Konya kupa maçına Batı Üst 6. kategori, 428. blok yerim gişe fiyatı altından devredilecektir. Teklif için PM Edit: Devredilmiştir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim_995 -- 28 Şubat 2024; 14:5:1 > |
Beşiktaş Kombine ve Bilet Devretme [Ana Konu] (500. sayfa)
-
-
Merhaba, uygunsa 500 tl veriyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8.kategori gişe fiyatı zaten 600tl arkadaşlar kategori bazında bilet fiyatlarına bakıp mantıklı teklif verin lütfen.. Gişe fiyatı altı dediysek de yanii bu kadar da değil.. :)
-
Merhaba 7 ve 8.kategori için devreden varsa gişe fiyatı altına talibim, uzun süredir maddiyattan dolayı gidemiyorum maalesef çok özledim :))
-
Galatasaray maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
devreden yok muuu gişe fiyatının bi tık altına en azından
konya macına bir adet hediye bilet kabul edilir
-
Selamlar, konya macinda devir bilet ile ceza alan bloktaydim, gs macinda cezali olacak miyim?
Ceza alan bloğa giriş yaptıysanız cezalısınız.
-
beşiktaş galatasaray derbisine 3 adet gişe fiyatından 1, 2, 3 kategorilerden bilet arıyorum 0535 264 64 42
Merhaba , derbilerde devir kapalı bilginiz olsun
Haydaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahooo77 -- 28 Şubat 2024; 16:30:31 >
Galatasaray maçına Bilet almak isteyen arkadaşlar, bu akşamki Konya maçına en ucuz yerden Passodan bilet alıp öncelikli olabilirler . Normal satışa bilet kalmayabilir bilginiz olsun
Aklıma geldi aslında ama 600 tl en ucuz
Bu 162 nolu loca kaç kişilik acaba ben hiç bir yerde bilgi bulamadım. bir kaç kişi toplanıp alsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahooo77 -- 28 Şubat 2024; 22:9:15 >
abi bi sn de tükendi biletler. bu kadar bileti gitmek için almamıştırlar diye düşünüyorum ama devir de kapalı. bu karaborsacılar ne yapıyorda satabiliyor bu biletleri merak ediyorum
-
Derbiye devir işlemi son gün vs. olabilir mi. Bilginiz var mı ? Bı de eskiden derbide farklı takım passosuna transfer olmuyordu bu sene var mı öyle bı kural
Antalya macina devretmek isteyen var mi cuzi bi ucret karsiligi?
Antalya maçına Batı Üst 6. kategori, 428. blok yerim gişe fiyatı altından devredilecektir. Teklif için PM
-
Kuzey alt 350 tl ye devredeceğim , cezalıyım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X