Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (2082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• Arkadaşlar şu son membran neden takılmıyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Arkadaşlar şu son membran neden takılmıyor ???

Çatıya inip çıkmak için aralik bıraktılar hala küçük işler var sanırım onlar da bitince kapatılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

Arkadaşlar şu son membran neden takılmıyor ???

Çatının işleri henüz bitmedi. Bir Bjk yöneticinin bir kanalda dediğine göre çatıya özel gözle görülemeyen bir tel sistemi çekilecek. Kuşlar zarar vermesin ve konmasın diye böyle bir uygulama yapılacağını söyledi.
  • Mesh panoların takımı uzun sürecek ama sonuç mükemmel olacak
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fenerbahçe'nin stadı yenileneceği konuşuluyor, maçbaşı 500000Euro'ya Fenerbahçe iç saha maçlarına dost ve kardeş kulüp Beşiktaş'ın Vodafone Arena stadında çıkacak büyük ihtimalle. Senede 12.5m Euro ek geliri de bu sayede Beşiktaş kasasına koyacak.

Öle bir durum yok. Onu taraftar kendi arasında konuşuyor yani hiç bir resmiyeti olmayan bir durum. Zaten stadı yenileme şansıda yok. Galiba seçim döneminde Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmayı dinlemediniz.

Diğer aday stadyum projesiyle ortaya çıktığında başkan herkesin konuştuğu olayı konuştu. Stadı yıkıp yerinde tekrar yapma şansımız yok dedi. Stadı elimizden almak isteyenlerin olduğu bir ortamda kalkıp stadı yıkıp tekrar yerinde veya salı pazarını da içine dahil edecek şekilde bir stadı bu bölgeye yapamazsınız dedi. Başkan hayatta olduğum sürece de benden sonra gelecek kişinin de yeni stadyum yapmasını engellerim dedi. Yeni stadyum demek Fenerbahçe'nin Kadıköy den çıkması demektir. GS başına gelenin FB başına gelmesi demektir.

Yeni Stadyumu unutun. Zaten taraftarın büyük kısmı da stadın taşınmak zorunda kalacağını bildiği için yeni stadyum istemiyor. Mevcut Stadın dış kaplaması, çatı sistemi değiştirebilir bir de kale arkalarına ekleme yapılsın yeterli olur.

Sıfırdan stadyum yapılmasına gerek yok. Bu dediklerim yapılırsa maçları başka stadyumda oynamaya bile gerek kalmaz. Kısaca sıfırdan Stadyum yapılmasını unutun. Zaten daha yeni sponsorluk anlaşması yapılmışken stadı tekrar yapmak mümkün değil.

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Eninde sonunda o stat yıkılacak.
  • FOrman eğer Fenere verirse stadı, taraftardan ciddi büyük tepki alır..

Zamanında sormuşlardı FOrman'a, günün birinde FB ya da GS sizden stadı isterse verir misiniz diye, "aklım evet diyor kalbim hayır diyor, vermezdim herhalde.." demişti. Bunun üzerine FB ye verilirse stad, o lafı yedirirler başkana.. 12.5 değil, 112,5mil olsa da Konya, Başakşehir ve Osmanlıspor harici kimseye stad mtad yok.. Herşey para değil.. Stad ihtiyacı olan gitsin olimpiyat orada..
  • Yeni resimler bekliyoruz.

• Rahatsızlandığı için gidemiyorum Kayseri maçıba numaralı tribün biletimi devredicem ilgilenenler 5535328753 whatsapptan ulaşsın

• Son foto çok güzel :D

işte bu arkadaş ya
  • Her şey çok güzel de statta çalan müzikleri kim ayarlıyorsa değiştirilsin bir rap çalıyor sonra arada apaçi müzikleri çalıyor.Elit bir stat yapıyoruz ama şahinle dolaşanların çaldığı müzikler çalınıyor biraz kalite olsun.Tamam ben klasik müzik çalsın demiyorum ama tekno mu çalacaksın rap mi çalacaksın tamam yine çal ama kaliteli şeyler seçilsin.
  • Anonscu mu degismis?

• Arkadaşlar ilk maçtan sonra stad akustiği ile ilgili kötüye yoran tarzda yorumlar okumuştum ancak dün stada gitme fırsatı buldum ; böyle şahane bir akustik ben hiçbir ortamda görmedim açık söyleyeyim. Tahminen 35 bin kişi vardı tribünlerde öyle bir desibele ulaşıyor ki ses hem bası hem de tizi çok kaliteli ulaşıyoe stadın her yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Arkadaşlar ilk maçtan sonra stad akustiği ile ilgili kötüye yoran tarzda yorumlar okumuştum ancak dün stada gitme fırsatı buldum ; böyle şahane bir akustik ben hiçbir ortamda görmedim açık söyleyeyim. Tahminen 35 bin kişi vardı tribünlerde öyle bir desibele ulaşıyor ki ses hem bası hem de tizi çok kaliteli ulaşıyoe stadın her yerine.

Aynen. Tv'ye gelen sesle tribünden çıkan ses çok farklı. Neyse önemli olan zaten tribünden çıkan ses. Lig TV istediği kadar kıssın dursun.

• Arkadaşlar önümüzdeki sezon çatıya ışıklandırma sistemi gelecek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 20802081208220832084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.