Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alynty: Deli Komutan

quote:

Orijinalden alynty: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alynty: BlackEagle

quote:

Orijinalden alynty: brk5334

Arkada?lar resimler güzel, ho? ama hala bo?azla birlikte çekilen bir resim görmedim. E?er fyrsaty olan arkada?lar varsa lütfen bu açy gibi bir açydan bo?azynda gözüktü?ü bir resim çeksin payla?syn
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Hocam nasyl çektiniz ? Ev falansa dürbün alyn maçlary izleyin

Istanbul da oturmuyosun sanyrym hocam orada ev olmaz sa? tarfinda süzer plaza var anca oradan gözükür bu dronla falan çekilmi? sanirim

Ystanbuldayym hocam

Hooaydaa yolunuz pek düşmüyor sanırım buralara gelin bir gün atamizi ziyaret edin stada bakin sonra dolmabahce nin önünde denize sıfır boğaz manzarasiyla cayinizi yudumlayın

Insallah hocam. Bi ara kadıköye gitme firsatim olmustu arkadaşlarla iyiydi. Dolmabahceye gecemedik maalesef :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk maça gitmeyi çok istedim ama bir türlü fırsat olmadı. sezon bitmeden bir maça gideceğim inşallah.
  • Beyler çatıya asılan şeffaf kaplamalardan bir tanesi kalmıştı, o yapıldı mı acaba?
  • Son membran çatı temizliği ve eksikleri bitmeden takılmayacakmış,çatıya çıkış bu kısımdan sağlanıyormuş
  • İnşaat çalışmaları devam ediyor mu şuan?
  • Şeref Beyler, Baba Hakkılar, Süleyman Sebalar varken İnönü falan mı koyalım kontrat bitince komik. Fikret Orman bile konulabilir. Bizde adam gibi adam mı yok?
  • İstanbulun en güzel semtlerinden birinde en güzel konumda çok güzel bi stat olmuş fenerli olarak kıskandım valla.Beşiktaşlı olsam her maça giderdim valla ulaşım kolay mis gibi yürüyerek gidersin valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerisi harika görünüyor fakat kesinlikle o beton bloklar için bir düzenleme yapılmalı. Ben olsam birkaç sanatçıyla anlaşıp o blokların üzerine Beşiktaş efsanelerinin yağlı boya karikatürlerini işletirdim. Üzerini de camla kapladık mı güzel bir ışıklandırmayla şıkır şıkır olur. Gerçi sütunlar dar ve asimetrik ama yine de olabilir. Belki de plakalar halinde reklamlarla kaplarlar üzerini kim bilir?

Neyse, yönetimi kutluyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Nice şampiyonluklar, kupalar dileğiyle.
  • Kontrat da olsa, ayet de olsa bizim stadımızın adı ŞEREF BEY stadıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Televizyondan izleyip akustik hakkında yorum yapmak bence çok sağlıklı değil. İzlediğiniz televizyona, ses sisteminize göre bile sesi tam süzemeyebilirsiniz.

Tribün kopuktu diyebilirsiniz. Zaten 3 senedir öyle.

*Beşiktaş desibel rekorunu kırdı

Siyah-Beyazlı taraftarların yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış maçında top rakipteyken çıkardığı sesin 135 desibele ulaştığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın önceki gün Vodafone Arena'da oynadığı ilk maçta siyah-beyazlı taraftarlar kendilerine ait olan desibel rekorunu kırdı.

Rekor Beşiktaş'a aitti

Kralspor'un haberine göre Beşiktaş'ın 2007 yılında İnönü Stadı'nda Liverpool'u 2-1 yendiği Şampiyonlar Ligi maçında ses ölçümü yapılmış ve siyah-beyazlı taraftarlar, 132 desibel ile ses rekoru kırmıştı.

Ses 135 desibele ulaştı

Pazartesi günü oynanan Bursaspor mücadelesinde de yine ses ölçümü yapıldı ve topun rakip takım futbolcularında olduğu sırada yapılan ıslıklamada yeni dünya rekorunun kırıldığı belirlendi. Bu esnada çıkan sesin 135 desibele ulaştığı tespit edildi.
    *
    http://kralspor.ensonhaber.com/besiktas-kendisine-ait-olan-desibel-rekorunu-kirdi-2016-04-13.html

• Konu ne zaman kapatılacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

Son membran çatı temizliği ve eksikleri bitmeden takılmayacakmış,çatıya çıkış bu kısımdan sağlanıyormuş

O kısım çatıya giriş çıkış için kullanılacağından çalışan bir mekanizma şeklinde yapılabilir.
  • Eskiden çok severdim sırf tezahüratla uğraşmayı ama açıkcası yeni stadımızdaki tataftar profili gayet hoşuma gitti. Önemli olan maçın durumuna göre rakip takıma baskı kurmak ve kendi takımını motive etmek. İnşallah böyle devam eder...

• Son mesaj dün atılmış ne oldu bu konuya

• Ammaaa abarttınız şu stad olayını. Tamam hayırlı olsun da her gün bununla yatıp kalkmak nedir?
  • Anlamıyorsun dede anlamıyorsun.
  • lotraranel L kullanıcısına yanıt
    O zaman bu topiğe girme,zorlamı yazdırıyorlar bu topikte,adı üzerinde stad ile ilgili bilgiler paylaşılıyor burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

O zaman bu topiğe girme,zorlamı yazdırıyorlar bu topikte,adı üzerinde stad ile ilgili bilgiler paylaşılıyor burada.

Yazdigim mesajta artik yazmayin demedim, bikmadiniz mi diye sordum ozetle. Ayrica tabiki girmek zorunlu degil. Kac gundur populer konular arasinda gorunce soylemek istedim.
  • lotraranel L kullanıcısına yanıt
    Popüler çünkü :)

• arkadaşlar kalan maçlar için üçlü bileti olan bir kişi bir maçın biletini devredebiliyor mu sitede bulamadım ?
  • 
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.