Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhanuygur

dedigim gibi insallah kartal kafasi bu sekilde amele bir kartal kafasi olmaz,,, daha sanatsal daha soyut bisey olur.

• Kartal Stadyum'un düşüncesi güzel .Ama estetik olarak biraz kötü görünüyor.Bana göre üstünde biraz daha çalışılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

bir sürü stad örneği var ama ben hala işte bu olmalı, bu takımıza çok yakışır diye adlandıracak bir proje göremedim. ya ben ektraları arıyorum ya da bunlar tırt yahu.

Yani stadların hepsi bir alex değil dimi hocam ?

aynen sonuçta bir alex değiller...
  • Bende stadın böyle kartal temalı olmasından yanayım ama hakkaten bu resimdekiler hiç de güzel değil.
    Daha güzelini yaparlarsa harika olur ama yoksa bence vazgeçsinler o işden
  • şu iğrenç kartal kafalı stad olmasında ne olursa olsun.
  • Yeni stad projesi bu arkadaşlar

BJK YENİ STAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.
    şu iğrenç kartal kafalı stad olmasında ne olursa olsun.

Bence de kartal stad çok kötü bir proje. Modern bir stad yapılır inşallah
  • Bence kartal stad çok iyi düşünülmüş bir proje. Neden derseniz takımı çok iyi yansıtıyor ve kartal adı üstünde dünyanın hiçbir yerinde takımın adıyla özdeşleşmiş başka bir stad göremezsiniz bu açıdan on numara olur ancak biraz daha modern ve estetik olmalı.
  • Kartal fikri bence çok güzel. Ama kartalın kafası kısmı denildiği gibi önemli bir konu. Güzel yapılamazsa, Truva'ya sonradan yapılan temsili Truva Atı gibi basit olur. Ama bu fikri düşünen bu durumu da çözmüştür diye umut ediyorum. Ciddiyeti sağalyacak ve çocuksu kalmayacak bir kartal kafası yapılacaksa çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Adamlar bu defa daha ciddi yalnız.

http://www.kartalstadyum.com/

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

böyle stadmı olur yaa

• Böyle stad olmaz arkadaşlar, kesinlikle olmaz hiç kimse hayalini kurmasın böyle bir şeyin bence. Ama eminim ki güzel bir projeyle, Beşiktaş'ın adına, taraftarına yakışır bir projeyi hayata geçireceklerdir. Keşke elimizden bir şeyler gelse :)
  • niye öyle stat olmasınki?bir tarafa kartal başı figürü koyarsın ki şu an yeni açık tarafı uygun olur,tribünlerin üstünü de kanat şeklinde çalışıp kapatırsın olur biter.gayet de güzel olur.ama geliştirmeleri lazım bu haliyle birşeyler eksik gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

niye öyle stat olmasınki?bir tarafa kartal başı figürü koyarsın ki şu an yeni açık tarafı uygun olur,tribünlerin üstünü de kanat şeklinde çalışıp kapatırsın olur biter.gayet de güzel olur.ama geliştirmeleri lazım bu haliyle birşeyler eksik gibi.

Bence de. Ayrıca taraftarlar böyle bir proje hazırlayabiliyorsa işin uzmanları neler yapar kim bilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucRe-38

Yeni stad projesi bu arkadaşlar

BJK YENİ STAT

şımdı bu projeye kötü mü dıyorsunuz ? bence mükemmel duruyor. çokta yakışır beşıktaşa.
  • Bu stadların yapılışının edilişinin belli bir yönetmeliği var mı? Ya da belli standardizasyonlara falan uyulması gerekiyor mu? Bilmediğim için soruyorum, eğer böyle bir şey yoksa elbette yapılabilir bu tarz bir proje ancak bana gereksiz geliyor çünkü şekil ön planda oluyor, bunun yerine daha modern ve içerikli bir stad yapılması daha uygun görünüyor.

İlginç bir düşüncem var bilmiyorum katılır mısınız ancak dile getireyim; bu işi kesinlikle içinde Beşiktaş aşkı olan insanların yapması avantaj olacaktır, işine aşklarını da katmalı ve yapabileceklerinin en iyisini yapmalı, hatta yapamayacakları kadar güzel bir şeyi yapmaya uğraşmalılar.
  • En önemli standartizasyon uefa kriterleri. Eğer yeni stad için düşünülen bir proje bu standarta uymuyorsa taraftar bayılsa bile uygulanamaz. Kartal olan stad için biraz düzeltmeyle güzel birşey olabilir. Özellikle tek tribünü açık bırakma sevdasını anlayamadım. Denizi görmeye mi geliyorsunuz maç izlemeye mi? Eğer bu stada Türkiye'nin en yeni en modern vs. stadı demek istiyorsanız 90 ların stadlarını kafanızdan çıkarmanız lazım.
  • tabiki işlev olarak da iyi bir proje olmalı o başka birşey.ama dış görünüm olarak kartal figürünü en azından andırıyor bile olsa yeterli.profesyonel bir mimardan çıkacak proje daha modern ve kompleks olabilir illa amatör olması gerekmiyor kartal figürü kullanılacak diye.fikir olarak güzel buluyorum zaten bu videolardaki tasarımlar yeterli değil amatör duruyor fazlasıyla.
  • En kısa sürede resmi açıklama gelsinde başka birşey istemiyorum.Büyümemizi istemiyorlar.Stadı yaptık mı inanın kimse tutamaz Beşiktaşımızı.
  • Eski açık tribünü tarihi eser sayıldığı için üstü kapatılamıyor. Zaten stadyum biraz daha geriye kaydırılacak, eski açık tribünü de tiyatro salonu olacak diye konuluşuyordu.
    Kartal stadı projesi de olamaz, neden ? Çünkü Bulunduğu bölgenin dokusuna uygun bir yapı değil ve bu konuda Beşiktaş'ın önüne çok engel çıkar.
    Yapılacak stadyumun, dışarıdan bakınca tarihi bir yapı gibi gözükmesini, içerisinde ise ihtiyaçları karşılayabilecek kapasitede bir kompleks temenni ediyorum. TT Arena çok güzel ve modern bir stadyum evet, ama dış yapısında fazla metal kullanılmış, ki bu da İnönü Stadyumu'nun bulunduğu yere yakışmaz. :)
    Colosseum'a benzetsinler yapıyı.

• Kartal figürlü stad projesi mükemmel eğer gerekli destek ve maddi kaynak bulunursa yapılamayacak şey değil

İnşAllah böyle bir stadda boğaz manzarası kaybolmadan maç izleme zevkine erişiriz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.