Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni stad yapip macin oynanacagi zeminin acik birakilmasi sacma olmus sanki. Keske tam kapanabilir yapsalarmis. Mesela acikta kalan kisim seffaf bir malzemeden olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Yeni stad yapip macin oynanacagi zeminin acik birakilmasi sacma olmus sanki. Keske tam kapanabilir yapsalarmis. Mesela acikta kalan kisim seffaf bir malzemeden olabilirdi.

Zemin ve altyapıda kullanılan sisteme bakılınca tamamen kapatılmasının herhangi bir albenisi yok. Bana göre bu haliyle daha güzel.
  • Arkadaşlar resimler güzel, hoş ama hala boğazla birlikte çekilen bir resim görmedim. Eğer fırsatı olan arkadaşlar varsa lütfen bu açı gibi bir açıdan boğazında gözüktüğü bir resim çeksin paylaşsın
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Şu an statta tamamlanmayan hangi kısımlar kaldı acaba bilgi var mı çalışmalar hakkında? =)

Çatı %100 bitmedi. Açık kalan tek bir parça var ama onu kast etmiyorum. Stadın yapımından sorumlu olan bir yetkili dün bir TV kanalında katıldığı programda çatıya kuşların konmamasını sağlayacak bir mekanizma yapılacağını söyledi. Özel bir tel çekilecekmiş. O telin olduğu yapılara kuşlar konmuyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Arkadaşlar resimler güzel, hoş ama hala boğazla birlikte çekilen bir resim görmedim. Eğer fırsatı olan arkadaşlar varsa lütfen bu açı gibi bir açıdan boğazında gözüktüğü bir resim çeksin paylaşsın
    Bu mesaja eklenen görseller:

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam, şu çevre düzenlemesi bitsin de bir tane daha isterim
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Aynen pazartesi diye gidemedim hafta sonu giderim icerde120 mbs internet takilirim:))

Burada test ettim neti

Download 126 mbps
    Upload 76 mbps
    Ping 3 ms

Super degerler valla :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

eyvallah hocam, şu çevre düzenlemesi bitsin de bir tane daha isterim

Bu açı daha çok drone kamera çekimlerinde yakalanabildiği için şu an pek fazla resim yok.

Ama aynı açı çevre düzenlemesi bitip, açık güneşli bir günde yakalanabilirse, ortaya şaheser çıkar. Salona tablo diye asarsın :)
  • kuzeydebiryer kullanıcısına yanıt
    Ben dusunmuyorum ulke bombok durumda adalet sistemi bozuk yine devre arasi mhk ye ayar cekilir isteyene istedigi sampiyonluk verilir keske eskisi gibi temiz olsa maclar

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]
  •  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Herkes haddini bilecek
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt
    aynen, salona tablo pc ve telefonlara harika bir wallpaper olur
  • ben altaylıyım fakat beşiktaş gibi bir kulünün güzel bir stada kavuşmasına sevindim. darısı diğer stadları yıkılan kulüplerin başına.

beşiktaş genel olarak gs ve fb yanında hep 2.plana atılıyor gibi duruyor ülkede.

inşallah bu stad ve bu sene gelecek bir şampiyonluk ile güzel bir sinerji yaratılır ve beşiktaşın avrupada da başarıları daim olur. beşiktaş taraftarı malumunuz taraftar kültürü olan bir taraftar topluluğuna sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bir de komik olan bir şey var. Bu stadın adının böyle olacağı daha temeli atılırken biliniyordu. Stadyum bittikten sonra adının tartışılmaya başlanması cidden komedi.

Hem basının bunu tartışması komik hemde maça giden insanların bunun tartışma konusuna dönmesine sebep olması komik. Madem tepkin var en başından tepki koysalar.

Millet olarak neden hep böyleyiz merak ediyorum. Her iş olup bittikten sonra tepki veriyoruz.

Bu savaş karşıtlığında da böyle oluyor. Rusya Ukrayna'ya girdi sessiz kaldık ne zaman Kırım bölgesine dokundu o zaman ayaklandık. Bana bunlar çok yapmacık geliyor. Stadyumun ad değiştirmesine karşıysan en başından tepki göstereceksin. Savaşa karşıysan en başından tepki göstereceksin yoksa hiçbir inandırıcılığın kalmıyor.

Alen'in yazısından bahsediyorsan eğer; biz o tür insanları dinlemeyi bırakalı çok oldu. Adam stadı yaparken bize danışsınlar demiş resmen.. yazıyı okuduktan sonra "YUH ARTIK!" dedim seslice! Kendini ne sanıyor bu adam? Bu tür, ben olmazsam Beşiktaş olmaz zanneden tayfa artık sahadan silinecek, çünkü kimse itibar etmiyor o insanlara. Ciddiye almıyor. Eskidendi o işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Çimler güneş almalı. tamamen kapalı stad boğar insanı.. Zaten çatı alçak. Bu haliyle bana göre daha güzel.
  • webmasterrizmir kullanıcısına yanıt
    Bir bilen de kendisi oluyor sanırım.. Hmmm.

Daha önce defalarca dediğim gibi, stadımız olmadığı dönemde ortalarda olmayan Çarşı ve/veya liderlerinin, stad açılınca ortaya çıkıp ahkam kesmeleri manidar. Serdal Adalı gibi çarşı da zor zamanlarda ortalarda olmadıkları için, fedakarlıktan kaçtıkları için benim gözümde bitmişlerdir. Alen veyahut bir başkasının söylediği, hele hele bu minvalde ukalaca söylediği sözlere sadece gülüyorum. Ciddiye almıyorum. Emin olun kimse de almıyor. Sizde almayın!
  • Aslında şu led ekranlar keşke tüm stadı turlasa, hatta pankartlara falan izin verilmese de locaların olduğu tribünlerde ikinci katlara bile yapılsa.Stada apayrı bir hava kattığını düşünüyorum açıkçası.
  • Buqqi kullanıcısına yanıt
    Ben Galatasaraylıyım. Stad Beşiktaşa ve Beşiktaş taraftarına hayırlı uğurlu olsun. Her şey bir yana Dünyanın en güzel stad yeri. Beşiktaş semtinden yürüyerek git, Beyoğlundan, Taksşmden yürüyerek git. TT Arenaya gitte göeyim seni. Gitmesi işkence dönmesi işkence.
  • khan_1903 kullanıcısına yanıt
    O kirmizi led panolar 2. Kattaki benimde dikkatimi cekti localar herneysede o led panolar bence tamtur dönmeli eski bitarafi bos guzel durmuyo onu tam tur yapmalari lazim belkide yaparlar yarim kalmista olabilir henuz tam bitmedi saha yetismemis olabilir

• 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.