oynayamadım uzun süre (bilgisayar bozuldu sınav vs.) ama şimdi başladım ilk yarıyı 3 üncü bitirdik fenerbahçe 47 puanlık bir patlama yaptı ama neyse transfer sıkıntısı çekiyorum takımla anlaşıp futbolcuyla anlaşamıyorum (yardım edin)zaten beşiktaş en azından bende en fazla 3000 maasş parası veriyor bana yardımmmmmmmmmmmmmm
Aynı sorun bende de var hocam. Kulüple anlaşıyorum fakat oyuncuyla anlaşamıyorum.
İlk sezonum bitmek üzere. Antep lider. 13 galibiyet 2 yenilgi. Ben de 5. sıradayım, 9 puan fark var.
Holosko'yu forvete koyunca toparladım biraz. Yoksa kötü gidiyordum
ya holosko bende çok kötü adamı satamıyorum bile tabatada aynı şekil elimde patladılar transfer lazım para yok
uzun süredir oynıyamıyorum fakat bugun saat 3 ten bu saate kadar oyunun başındayım öncelikle fink ve tabatadan kurtuldum.açılan bütçeyle annan ı aldım kupada gsyi eledim.ligde son haftalara giriyoruz annan ss birazdan
Transferlerde çok bonkör davranıyorsun. Daha az para öner. Henrique'yi 7,5 a almıştım mesela. Necid yerine Derdiyok'u alsan daha iyi olabilirdi. Türk statüsü açısından
Türkiye ligi , 2 sezon sonra kadro sağlam transferlerle gelişince hiç sarmıyor , tabi şahsi fikrim
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
Transferlerde çok bonkör davranıyorsun. Daha az para öner. Henrique'yi 7,5 a almıştım mesela. Necid yerine Derdiyok'u alsan daha iyi olabilirdi. Türk statüsü açısından
verdiğim parayı nerden biliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Bouche
quote:
Orijinalden alıntı: the-revival
verdiğim parayı nerden biliyorsun
Pardon başka üyenin transferleriymiş
Annan 1.9 a geldi bekleneni alamıyorsanız bazı futbolculardan onları kadro dışı bırakın değerleri düşşün sonra ucuza kovun ben öyle yaptım(tabata,fink)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme