Şimdi Ara

Besiktas kume duser (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derbilerde çok sıkıntı yaşarız en kötü zamanımızda bile küme düşme tehlikesi yaşamadık şu zamanda mı yaşayacağız Beşiktaşın en kötü lig pozisyonu anca beşincilik olur çift rakamlı pozisyonlara düşmez hiç düşmedi de.
  • Uzun zamandir futbol bölümüne takim farketmeksizin çok çok fazla yaşi 7 8 olan çocuk dananip durunca bayadir birakmiştim, Ligler başlasin iyice yine birakicam.. Konuyu görmüşken yazmak istedim ama.. Beni bilen bilir taniyan arkadaşlar var bu forumda kehanetlerim ve olaylari okumamla taninirim.. Şimdi saçma bi gülümsemeyle ne diyo bu değişik dediğinizi farzediyorum ama öyleydi böyleydi diye 3 saat neyin ne olduğunu nasil olduğunu izah etmekle uğraşmicam.. Yazdiklarim Saçma geliyorsa ne olur Alintilama bide senle uğraşmim.. Yeterki düzgün cevap verin verecekseniz.. 2017'de Bjk'lilerin bile inanmadiği dönemde Bjk'nin şampiyon olacağini söylediğimde bile Bjk'li Revival ve bi kaç bjk'li benle dalga geçmişti "trolleme bizleri" demişti, Sene sonu Bjk şampiyonlugunda tebrik etti beni.. Her neyse ben Ciddi yaziyorum saçma sapan goygoy şeyler yazanlara cevap bile vermicem.. Sizlere şampiyonluk müjdesi vermiyorum başka bişiden bahsedicem..

Öncelikle artik Fikret ormanin umurunda değilsiniz.. Daha iyi anlayacaksiniz lig ilerlediğinde, Ali koç yanciliğini yapmaktan Bjk başkanliği yapmaya zaman ayiramiyo şuan.. Belki ali koçun iş dünyasindaki çevrelerinden nemalanirim belki bizede bi ekmek düşer davasina ZATEN sene sonu birakacaği başkanliği şuan ruhen birakmiş durumda.. Birakip gittiği başkanliktan sonra kendi iş dünyasina yatirimlarini yapmakla meşgul şuan.. Bjk küme falan düşmez bu saçmaliği bi çikarin aklınızdan, öyle bişiyde olmayacak zaten, ölüsü bu Ligi yine ilk 6 içerisinde bitirecek.. Sene sonu alintilayip istediğiniz kadar goygoy yapmakla özgürsünüz ama Yapamayacaksiniz şimdiden söyleyeyim.. Fikretin sene ortalarinda TFF ile arasi bozulacak çünkü KENDİ forumumuzdada dediğim gibi bu sene ali koçun iflas etmiş fenerini kurtarmak için Gs'ide TS'ide Bjk'ide harcayacaklar.. Şuan yok şunun algisini kasiyosun yok bunu şunu trolluyosun diyenler bile çikacak dediğim gibi bildiklerimi nasil bildiğimi anlatamam.. Ben bizim bölümde bunu söylediğimde ne sahte GS'liliğim kaldi ne Gs düşmanliğim.. Bi bilseler bi görseler bi okusalar benim okuyabildiklerimi zaten ses etmeyecekler ama neyse dediğim gibi ben buna alişkinim izah etmekle uğraşmicam kimseye.. Bjk taraftarinin Fikret ormana " paralar nerde " diye seslenmesi yönetimin taraftara bazi açiklayamayacaği gizli borçlari gündeme getirdi bjk yönetimi içerisinde, fikret ormanin böyle tepki göstermesinin bi sebebide budur ama Taraftarda bunu soracakti zaten, başarili geçen sezonun ardinda "kasada 5 kuruş para yok" dersen bunuda bi şekilde çok belli edersen normal bunlar..

