de kendini çuval gibi yere bırakırdı
  • Napoli ve Arsenal gelirse işimiz çok çok zor hatta imkansız gibi.Diğer 3 takım da bizden daha iyi,daha tecrübleri takımlar ama kafa kafaya oynarız kesinlikle.
  • güzel maçtı inşallah son engeli de aşıp şampiyonlar ligine kalırlar gruplarda 2 Türk takımı neden olmasın. hayal kurmak bedava, gs de bjk de şl gruplarından çıksa güzel olmaz mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay97

Arkadaşlar maçın tamamını izleyemedim maalesef . Fakat maç sonu golleri izledim . Ba'nın golleri sanki çok basit goller gibi geldi . Feyenoord'un hatasından dolayı gelmiş 1. ve 3. gol . Maç içinde genel performansı nasıldı Ba'nın ?

iyi forvetin böyle milleti çalıma dizip ne bileyim 30-35m den gol atar diye genel bir anlayış var, sizin böyle bir anlayışa sahip olduğunuzu söylemiyorum da.. aslında taraftar olarak biz de öyle öyle hareketleri, öyle golleri seyretmek istiyoruz ama olması gerektiği yerde olması gerektiği zamanda olduğu için gol attı bu adam. 2 kişiye sarı kart gördürttü, adam eksiltti, top tuttu, yapmadığı şey kalmadı maçta neredeyse. ne yapması gerekiyorsa yaptı. ha tabi tek maça göre yorumlamak doğru olmaz ama ben iyi işler yapacağını düşünüyorum.

• Helal olsun Beşiktaş'a. Umarım gruplara da kalırsınız, uzun zaman sonra 2 Türk takımını izleriz Bir tarafta Demba Ba-Mustafa Pektemek-Cenk Tosun diğer tarafta Sow-Emenike-Kuyt-Webo bizde Burak-Umut bu sene bayaaa zor geçecek anlaşılan
  • Bence santrafor dediğin böyle olacak.leblebi gibi gol atacak golü koklayacak, kısaca duracapı yeri iyi bilecek.düşünün almedanın ön direğe koşu yaptığını hiç gördünüzmü vrya karşı karşıya gol attığını.bu adam jardel gibi hava karada suda heryerden gol atar.ama bu galibiyetler bence bizi şımartmasın.oyunun savunma bölümünde gerçekten iyi şeyler yspıyoruz fakat hücum üretkenlği ne yazıkki iyi değil.oyunun kilidini açscak oyuncu yok.10 numara acil şart ve inşallah güzel nirde sağ bek.eğer 10 numara ve sağ bek alınsaydı.arsenal ve napoli fışındakileri eleyebilrdik diyevdüşünüyorum.şu an bence gelebilecek en iyi kura Leverkusen var.yönetim çok geç kaldı.nssılsa stad yok bu sene uefada devam edelim diye karar vermişler 2 kere 2 4 bu kadar basit.takıma güvenmeyen bir yönetim işte.dembabayı nasıl aldı böyle bir vizyon şoktayım yani
  • Beşiktaş adamın kanına girer..Seni çok seviyorum kara kartalım..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.