Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akustiğin iyi olmadığını söyleyen arkadaşlara bakmayın tt arenanın en kötü 2 katı kadıköy ve diğer stadları saymıyorum bile. Dehşet bir akustik var. Maçtan sonra herkesin kulakları 2 3 saat çınladı. Hele ıslıklarda dayanamayıp kulağını kapatanlar vardı o kadar çok ses vardı. Golden sonraki ses ve tezahüratlar müthişti. O kadar çok gürültülüydi ki lig tv sesi kısmış olabilir. Çünkü bu akustiği söyleyenlerin hepsi tvden izlemiş.Akustik bırakın türkiyeyi dünyada en iyi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwolf0

quote:

Orijinalden alıntı: MANNKO

Bunu biraz açar mısınız? Neye göre akustiğin sorunlu olduğunu söylüyorsunuz? Ben dün kapalıdan herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça da etkili sesler duydum. Numaralı tribünü de çok iyi ses aldığını belirtiyor. Siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

Ben staddaki sesin rakipi baskı yaptığını düşünmüyorum sorunları var stadın ama nedeni stadın tasarımı açıklı kolonlar ve çatı sesi emiyor cam olsaydı sanki birazda daha ses yankı yapardı

Kardeş gelmiş geçmiş en iyi baskı performansıydı trollüyor musun anlamadım.Hadi tezahürat desen anlarımda baskı konusunda inönün 10 katı falandı heralde.

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Bu malzemenin sesi emdiği kanısına nasıl vardınız peki? Yanlış bilmiyorsam bu işlerde kullanılan en kaliteli malzemelerden biri bu. Ve yine yanlış anlamayın akıl verme gibi bir şeyler içerisine girmiyorum ama bunun bilimsel olarak ölçümleri var. Özellikle sesin zeminde ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Eğer bununla ilgili bir bir bilginiz varsa paylaşmanızı rica ederim. Misal Arsenal yeni stadyumuna geçtiğinde ses zeminde uğultu olarak kalıyordu ve bundan çok rahatsız oldukları için yine iyi paralar harcayarak bunu düzelttiler. Bu tür durumlar herhangi bir olumsuzluk varsa tamamen düzeltilecek şeyler. Bir de nerenin cam olmasını istiyorsunuz anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benarivo21

Valla baba daha pazar günü senin rip'lediğin bjk-Liverpool maçını tekrar izledim sen istersin resim istersin de atmaz mıyım 😂
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Eyvallah kardeşim :)

• Ne yazik ki bizim taraftar baski kurmayi bilmiyor..mars söylemeyi tezahurat sanıyoruz. Rakip atak yaparken kartal gol gol demenin anlamini ven cozemiyorum..baski baski baski..ataga cikarken korkunc bir ugultu ve rakipteyken baski..nbu olmali yoksa birileri istedi diye mars ve sarki turku olursa cennet olur orasi rakip icin

• tamamen katılıyorum

Kaba bir tabir olacak ama tribünde mastürbasyon işini acil bırakmalıyız... yaptığımız tamamen bu.. laylalay nedir abi maç rahata geçsin istediğini yap. dale yaparken yedin 2. golü.. amaç orada rakibi boğmaz/bozmak kendi oyuncuna bakın burdayız demektir.. mastürbasyonunu zaten geldiğin yol boyu, sağda solda vapurda kazanda çarşıda yapıyorsun...

ıslığın en yoğun olduğu an onlarca insanın kulaklarını tıkadığına şahidim kim nasıl akustik kötü diyor anlamıyorum yine de çatı ve tribün arasını da kapatırsak daha da iyi olur...

ayrıca harem otogarını andıran pankartlardan herkes gibi bende bıktım..!
  • Real Madrid maçını açınca lig tv geldi aklıma
    Şampiyonlar ligine gidersek kamera açısı falan değişir mi acaba

• Deli Komutan kullanıcısına yanıt
    İlk giren Tolgay'a giden elemanı polisler o dakika dışarı çıkarttı onu gördüm.muhtemelen o arkadaş maç günü karakola gider imza atmaya. Diğer girenler ne oldu görmedim

• ilk maçtır, stadı merak edip gelen çoktur bilemem ancak canlı olarak tribünden izleyen biri olarak bencede maalesef akustiğinde bir sorun var
    Top rakipten uğultu çok yüksek kulakları çınlatıyor konuştuğunu duymak imkansız doğru ancak tezahüratlarda ses sanki müzik stüdyosu duvarlarındaki gibi ses emiliyor.
    Yankı yapıp içeriye çökmüyor, ilk tezahüratla birlikte direk dikkatimi çekti. Yeni stadlarda evet eski ambiyansı bulmak imkansız ama TT Arena bana daha iyiymiş gibi geldi maalesef. Birkaç maç daha görmek lazım tabi.

Çatıda kullanılan malzeme ile ilgili olarak aşağıdaki gibi bir şey okudum ne kadar doğru veya sebep sadece bu bilmiyorum

**
    akustik olayı stadyumlar için uygun değil,konserler için ideal,membran örtü sesi emerek yankıyı engelliyor,eski inönü de beton sesi yankılamayla kükremeye neden oluyordu Yani yeni stadda desibel yüksek olmaz ama uğultu olmaz en azından.
    **

• quote:

Orijinalden alıntı: selates

Video iyi de yalnız ön koltukta çocuğun ne işi var. Üstelik emniyet kemeri de takılı değil. Bazen insanları anlamakta zorluk çekiyorum, nasıl böyle bir sorumsuzluğun altına imza atabiliyorlar.

