Şimdi Ara

Beşiktaş için sezonun transferi: Slaven Bilic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nike

İstikrar yoksunu bir takımız 2 mağlubiyet sonrası göreceğiz Bilic'e desteği..

Şunu yazmak için girmiştim. Bana takım yenilse de hocanın kellesini istemeyen taraftar lazım. Bu adam 2 yıl şampiyon olamasa bile kalmalı. Umarım arkasında dururuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+++++

kesinlikle. hayır bırak mağlubiyeti bizimkiler maç esnasında geriye düştüğümüz zaman başlıyor yönetim istifa bilic istifa..
  • quote:

Aynısını söyleyecektim. 2-3 yenilgi sonrası Bilic'in ne annesi kalır ne de sülalesi.

Umarım yönetim taraftara uymaz, Bilic'in sözleşmesi bitene kadar destek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

quote:

Aynısını söyleyecektim. 2-3 yenilgi sonrası Bilic'in ne annesi kalır ne de sülalesi.

FO Cidden taraftarı aşırı takan bir isim değil. Takım için ne iyiyse onu yapmaya çalışıyor. Ama bu taraftar gönderir maalesef. Hadi taraftarı geçtim, medya gönderir adamı...

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

quote:

FO Cidden taraftarı aşırı takan bir isim değil. Takım için ne iyiyse onu yapmaya çalışıyor. Ama bu taraftar gönderir maalesef. Hadi taraftarı geçtim, medya gönderir adamı...

Taraftarı takmaması gerekir zaten. Taraftarın işi biletini formasını alıp takımını desteklemek.
    Ben Önder Özen'in başımızda durduğu sürece yönetimin böyle aptalca hata yapacağını sanmıyorum. Yıllardır bir sürü teknik direktör değiştirdirdik ve sonuç ortada.
    Umarım bu sene ilk üçte yer alırızda Önder Özen'in ve Bilic'in kuyusunu kazmaya çalışan Beşiktaş düşmanlarına malzeme çıkmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

quote:

Taraftarı takmaması gerekir zaten. Taraftarın işi biletini formasını alıp takımını desteklemek.
    Ben Önder Özen'in başımızda durduğu sürece yönetimin böyle aptalca hata yapacağını sanmıyorum. Yıllardır bir sürü teknik direktör değiştirdirdik ve sonuç ortada.
    Umarım bu sene ilk üçte yer alırızda Önder Özen'in ve Bilic'in kuyusunu kazmaya çalışan Beşiktaş düşmanlarına malzeme çıkmaz.

Abi düşmanımız dediğimiz insanlarda bizim muhabirlerimiz. Bizim takımı tutan insanlar. Biz nasıl bir belanın içindeysek bir türlü kurtulamadık o beladan. Hakan Gündoğar kendi demiştir, Önder Özeni gönderirse Beşiktaşın muhabirleri gönderir diye. Yazık valla ne diyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yazı çok güzel ama katılmadığım nokta var orda sivok ne aga ya pas atan adam demişin birde

Yine aradan Sivok'a sallamışsın aga bırak yakasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yazı çok güzel ama katılmadığım nokta var orda sivok ne aga ya pas atan adam demişin birde

Yine aradan Sivok'a sallamışsın aga bırak yakasını

Kaçmaz benden

• Bende seviyorum Bilici ama bazı arkadaşlar bunu abartıyor gibi geliyor. Destek çıkmanıza bi şey demiyorum, bende destek çıkıyorum. Önemli olan başarısız olduğumuz zamanlar desteği çekmemek. Bu taraftar profili ile çok zor görünüyor, çok çabuk gaza geliyoruz. Carvalhal gibi oynatmadığı sürece uzun yıllar Beşiktaşın başında kalmasını isterim.
    Çoğu kişinin gitmesini isteği Schuster gidince çok üzülmüştüm hala derim keşke takımın başında kalsaydı diye.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.