Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RévivaL

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Ben böyle eziklik görmedim. Kendi stadını yaptır, Beşiktaş stat yapmak isteyince taş koymaya çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şoktayım o_O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne küfür ettim bir ben bir de Allah bilir.
  • antu kafasi arkadaslar bunlar ultraaslan antu bizim forza bunlardan bi top var. millet rahatsiz valla.
  • Anlayarak okumadım öylesine okudum bizim stadın yapılmasından rahatsız mı olmuşlar?
  • quote:

Tüh ya bunlar bu dilekçeyi yazarak stad yapımına %100 engel olurlar. Ne yapacaz şimdi Bu dilekce de olmazsa digitürkleri iade ederler. Çok fena kampanya başladı çok...

• quote:

Yazıkla kimin çocuğuysa
  • Aynı yere yeni stad yapacağız diye nasıl da tedirgin olmuşlar. Haklılar aslında milyar dolarlık arazileri ellerinden alınıp zorla başka yere sürülünce zor gelmiş böyle bir şey ile karşılaşmak. Ayrıca paraları yokken devlet baba stad verdi de ayağa kalktılar, şimdi bizim bu mali durumda iken buna göz yummayıp kendi imkanlarımızla stadımızı yapacak olmamızı kabullenemiyorlar.
  • quote:

Aslında bakarsan normal bir tepki,adamlar istemiyoruz demesine rağmen,adamların stadında yapışık kene gibi davranınca,daha fanatik taraftarlardan böyle tepkiler gelmesini anormal karşılamamak gerek.
  • Konu 25 Ocak 2011 tarihinde açılmış ve hala bi kazma bile vurulmadı şaşırtıcı artıkın bırakın beşiktaşımızın peşini
  • gs nin durumu belliydi klüpte hiç para yoktu iflasın eşiğindeydi, ne olduda bu klup birden bire şaha kalktı, işte cevabı devletin sayesinde gizliden gs düzlüğe çıkarıldı, ekonomik olarak rahatlatıldı, stadları yapıldı. bugün gs nin durumu iyiyse bunu devlete borçlular
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

gs nin durumu belliydi klüpte hiç para yoktu iflasın eşiğindeydi, ne olduda bu klup birden bire şaha kalktı, işte cevabı devletin sayesinde gizliden gs düzlüğe çıkarıldı, ekonomik olarak rahatlatıldı, stadları yapıldı. bugün gs nin durumu iyiyse bunu devlete borçlular

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

Aslında bakarsan normal bir tepki,adamlar istemiyoruz demesine rağmen,adamların stadında yapışık kene gibi davranınca,daha fanatik taraftarlardan böyle tepkiler gelmesini anormal karşılamamak gerek.

İstememek normal, bende istemiyorum TT'de oynamamızı, başkasının da stadımda oynamasını da istemem ayrıca ama şu yukarıdaki dilekçe örneği ile yapılan terbiyesizliğin herhangi bir izah tarzı ve mantığı yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_rq7

Konu 25 Ocak 2011 tarihinde açılmış ve hala bi kazma bile vurulmadı şaşırtıcı artıkın bırakın beşiktaşımızın peşini

10 Aralık 2012 Pazartesi tarihinde açılmış konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

İstememek normal, bende istemiyorum TT'de oynamamızı, başkasının da stadımda oynamasını da istemem ayrıca ama şu yukarıdaki dilekçe örneği ile yapılan terbiyesizliğin herhangi bir izah tarzı ve mantığı yok!

Fanatiklikte mantık aranmaz zaten,bir kulübe çok bağlı olursun,ona ters giden herkese sararsın ve böyle hareketlere girersin.normal bir hareket bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Konu 25 Ocak 2011 tarihinde açılmış ve hala bi kazma bile vurulmadı şaşırtıcı artıkın bırakın beşiktaşımızın peşini

10 Aralık 2012 Pazartesi tarihinde açılmış konu.

• quote:

Ben malum SS'deki konudan bahsediyorsun zannettim hocam. Bu konu ise zaten son bir kaç aydır bu iş ciddiye bindi. Onun harici sözde kalmıştı.
  • quote:

quote:

Ben malum SS'deki konudan bahsediyorsun zannettim hocam. Bu konu ise zaten son bir kaç aydır bu iş ciddiye bindi. Onun harici sözde kalmıştı.

Şu stad yapılsında artık başka bişey istemiyorum yeminle
  • quote:

quote:

quote:

Şu stad yapılsında artık başka bişey istemiyorum yeminle

Vallahi ya. Şöyle Beşiktaş'ımıza yaraşır güzel bir stat olsun, yerinde olsun daha ne isteyelim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.