3 tane savunmaya needüğü belirsiz futbolcular alındı,hele Seric diye bir adam varki panathinaikos taraftarı bile onu davul zurnalarla uğurladı kendi forumlarında bile belirttiler:"Bir futbolcu vardır muhteşemdir,bir futbolcu vardır orta düzeydir,bir futbolcu vardır kötüdür,bir futbolcu vardır Seric'tir".Yani bewrbatın berbatı Fenerbahçedünya yıldızlarından bahsediyor,biz milletin çapulcularını topluyoruz,Yönetimdekiler futbolun "f"sini bilmiyorlar,menejerler paraları ceplerine indirmesini biliyor anca,Sinan Engin ve teknik direktörlüğü tartışılır Ertuğrul'un görevine son verilmeli Bir başka haberde kör futbolcu,nasıl olurda bir kulüp bu hatayı yapabilir,yapabilir Beşiktaşın önetiminde ve teknik kadrosunda bu zihniyet olduğu sürece Beşiktaşımızın yüzü gülmeyecek,bu sezon ligi ortalarda bitiririz en iyi ihtimal...Çok kötü dediğimiz İbrahim Toroman ve Baki Mercimek'i mumla arayacağımız günler çok yakındır
E.Sağlama çok güvenmiştim ilk geldiğinde ama malesef oda büyük takımın hocası değilmiş...
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
E.Sağlama çok güvenmiştim ilk geldiğinde ama malesef oda büyük takımın hocası değilmiş...
Geldiği andan biliyordum birşey yapamayacağını ve bu sezonun ortasında büyük ihtimalle gidecektir Lucescu gibi büyük futbol üstadları ancak büyük takımların başında görev alabilirse istenilen başarılar yakalanabilir.
Tomas Sivok needüğü belirsiz bir oyuncu değil.Zapatoncy ve Seric'i bilmem.Ama Sivok bence çok iyi bir transfer.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Tomas Sivok needüğü belirsiz bir oyuncu değil.Zapatoncy ve Seric'i bilmem.Ama Sivok bence çok iyi bir transfer.
Udinese'den...Göreceğiz bakalım,bu seneki takımın savunma hattını.Ayrıca bu kadar defans oyuncusuna gerek yoktu,orta sahaya takviye eleman yapılmalıydı
tabi canım bjk ye nesta,maldini,terry gibi isimler gelmeliydi.allahını seversen zago,ronaldo felan cokmu duylmuştu
quote:
Orjinalden alıntı: mercan2021
tabi canım bjk ye nesta,maldini,terry gibi isimler gelmeliydi.allahını seversen zago,ronaldo felan cokmu duylmuştu
İşi neden şansa bırakalım,neden bizden gitti ohh kurtulduk denilen bir futbolcuyu biz alalım Tamam sezon sonu hatırlatırımbu mesajını sana,neden Fenerbahçe yada diğer kulüpler yıldız avlarken biz ucuza futbolcu almak uğruna boşa kürek çekiyoruz ki?Transfer hataları çok konuşulacak bu sezon izleyin ve görün
İşi neden şansa bırakalım,neden bizden gitti ohh kurtulduk denilen bir futbolcuyu biz alalım Tamam sezon sonu hatırlatırımbu mesajını sana,neden Fenerbahçe yada diğer kulüpler yıldız avlarken biz ucuza futbolcu almak uğruna boşa kürek çekiyoruz ki?Transfer hataları çok konuşulacak bu sezon izleyin ve görün
futbol biras sanş işidir.. yunanistanda adam oynayamamış olabilr.ama burdaki futbol belki onun mantalitesine daha uygundur.bunun garantisini kimse veremez anca izleriz öle karar veririz.ben gsliyim boizid die bi adam var ne üdüğü belirsiz o bir hatadır veya carrusca..bide ribery ye bak kim dumuştu neredeyse kimse ama biz o adamı tutamadık..futbolda hataya herzaman yer vardır.
Seni bilmem ama ben SİVOK'u biliyorum, ve de bence çok iyi bi oyuncu
sivok fmde çok iyi. dmc.
şahsen fener yada gs kimi alırsa alsın gerçekten umrumda değil.. takım oyunu oynayabilmek önemli..
gs' nin kadrosuna bi bakın yarısından çoğu gencecik adamlar, çoğunun ismini hala tam bilmiyorum serkan çalık vs.ama gs çıktı şampiyon oldu..sözde bizim tiganda takımı gençleştirdi ama gs nin kallisi genç yetiştirici diye kendini sattıran tiganadan daha gençlerden anlayan teknik adam çıktı..
beşiktaşın transferlerine gelince seric hariç diğer ikisi iyi..zaten yeniden takım kurmanın anlamı yok..transferler yerinde yapıldı bence.. bi aksilik olmazsa ertuğrula rağmen bu sene çok daha az gol yiyeceğimizi düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme