Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ'IN HASTALIĞINI ÇÖZDÜM.REÇETE BİLE YAZDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet yanlış duymadınız.doktor değilim ama teşhisi koydum çözümüde buldum.

sürekli pozisyon veren ve pozisyon bulamayan beşiktaş dediğimi yaprsa kesinlikle ligi 3-5 puan kaybıyla bitirir.

----öncelikle simao gibi bir adam kanatta ziyan edilmemeli.forvet arkası oynarsa bjk coşar

---- ismail sal bekte olursa çok pozisyon veriyor bjk.ismail sol açık oynamalı.

---- Quaresma sürekli sağ bek tarafından desteklenmeli veiçeri daha çok kat etmeli.

-----necip+ernst birlikte oynarsa mücadele gücü çok üst seviyeye çıkar.

forvet ile defans arasındaki mesafe minimum düzeye indirilmeli.oyuncular birbirine yakın oynamalı.

Q7 topu alır almaz hemen ismail içeri kat etmeli.ismail alınca da Q7.

ve dakika 60 gibi ismail oyundan çıkıp simao kanada geçmeli ve oyuna iş bitirici olacak guti girmeli.

eğer bjk bu dediklerimi yaparsa değil lig şampiyonluğu uefa şampiyonu bile olur.çünkü kadrosu müthiş.tek eksiği 2 tane orjin bek.

reçete için para istemez.bu benden olsun

BEŞİKTAŞ'IN HASTALIĞINI ÇÖZDÜM.REÇETE BİLE YAZDIM

• Sal bek ne yav yeni mevki türetti adam
  • Necip_Uysal kardesim , basariyi yakalayabilmek icin bu tur seylere gerek yok.Ha var aslinda ama sadece 2 tane sey bu takimi Avrupa'da basariyi getirir

1.ADAM GIBI TEKNIK DIREKTOR
    2.UST DUZEY SAG SOL BEK
  • İsmail ve sol açık
  • İsmail gibi yeteneksiz, tekniği sıfır, orta yapamayan, yaratıcılığı olmayan ve bunlara rağmen kendini hiç geliştiremeyen bir adamı sol açık yapmak pek mantıklı gelmedi :) İsmail ancak bu takımda sol bek "yedeği" olur ama maalesef ilk 11de
  • takdiği stratejiyi konuşmak futbolu en kolay nokdasıdır önemli olan o takdikleri sahaya yansıtmalıdır
    beşiktaş içins cezasahası içinde çoğalamayan uzun toplar vasıtasıyla bireysel anlamda iş yapacağaına inanılan oyunculardan goller bekleniyo bu çok yanlış bir staratejidir fransanın beraberleğie oynayan takımlarında bu stratejiler yapılır ama beşiktaş şampiyonluğa oynamak istiyoysa gol yollarında daha modern stratejileri hayata geçirmeli
  • soltrafor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ernst ve Toraman yok ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.