Şimdilik bu kadar yaziyorum.. Dediğim gibi troll sananlar olacak, alintilayip saçma sapan 3 5 arti almalik şeyler yazacaklar olacak ama Hakliliğimi zaman geçtikçe göreceksiniz.. Ben 32 yaşindayim arkadaşlar çocuk çocuk saçma salak trollemelerle uğraşmam şu saatten sonra. Bu yaptiğimida en son 2 sene önce bjk'nin şampiyon olduğu sene lig başinda yapmiştim, yine uykusuz bi gecemde konuyu görmüşken yazmak istedim..

Sirf komiklik olsun diye sirf yazdiği yorum 3-5 çocuktan arti alsin diye beni alintilayip kendine minik eğlenceler çikarmaya çalişacak olan süt yaşindaki genç kardeşlerime tavsiyem, yazdiklarim sana saçma geldiyse görmezden gel geç git..

Zaman ilerleyecek ve bu yazdiklarimin Hakliliğimi göreceksiniz.. Lig uzun hepimiz burdayiz.. Herkese selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 4 Eylül 2019; 6:53:45 >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Dostum, bu söylediğini söylemek için duyum almaya gerek yok.
    Komplo teorisyenleri ve duyumcuların genel kanısı bu yönde.
    4. yıldız ve ŞL bu sene fener için olmazsa olmaz.
    Bakın iddialı söylüyorum;
    BU SENE FENERİN SON KURŞUNU!
    Vurdu vurdu, vuramazsa ne olur tahmin bile edemiyorum.

ama yazında bir eksiklik var.
    GS 2 olacak demeyi unutmuşsun.
    GS eğer şampiyonlar ligini kaçırırsa vay haline.
    Batar, aleni batar.
    Bakın bize, canlı örnek.

Biz de TS ile el ele Avrupa ligine.

Bende sana soruyorum şimdi;
    O zaman bu "tiyatro"yu neden izliyoruz?
    Geçen sene ve evvelki sene yaşanan sarı kırmızı şampiyonluklar da mı tezgahın sonucuydu?
    Hangi şampiyonluk gerçek, hangisi tezgah?

Sebeplerin geçerli kabul,
    Ortam söylediklerine müsait,
    ama 34 maç, 17 takım, onlarca hakem.
    Taraftar, saha zemini, maç içi olaylar..
    Değişken çok.
    Bunu ayarlamak çok zor.

• Evet malesef dedigim oluyor. Yaziklar olsun...
  • Deplasmanda maç kazanmak artık her takım için zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Evet malesef dedigim oluyor. Yaziklar olsun...
    bence bjk toparlayacak

dün bile 2 dakikada 2 gol ile aslında reaksiyon verebileceklerini gösterdi takım.

burak yılmaz acilen geri dönmeli bjk ona ihtiyaç duyuyor.

kadro kağıt üzerinde kötü gözükmüyor özellikle kanser eden q7 gibi kişilerden de kurtuldunuz ama geçen seneki fbnin düştüğü hal gibi yeni transferlerin oynamama ve uyumsuzluk sorunu var.

çözülürse bu sorun bjk toparlar çözülmezse de geçen sene ki fb gibi 6-7 bitirirsiniz. Ligden düşme tabii ki de bir sinirle yazdığınız bir şeydir diye düşünüyorum.

edit= yalnız şöyle bir sıkıntı var. fikstür çok zor bjk adına 3 hafta. başakşehir, trabzon ve lig birincisi alanya.

vida başak maçında yok, elneny desen ceza alır en az 2-3 maç.

kısacası bu 3 hafta sıkıntılı geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Eylül 2019; 15:33:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bence bjk toparlayacak

dün bile 2 dakikada 2 gol ile aslında reaksiyon verebileceklerini gösterdi takım.

kadro kağıt üzerinde kötü gözükmüyor özellikle kanser eden q7 gibi kişilerden de kurtuldunuz ama geçen seneki fbnin düştüğü hal gibi yeni transferlerin oynamama ve uyumsuzluk sorunu var.