• akustik iyi mi kotu mu ya icime dert oldu simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn.usta

akustik iyi mi kotu mu ya icime dert oldu simdi

hocam biraz beklemek lazım sonuçta ilk maç, ailesiyle sadece atmosferi görmeye gelen çok vardı...
    Birkaç maç sonra anlaşılır, yalnız sesin biraz emildiğini farkedenler olmuş benim gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelly_jam

quote:

hocam biraz beklemek lazım sonuçta ilk maç, ailesiyle sadece atmosferi görmeye gelen çok vardı...
    Birkaç maç sonra anlaşılır, yalnız sesin biraz emildiğini farkedenler olmuş benim gibi..

rakip stadlardan iyi kotu diyorlar nasil dikkat etmezler buna dunyanin en iyi taraftariyiz hemde bazi arkadaslar inonuden bike kotu diyorlar ambians olarak

• quote:

ilk maçtır, stadı merak edip gelen çoktur bilemem ancak canlı olarak tribünden izleyen biri olarak bencede maalesef akustiğinde bir sorun var
    Top rakipten uğultu çok yüksek kulakları çınlatıyor konuştuğunu duymak imkansız doğru ancak tezahüratlarda ses sanki müzik stüdyosu duvarlarındaki gibi ses emiliyor.
    Yankı yapıp içeriye çökmüyor, ilk tezahüratla birlikte direk dikkatimi çekti. Yeni stadlarda evet eski ambiyansı bulmak imkansız ama TT Arena bana daha iyiymiş gibi geldi maalesef. Birkaç maç daha görmek lazım tabi.

Çatıda kullanılan malzeme ile ilgili olarak aşağıdaki gibi bir şey okudum ne kadar doğru veya sebep sadece bu bilmiyorum

**
    akustik olayı stadyumlar için uygun değil,konserler için ideal,membran örtü sesi emerek yankıyı engelliyor,eski inönü de beton sesi yankılamayla kükremeye neden oluyordu Yani yeni stadda desibel yüksek olmaz ama uğultu olmaz en azından.
    **

Arkadaslar kesinlikle ben catidan yada baska sebepten akustigin kotu oldugunu dusunmuyorum akustik oldukca iyi mac baslamadan once alenin 3 lusu pascalin uclusu yeni acigin musalla tasinin tum stadla birlikte dondurmesi sirayla mac baslamadan once oldukca iyi koordine olunuyordu ve o sesler baya iyiydi ama mac basladi ve tezahurat yapilamadi cunku kapalinin soyledigi tezahurata yeni acigin uymamasidir ve tezahuratlarin surekli islikla bolunmesidir.Merak edilcek birsey yok yani arkadaslar akustik muthis sadece taraftarın koordine olmasi lazim yeni aciktaydim ve o musalla taslarinda falan nasil costugumu size anlatamam daleyi dk 70 te yaptigimiz icin sacma buldum yanlistida zaten ama akustik olarak dalee efsanee burda daha ne daleler yapilir

• Akustik sorunluymuş, hiç bi boku beğenmeyin zaten on numara ses vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

rakip stadlardan iyi kotu diyorlar nasil dikkat etmezler buna dunyanin en iyi taraftariyiz hemde bazi arkadaslar inonuden bike kotu diyorlar ambians olarak

dünyanın en iyi taraftarı değiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

quote:

quote:

dünyanın en iyi taraftarı değiliz

İnönüdeki efsanevi kapalı yok gibi sanki.

• Bu stad bize çok lüks geldi, geçiş çok hard oldu :))
  • Stad Beşiktaş'a ve Türkiye'mize hayırlı olsun....

Arkadaşlar şöyle birşey hatırlamak istiyorum tt arena yapılırken de emirates'teki gibi yapılacaktı çatı-tribün arası bölge, daha sonra maddi olarak sorun olacağı için bazı değişiklikler olmuştu, belki bu yüzden vodafone arena'daki sesten memnun kalmıyor olabilirsiniz.

hatta tt arena'da bazı bölümler cam yapılacaktı sonradan yapılamadı ve bundan dolayı da çimler yeteri kadar güneş alamadığı için zeminde sorunlar çıktı vs vs.

yanlış anlamayın sakın, kötülemek için söylemiyorum...

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

şu fotoğrafta net görülüyor cam yada benzeri, olan bölüm.

detaylı bilgisi olan varsa, düzeltsin beni lütfen... iyi forumlar...

• Biz galiba tribünde aynı sırada falan izlemişiz maçı , ne yazdıysan aynısını gördüm.
    Dediklerine de katılıyorum, 409 nolu tribünün çıkış kapısının tepesine çıkan o 3 arkadaş maçtan soğuttu o derece.
    Kavga çıkınca da ayrıldım zaten oradan.
  • 
Sayfa: önceki 20692070207120722073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.