Şimdi Ara

Beşiktaş Kulübü Bitmiştir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben niyeyse Fikret ormanı seviyorum. Ne olursa olsun içten bir adam triplere girmiyor net takılıyor. tek eksiği şu transferler vb durumlarda kesin adımları hızlı yapamıyor.
  • Bitmistir demek olmaz ama su son saatlerde yasananlarin olmasi hic yakismadi keske 5-6. olsaydikama bunlar olmasaydi.cok yanlis seyler yakismiyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seba gibi bir adama küfür etmiş bu taraftar, sen neyin derdindesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Şampiyonluğu fenere satan adama sovulmesi çok mu rahatsız etti seni?

Şampiyonluğu fenere satan adama sövülmesi değil, kulübü felakete sokup çökerten adama sövülmemesi rahatsız ediyor.

Demirören'e sovmeyen yok. Ama sahte okey Bilgili'yi baş tacı yapmaya da gerek yok.

Dediğin gibi beşiktaşı bir küfür bitirdi ama Seba'ya edilen küfür

Demirören bu kulübü kaosa sürüklemiştir. Fikret ormansa batırmaya çalışıyor.

Kardeş beni fikret ormancı diye fişlediler .. Doğru onu savunuyorum ama körü körüne değil. Fakat bu adamın yaptıkları görmüyorsan o hakkını helal etse bile ben onun hakkını dahi sana helal etmiyorum.

Ulan kaç sene oldu be ilk defa haciz,protesto çekilmiyor ..
    Stadı yapamıyorduk yapılıyor..
    Borçları ödüyor suçlu gene o..

Hayır yani daha ne yapabilir. Cebinden para koysa fairplayden yine bir cacık olmaz..
    Kİ KOYDU. Bugün ŞL'ye gidebiliyorsak sebebi fikret ormanın 40milyonliralık senetlere kefil olmasıdır :)..

Siz hala bilgiliyi baştacı yapmaya gerek yok deyin. Futbolun F'sinden anlamadan , BAKKAL HAMDİ gibi klüp yönetin.
    2 sene sonra hooop kadro değişti vs..
    Adam istifa etmeden istifa etticileri çoştu mevlüt okutuyorlar.. Bir bak bakalım istifa etmesini isteyenlerin üstünde hangi forma var? Tabi renk körü değilsen.

• zengin bi iş adamı yonetıcı olsa keske silah fabrikası olan mesela
  • Ne biliyorsunuz da ne konuşuyorsunuz ulan. Kulüpte kim bilir neler dönüyor. Beşiktaş'ın parasını yiyenlerde varmış cebinden para verenlerde. Ali Ece birkaç isim verdi gidin indirin.
  • Beşiktaş gibi bir kulübü milyon tane demirören vs. bitiremez. Bu kulüp dün kurulmadı. Beşiktaşın "b"sinden haberi olmayanlar biraz Beşiktaş tarihini okusunlar, ruhunu anlamaya çalışsınlar. Her şey şampiyonluk demek değildir, bu demek değildir ki şampiyon da olamaz. Bu günleri bir geçiş dönemi olarak görüyorum.
  • Serdar Bilgili'nin istifa ettiği sene neler yaşandığını bilmeyenler, Bilgili Aziz Yıldırım borsa diye bir aratma yapıp işin aslını öğrensinler,bu iddialar hakkında Demirören araştırma komisyonu kurup bu işi araştıralım dediğinde Serdar Bilgili gerek yok demişti.
    Beşiktaş taraftarı asıl Seba'ya küfür ettiği gün çok yanlış yapmıştır,şimdi o küfür edenlerin uzantıları bugün her yerde yönetim istifa diyenler,kulübe sadece zarar veriyorlar.
  • Ahmet Dursun Seba Gitsin diyerek taraftar duruşunu göstermişti zamanında. Şimdi Seba yı arar oldu takım.

Beşiktaş takımı bitmez. Ama taraftarı artık kabuk değiştirmeli bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimfe

Serdar Bilgili'nin istifa ettiği sene neler yaşandığını bilmeyenler, Bilgili Aziz Yıldırım borsa diye bir aratma yapıp işin aslını öğrensinler,bu iddialar hakkında Demirören araştırma komisyonu kurup bu işi araştıralım dediğinde Serdar Bilgili gerek yok demişti.
    Beşiktaş taraftarı asıl Seba'ya küfür ettiği gün çok yanlış yapmıştır,şimdi o küfür edenlerin uzantıları bugün her yerde yönetim istifa diyenler,kulübe sadece zarar veriyorlar.

Satılan şampiyonluğu da geçtim. Bilgili dönemi 4 senede sadece 1 kez şampiyon olunan, Avrupada 5-0, 6-0 gibi ağır hezimetler yaşadığımız, 4 senede 3 hoca değiştirilen, Demirören ve Sinan Engin'in Besiktasin başına bela edildiği dönemdi. Hani bugün Altınsay gitti diye Fikret Orman'a sovuyorlar ya Bilgili döneminde Altınsay 2 defa göreve gelip 2 defa istifa etti. Bilgilinin tek şansı Lucescu'ydu. Tıpkı Demirören'in Denizli şansı gibi.

• Bitmiş olan sadece "sözde taraftarın" sabrıdır.
    Gerçek taraftar her daim arkasında olur, yeri gelir eleştirir, yeri gelir tepkisini koyar. Ancak hiç bir zaman umudunu kaybetmez. Çünkü bir asırlık çınar iki sezon doğru dürüst transfer yapamıyor diye devrilmez.
  • ne anlatıyonuz
  • Serdar Bilgili küfürlerin hepsini hak etti.Yıldırım Demirören dahil 101.yılında Serdar Bilgili kadar kulübe zarar vermedi.Bir çok şeye birinci ağızdan şahit olmuş birisi olarak söylüyorum bunu.Devre arasında Ahmet Dursun-İlhan Mansız neden satıldı? Aziz Yıldırım bile kendi forvetlerini satıyorlar bana sarıyorlar neden dedi? Zago-Cordoba-Ronaldo 3'lüsünün ne işler çevirdiğini bildiği halde neden müdahele etmedi? 100.yıl şampiyonluğunda kimden destek aldıki,minnet borcu olarak ses çıkarmadı?

Bilmeden sallamayı kesin.Beşiktaş büyük camia.Kötü bir 10 yıl geçirdi.Fikret Orman bu işin altından kalkacaktır.Bu senede geçsin böyle,bakalım önümüzde ki yıldan sonra neler olacak göreceğiz...
  • Bence öyle değil. E benim yorlamam bu gadar hadi hayırlı işler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.