Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı ve Amatör Şubeler Yöneticisi aynı zamanda Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Yemen Ekşioğlu, her çarşamba Radyospor'da yayınlanan “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katıldı. İşte Ekşioğlu”nun özellik ile İnönü stadı için yaptığı çarpıcı açıklamaları.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARI KANDIRILMASIN”
    "Bugün 9 şubat 2011 olduğunu nasıl biliyorsam Anıtlar Kurulu'ndan stad yıkımı içinde izin çıkmadığını o kadar çok iyi biliyorum. Beşiktaş taraftarını, genel kurul üyelerini kandırmaya kimsenin hakkı yok çıksınlar açıklasınlar. Anıtlar kuruluna proje sunuldu 365 gün işleyecek bu projeyle Beşiktaş”ın kasasına girecek olan yılda 65-100 milyon euro gibi bir para engelleniyor. Diyorlar ki Anıtlar Kurulu sadece “SİT”e izin verdi. Bu karar gözlerine girsin 'özellikle altını çizerek söylüyorum' gözlerine girsin.

Otellere izinler veriliyor ama İnönü'ye gelince 'hayır olmaz' deniliyor. Bu nasıl bir mantıktır. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da stadları kiralıktır. Kendi mallari değildir; ama kullanım hakları ile kazanacakları paralar kimseyi ilgilendirmiyor. Bu da kulüplere büyük gelirdir. Ama nedense Turizm Bakanı bir türlü bu projeye izin vermiyor. Bu turizm bakanı o koltukta oturduğu müddetçe 'çok net ifadeyle söylüyorum' İnönü Stadı'nın yapımına izin verilmeyecektir."

“BASILACAK OLAN HAKEM ODASI DEĞİL ANITLAR KURULU VE TURİZM BAKANININ ODASIDIR"
    Bu Turizm bakanı o koltukta olduğu sürece “Yeni İnönü Stadı”na kavuşmak hayaldir kimse kimseyi kandırmasın gerçekleri görsün. Bence Turizm bakanının aklında İnönü stadının olduğu yere yapacağı başka proje planları var ondan dolayı Beşiktaşın stadını başka yere taşımayı planlıyor.
    Yapımına izin verip yapıldıktan sonra Dünyanın en iyi stadı olarak göstereceklerine İnönü stadını bitirmeye çalışıyorlar buna el birliği ile kesinlikle izin vermemeliyiz. Bitsin artık bu Anıtlar saçmalığıda stadımıza kavuşalım. Kendi adımı nasıl biliyorsam Mayıs ayında İnönü stadına kazma vurulamayacağınıda bir o kadar iyi biliyorum.

Bunları Beşiktaşlının Beşiktaşlıdan başka dostu yoktur mantığı ile söylüyorum. Sayın yöneticimiz Serdal Adalı çıkıpta hakem odasını basmak gerekirse biz herkesten iyi basarız diyeceğine yönetim ve genel kurul toplantılarında dile getirip Anıtlar Kurulunu ve Turizm bakanının odasını basmanın hesaplarını yapsın. Herkes üzerine düşeni yapmalı çünkü bu muhteşem projeden kimse Beşiktaşı yoksun edemez. Sayın T.C yetkilileri artık yeter lütfen İnönüye yakışanı yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Başkanı ve Amatör Şubeler Yöneticisi aynı zamanda Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Yemen Ekşioğlu, her çarşamba Radyospor'da yayınlanan “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına katıldı. İşte Ekşioğlu”nun özellik ile İnönü stadı için yaptığı çarpıcı açıklamaları.

“BEŞİKTAŞ TARAFTARI KANDIRILMASIN”
    "Bugün 9 şubat 2011 olduğunu nasıl biliyorsam Anıtlar Kurulu'ndan stad yıkımı içinde izin çıkmadığını o kadar çok iyi biliyorum. Beşiktaş taraftarını, genel kurul üyelerini kandırmaya kimsenin hakkı yok çıksınlar açıklasınlar. Anıtlar kuruluna proje sunuldu 365 gün işleyecek bu projeyle Beşiktaş”ın kasasına girecek olan yılda 65-100 milyon euro gibi bir para engelleniyor. Diyorlar ki Anıtlar Kurulu sadece “SİT”e izin verdi. Bu karar gözlerine girsin 'özellikle altını çizerek söylüyorum' gözlerine girsin.

Otellere izinler veriliyor ama İnönü'ye gelince 'hayır olmaz' deniliyor. Bu nasıl bir mantıktır. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da stadları kiralıktır. Kendi mallari değildir; ama kullanım hakları ile kazanacakları paralar kimseyi ilgilendirmiyor. Bu da kulüplere büyük gelirdir. Ama nedense Turizm Bakanı bir türlü bu projeye izin vermiyor. Bu turizm bakanı o koltukta oturduğu müddetçe 'çok net ifadeyle söylüyorum' İnönü Stadı'nın yapımına izin verilmeyecektir."

