Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

Oy falan yok, stadı paşa, paşa yapacaklar.

Yaparlar Antalya'ya yaptıkları gibi

Alıntıları Göster
    bi dahaki mayıs kazmayı vuruyoruz demeseler bari.Bu ayda bi uğursuzluk var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhy

bi dahaki mayıs kazmayı vuruyoruz demeseler bari.Bu ayda bi uğursuzluk var.

Alıntıları Göster
    Seçimler tamamlandı, haydin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

Seçimler tamamlandı, haydin bakalım.

Alıntıları Göster
    Ak koyun kara koyun şimdi belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Ak koyun kara koyun şimdi belli olacak.

Alıntıları Göster
    Cinema 4d ile stad projesi yapıyorum ama koltukları duplicate ettikten sonra bile memory hatası veriyor

oval ve tarihi collesiumları andıran bir yapısı olsa yeni stadın harika olur, kulüpten ses seda yok stad ile ilgili, izin çıksa bile önümüzdeki mayıs der geçiştirir Allah bilir Demirören

• quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

Cinema 4d ile stad projesi yapıyorum ama koltukları duplicate ettikten sonra bile memory hatası veriyor

oval ve tarihi collesiumları andıran bir yapısı olsa yeni stadın harika olur, kulüpten ses seda yok stad ile ilgili, izin çıksa bile önümüzdeki mayıs der geçiştirir Allah bilir Demirören

Alıntıları Göster
    bu stad yapılırsa uzun yıllar bence efsane olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

bu stad yapılırsa uzun yıllar bence efsane olur

Alıntıları Göster
    tayyip bey söz vermişti denizin kenarına bi nou camp bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

tayyip bey söz vermişti denizin kenarına bi nou camp bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım al başına belayı...Kültü bakanı yine Ertuğrul Günay olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Hadi bakalım al başına belayı...Kültü bakanı yine Ertuğrul Günay olmuş...

Alıntıları Göster
    tayyip erdoğana bakar o iş günay münay hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ama baş ağrıtacağı kesin, o ucube davasından sonra hala nasıl duruyor orda şaşıyorum...o anda istifa etmesi lazımdı ama hala ortalarda adam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ama baş ağrıtacağı kesin, o ucube davasından sonra hala nasıl duruyor orda şaşıyorum...o anda istifa etmesi lazımdı ama hala ortalarda adam...

Alıntıları Göster
    Stad konusunda en iyi projeyi yarışma yaparak gerçekleştirsek daha iyi olur. Resmi sitede bu projeleri yayınlar ve anket düzenleyerek sonuca ulaşmak daha mantıklı fakat önce kazmaya izin çıkması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Stad konusunda en iyi projeyi yarışma yaparak gerçekleştirsek daha iyi olur. Resmi sitede bu projeleri yayınlar ve anket düzenleyerek sonuca ulaşmak daha mantıklı fakat önce kazmaya izin çıkması lazım

Alıntıları Göster
    Şöyle konuları hortlatmayın yahu millet umutlanıyor.
  • Suat Kılıç;

* Dolmabahçe toplantısında İnönü Stadı'nın yeni şekliyle ortaya çıkacağı müjdesini vermiştim. Şimdi daha da ileriye gidiyorum..

* Olimpiyatları aldığımız taktirde İnönü Stadı, Rugby müsabakalarının yapılacağı bir stad olacaktır...

fırat günayer ‏ @firatgunayer Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
    BJK'ye güzel haber!! Kadir Topbaş:Beşiktaş-Kabataş-Mecidiyeköy arasında planladığımız metro projesi yeni İnönü Stadı'na entegre olacak

Stad yerine yapılacak. Artık Anıtlar Kurulu bi nane yiyemez. Bir de zaman belli olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Suat Kılıç;

* Dolmabahçe toplantısında İnönü Stadı'nın yeni şekliyle ortaya çıkacağı müjdesini vermiştim. Şimdi daha da ileriye gidiyorum..

* Olimpiyatları aldığımız taktirde İnönü Stadı, Rugby müsabakalarının yapılacağı bir stad olacaktır...

BJK'ye güzel haber!! Kadir Topbaş:Beşiktaş-Kabataş-Mecidiyeköy arasında planladığımız metro projesi yeni İnönü Stadı'na entegre olacak

Stad yerine yapılacak. Artık Anıtlar Kurulu bi nane yiyemez. Bir de zaman belli olsa
    HEPSİ PALAVRA

PARA
    PARA
    PARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Suat Kılıç;

Bu mayısta başlayacak 18 ay sürecek diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slauson

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Suat Kılıç;

Bu mayısta başlayacak 18 ay sürecek diyorlar.

Alıntıları Göster
    inşallah...

hangi proje olacağını da görsek süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

inşallah...

hangi proje olacağını da görsek süper olurdu

Alıntıları Göster
    fatih doğan berlin stadına benzeyecek demiş dışı.
  • quote:

Suat Kılıç;

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

up

Alıntıları Göster
    Yapılacağını biliyoruz artık en azından, başkan çıkıp detayları bi açıklasa herkes merakını giderse.
    Ayrıca herkes şundan korkuyor, beşiktaşın tribünleri sahadan uzak olacak diye düşünüyorlar, ama bizzat başkan ağzından evet tribünlere yakın olacak taraftarlar dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

Yapılacağını biliyoruz artık en azından, başkan çıkıp detayları bi açıklasa herkes merakını giderse.
    Ayrıca herkes şundan korkuyor, beşiktaşın tribünleri sahadan uzak olacak diye düşünüyorlar, ama bizzat başkan ağzından evet tribünlere yakın olacak taraftarlar dedi.

Alıntıları Göster
    stadın projesini çok merak ediyorum nasıl bişey olacak acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

stadın projesini çok merak ediyorum nasıl bişey olacak acaba

Alıntıları Göster
    Baktılar olmuyor yeni açığı biraz daha büyütsünler 30.000 falan
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.