Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2070. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Islıklar Konusunda haklısın bu boş tezahüratları daleyi yaptıran yeni açık fark ettiysen maç başlamadan önce musalla taşı döndürdü önce kapalıyla sonra numaralı eski açık ve tüm stad şeklinde bunu asıl yapması gerekenin kim olması gerektiği çok belli tabikide kapalıdır bunu yapıcak olan ama kapalı başka bir beste söylerken sen ne diye farklı bir tezahürat yapmaya çalışırsın anlamam.

Bu yeni açıktaki kendine amigo yapmış elemanlar kendi taraftarıyla maç başlamadan kavga etti.Mustafa Şakima gitsin moruk mümkünse stada bile almasınlar bu elemanı çarşı yokken kapalıyla bu ilgileniyordu kendini çarşı amigosu falan zannediyor heralde aklını başına getirmek gerek gerçi dünkü yediği tekmeden sonra gelmiştir kendine :D

Bu arada bu pankart olaylarına gelirsek Vodafone arena otogarı yeni açıldı haberin yok mu esenler otogarı kapatılcak vodafone arenadan başlıycak seferler

• quote:

Orijinalden alıntı: selates

Guzel video olmus hocam teşekkürler, bu arada 5. Dakikada kime tezahürat yapılıyor? Duyamadım orayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk golden sonra sahaya bir taraftar (!) girmiş Tolga engellemiş. İnşallah kamera ile tespit edilir bir daha stad yüzü göremez.
  • bu da benden olsun 408. bloktan çekildi

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • Şunada değinmek istiyorum Sayın Fikret Orman o süpriz diye yaptığın afiş mi artık pankart mı her neyse onun yüzünden renklileri ağzımıza düşürdün 41 bin tane bayrak koydurmuşsun maç öncesi iyi hoş görüntü oluyordu maç başladı 1 Allah ın kulumu sallamaz böyle bir şey yok adamlar bütün bayrakları toplamış eve götürüyor.Çarşının bayraklarınıda içeri almamış adamlar o kadar uğraşmıştı çarşı kendi bayraklarını 90 dakika tutardı sıkılmadan ama Fikret başkan çarşıyla ne alıp veremediği var bilmiyorum en kısa zamanda çözsünler.Çarşısız beşiktaş olmaz.

Çekirdek çitleyip oturarak maç izliycek taraftara tavsiye hiç kendini yorma bir bilete 100 lira vericeğine otur evinde digi turküne 60 lira ver bize maçı izliycek değil bağırıcak hakemi baskı altına alıcak adam lazım.Lafım 60 Yaş üstü amcalarım hariç.Helal olsun dün bi amca görmüştüm 65 yaşlarında o adamı görünce daha da duygulandım.Beşiktaşlılığın ne demek olduğunu da tekrar gördüm.

• İlk golden sonra değil maç sonu takım taraftarı alkışlarken kapalı attan atladı tolgaya sarıldı geri çıktı çok rahat bir şekilde tespit edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Guzel video olmus hocam teşekkürler, bu arada 5. Dakikada kime tezahürat yapılıyor? Duyamadım orayi

pascal nouma

• quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

pascal nouma

Teşekkürler

Pascal nouma duyar gibi oldum da dedim ne alaka kaç yıl önce gitti adam

• @Deve Katili

pascal nouma yıllardır beşiktaşın her iç saha maçını locadan izler tribünlere üçlü çektirir takımdan gönderilse bile hep burada kaldı

@BerkayGRBZ

hocam maç sonunda giren davardan başka golden sonra da giren bir davar oldu. yukarıdaki videoda 8.20 yi açarsan görürsün tolga zorla çıkartıyo eğitim görmemiş "insan" görünümlü varlığı
  • Stadın reklamı da güzel

• Maca gidenler üst katlari mi ttavsiye eder yoksa alt katlari mi? Ust katlar cok dik mi söylendiği gibi

• Stad akustik sorunu olduğu kesin çözümüde artık zor

• İnönü stadı kadar samimi değil be ağa.

• ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Valla baba daha pazar günü senin rip'lediğin bjk-Liverpool maçını tekrar izledim sen istersin resim istersin de atmaz mıyım 😂
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• TT Arena ucubesinden sonra istanbula iyi geldi bu stad. İnsanın gözü gönlü açılıyor.
  • Eve döndük şimdi sıra şampiyonlukta 😎👊🏻🏁
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Bunu biraz açar mısınız? Neye göre akustiğin sorunlu olduğunu söylüyorsunuz? Ben dün kapalıdan herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça da etkili sesler duydum. Numaralı tribünü de çok iyi ses aldığını belirtiyor. Siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANNKO

Bunu biraz açar mısınız? Neye göre akustiğin sorunlu olduğunu söylüyorsunuz? Ben dün kapalıdan herhangi bir sorun yaşamadım ve oldukça da etkili sesler duydum. Numaralı tribünü de çok iyi ses aldığını belirtiyor. Siz ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

Ben staddaki sesin rakipi baskı yaptığını düşünmüyorum sorunları var stadın ama nedeni stadın tasarımı açıklı kolonlar ve çatı sesi emiyor cam olsaydı sanki birazda daha ses yankı yapardı

• Şu konuya bakın gözyaşları sel oldu

http://forum.donanimhaber.com/m_116049395//tm.htm#116050185
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    maça gidipde akustiği beğenmeyene denk gelmedim daha. sadece ses sisteminin sonuna kadar açılmasından ve hangi tarafdı tam hatırlamıyorum bi tarafa uzak oluşundan millet şikayetci oldu
  • 
Sayfa: önceki 20682069207020712072
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.