“BASILACAK OLAN HAKEM ODASI DEĞİL ANITLAR KURULU VE TURİZM BAKANININ ODASIDIR"
    Bu Turizm bakanı o koltukta olduğu sürece “Yeni İnönü Stadı”na kavuşmak hayaldir kimse kimseyi kandırmasın gerçekleri görsün. Bence Turizm bakanının aklında İnönü stadının olduğu yere yapacağı başka proje planları var ondan dolayı Beşiktaşın stadını başka yere taşımayı planlıyor.
    Yapımına izin verip yapıldıktan sonra Dünyanın en iyi stadı olarak göstereceklerine İnönü stadını bitirmeye çalışıyorlar buna el birliği ile kesinlikle izin vermemeliyiz. Bitsin artık bu Anıtlar saçmalığıda stadımıza kavuşalım. Kendi adımı nasıl biliyorsam Mayıs ayında İnönü stadına kazma vurulamayacağınıda bir o kadar iyi biliyorum.

Bunları Beşiktaşlının Beşiktaşlıdan başka dostu yoktur mantığı ile söylüyorum. Sayın yöneticimiz Serdal Adalı çıkıpta hakem odasını basmak gerekirse biz herkesten iyi basarız diyeceğine yönetim ve genel kurul toplantılarında dile getirip Anıtlar Kurulunu ve Turizm bakanının odasını basmanın hesaplarını yapsın. Herkes üzerine düşeni yapmalı çünkü bu muhteşem projeden kimse Beşiktaşı yoksun edemez. Sayın T.C yetkilileri artık yeter lütfen İnönüye yakışanı yapın
    ben hala kazma vurulacağına inanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

Eski açık tribünü tarihi eser sayıldığı için üstü kapatılamıyor. Zaten stadyum biraz daha geriye kaydırılacak, eski açık tribünü de tiyatro salonu olacak diye konuluşuyordu.
    Kartal stadı projesi de olamaz, neden ? Çünkü Bulunduğu bölgenin dokusuna uygun bir yapı değil ve bu konuda Beşiktaş'ın önüne çok engel çıkar.
    Yapılacak stadyumun, dışarıdan bakınca tarihi bir yapı gibi gözükmesini, içerisinde ise ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede bir kompleks temenni ediyorum. TT Arena çok güzel ve modern bir stadyum evet, ama dış yapısında fazla metal kullanılmış, ki bu da İnönü Stadyumu'nun bulunduğu yere yakışmaz. :)
    Colosseum'a benzetsinler yapıyı.
     Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

quote:

Eski açık tribünü tarihi eser sayıldığı için üstü kapatılamıyor. Zaten stadyum biraz daha geriye kaydırılacak, eski açık tribünü de tiyatro salonu olacak diye konuluşuyordu.
    Kartal stadı projesi de olamaz, neden ? Çünkü Bulunduğu bölgenin dokusuna uygun bir yapı değil ve bu konuda Beşiktaş'ın önüne çok engel çıkar.
    Yapılacak stadyumun, dışarıdan bakınca tarihi bir yapı gibi gözükmesini, içerisinde ise ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede bir kompleks temenni ediyorum. TT Arena çok güzel ve modern bir stadyum evet, ama dış yapısında fazla metal kullanılmış, ki bu da İnönü Stadyumu'nun bulunduğu yere yakışmaz. :)

o zaman

Barcelona'nın bir projesi vardı neden uygulamadılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

quote:

o zaman

Alıntıları Göster
    bizim taraftarı anlamak zor cidden.
    adamlar ne güzel kartal figürlü bi stat projesi yapmışlar neresi kötü onu anlamadım..

biraz daha geliştirilirse mükemmel bir stad olur bence.boşa muhalefetten başka birşey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

quote:

o zaman

Alıntıları Göster
    neucamp mı yukarıdaki?onların stat da bizimki gibi dibe doğru gidiyo yukarı değil.yapalım o zaman onu biz...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

neucamp mı yukarıdaki?onların stat da bizimki gibi dibe doğru gidiyo yukarı değil.yapalım o zaman onu biz...

Evet nou camp da başkan değişti stat projeside güme gitti galiba öyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C8886619

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Forza Beşiktaş'tan Hüseyin Karakoç'un yazdığı mesaj:
    quote:

Re: İnönü Projesi.?
    Selam Arkadaşlar,

Bugün kültür ve truzim bakanlığınının eminönündeki 4 nolu koruma müdürlüğüne gittim..

Biliyorsunuz bizim stada izin veren 3 nolu kurul.

Bunlar aynı binada yan yanalar..

İşim gereği onların bazı cihazlarının onarımınıı bizim şirket dolayısıyla ben yapıyıyorum..

Öncelikle şunu söyliyim stad konusunda telefonların susmadığını ve gazatecilerin sürekli aradığını ama kesinlikle hiç bir bilgi verilmediğini söylediler..

Yani Gazetede çıkan haberlere inanmaktan vazgeçiniz.

Yaptığımız proje 2 kez önlerine gelmiş düzeltilmek için yeniden geri gönderilmiş.

Uygun projenin gelmesi bekleniyor.Ama çıkan iznin karar defterine yazılması için proje bekleniyormuş.

Oraya stad yapılamaz diye birşey söz konusu değilmiş.

Bakan istemiyor peki o ne olacak dedim.. 7 kişilik eyet var onlar karar veriyor dedi..

Bakanın sadece dava açma yetkisi var dedi.

Son bilgilerim bu yönde..

Yeni projeyle ilgili resimler için sizler gibi bende bekliyorum..

----sansürlemek durumunda kaldım burdaki cümleyi----

habere inanmayanlar oalbilir diye birde resim çektim..Gazetecilik anlayışım gereği

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Forza Beşiktaş'tan Hüseyin Karakoç'un yazdığı mesaj:
    quote:

Re: İnönü Projesi.?
    Selam Arkadaşlar,

Bugün kültür ve truzim bakanlığınının eminönündeki 4 nolu koruma müdürlüğüne gittim..

Biliyorsunuz bizim stada izin veren 3 nolu kurul.

Bunlar aynı binada yan yanalar..

İşim gereği onların bazı cihazlarının onarımınıı bizim şirket dolayısıyla ben yapıyıyorum..

Öncelikle şunu söyliyim stad konusunda telefonların susmadığını ve gazatecilerin sürekli aradığını ama kesinlikle hiç bir bilgi verilmediğini söylediler..

Yani Gazetede çıkan haberlere inanmaktan vazgeçiniz.

Yaptığımız proje 2 kez önlerine gelmiş düzeltilmek için yeniden geri gönderilmiş.

Uygun projenin gelmesi bekleniyor.Ama çıkan iznin karar defterine yazılması için proje bekleniyormuş.

Oraya stad yapılamaz diye birşey söz konusu değilmiş.

Bakan istemiyor peki o ne olacak dedim.. 7 kişilik eyet var onlar karar veriyor dedi..

Bakanın sadece dava açma yetkisi var dedi.

Son bilgilerim bu yönde..

Yeni projeyle ilgili resimler için sizler gibi bende bekliyorum..

----sansürlemek durumunda kaldım burdaki cümleyi----

habere inanmayanlar oalbilir diye birde resim çektim..Gazetecilik anlayışım gereği

Alıntıları Göster
    Onur stad paşa paşa yapılacak ama kapasite yüzünden sorun çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Hacı bi netlik olsa da huzura kavuşsak
  • quote:

quote:

Gerekirse kazmayı ben vururum mrak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

quote:

Gerekirse kazmayı ben vururum mrak etme

Alıntıları Göster
    Stadın şekli şemalı nasıl olacak acaba? :/

• Son durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard Rock

Son durum nedir?
    İlk kazma mayısta vuruluyor diyorlardu ne iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

İlk kazma mayısta vuruluyor diyorlardu ne iş?

Alıntıları Göster
    Bu sene de yalan oldu proje.Ertuğrul Günay gibiler sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Bu sene de yalan oldu proje.Ertuğrul Günay gibiler sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

YASAK kardeş, ağaya sormadan isranbulun göbeğine stat diktirmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

YASAK kardeş, ağaya sormadan isranbulun göbeğine stat diktirmiyorlar.

Alıntıları Göster
    - Tribünler sahaya sifir olmalı.

- Tribünler sahaya tamamen dik olmalı.

- Ses yalıtımının ve akustiğin fazla olması için damlar tamamen düz ve hiçbir yerinde açık olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

- Ses yalıtımının ve akustiğin fazla olması için damlar tamamen düz ve hiçbir yerinde açık olmamalı.

Tribunler sahaya tamamen dik derken? :-) duz duvar seklinde mi kardes :p. Oyle bir anlattin ki kibrit kutusu gibi bisey canlandi kafamda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Tribunler sahaya tamamen dik derken? :-) duz duvar seklinde mi kardes :p. Oyle bir anlattin ki kibrit kutusu gibi bisey canlandi kafamda :)

Alıntıları Göster
    oy falan kullanmıyorum kaç seçimdir ama bu projeye karşı çıkanların rakibine atayım oyumu da bi işe yarasın bari...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.