çözülürse bu sorun bjk toparlar çözülmezse de geçen sene ki fb gibi 6-7 bitirirsiniz. Ligden düşme tabii ki de bir sinirle yazdığınız bir şeydir diye düşünüyorum.

edit= yalnız şöyle bir sıkıntı var. fikstür çok zor bjk adına 3 hafta. başakşehir, trabzon ve lig birincisi alanya.

Alıntıları Göster
    Hocam Basak ve Trabzon maclarindan 0 puan aliriz zaten. 3 hafta icinde son sirada olacagiz ve oyun olarak zaten bitikken psikolojik olarak bitecegiz. Hadi kume dusmedik 10. fln bitecegiz bombos maclar oynayacagiz ne avrupa yarisi ne sampiyonluk yarisi, belki kume dusmemek icin yarisacagiz 4-5 takimla. Sinirle yazmadim 1 ay once actim basligi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bence bjk toparlayacak

Alıntıları Göster
    Toparlamamız çok zor. Facia bir oyun anlayışı ile oynuyoruz ki oyuncularından bu durumdan rahatsız olduğuna inanıyorum. Takımın 90 dakika boyunca yaptığı tek şey topu soldan sağa çevirmek. Dikine gidebilecek bir tek elinde Ljajic var onu da ne yazık ki çok kötü kullanıyor. Takımın pas yapacağına o kadar çok kendini inandırmış ki bekler artık merkez orta saha gibi ileride duruyor. Bu sene kontradan daha çok kalemizde gol göreceğiz. En acısı ise adamın ikinci bir oyun planı yok

• Olacaklari soyliyeyim Basak, Trabzon, Alanya, Ankaragucu ve Gs maclarindan 1-4 puan arasi alacagiz Besiktas lig siralamasinda gercekten son siraya dusecek.

Yonetim gurur yapip avciyi yollamayacak oyle oyle kume dusup dunya basininda haber konusu olacagiz.

Begenmediginiz Senol Gunes Milli takimda 6 da 5 yapti Fransayi yendi, Euro ya direk goturecek milli takimi.

Keske mac izlememeyi basarabilsem Besiktasin, hep kendime soz veriyorum ama hep izliyorum ulan bu sefer farkli olur diye.

Kendinizi hazirlayin intihar edenler fln olabilir boyle giderse.
  • Dediklerim bir bir cikiyor, egleniyor muyuz gencler?

Seneye bir alt ligi izlemek icin digiturk alirsak fiyati biraz daha ucuz olur dimi? Tek avantajida bu olacak kume dusmenin hayirli olsun.
  • Türkiyede 3 büyükler küme düşmez, düşemez, teklif dahi edilemez. Futbol burada başarı için değil tamamen para için oynanıyor. 3 büyükler ligde olmalı sektör böyle dönüyor. İstediği kadar kötü oynasın hallederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Aç bak puan tablosuna şimdi hocam.
    Ya da bakma ben söyleyeyim. Sivas 12 puan ile ikinci.

Ne gs ne fb çıkamaz oradan. Trabzonu bile paket edip gönderdiler.

İç sahada 4 maç 3 galibiyet 1 beraberlik.
    Atılan gol 9 yenilen gol 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Aç bak puan tablosuna şimdi hocam.
    Ya da bakma ben söyleyeyim. Sivas 12 puan ile ikinci.

Ne gs ne fb çıkamaz oradan. Trabzonu bile paket edip gönderdiler.

İç sahada 4 maç 3 galibiyet 1 beraberlik.
    Atılan gol 9 yenilen gol 3.
    Puan fln salla, oyuna bak. Avrupada 2 de sifir. Oyundan umutsuz olmasak sanssizlik der gecerdik. Sanssiz puan kaybettigimiz sadece bir mac oldu icerdeki Rize maci o mactan kesin 3 puan almadiydik. Diger maclari hakettik bana gore puan kaybettiklerimizi.
  • quote:

Puan fln salla, oyuna bak. Avrupada 2 de sifir. Oyundan umutsuz olmasak sanssizlik der gecerdik. Sanssiz puan kaybettigimiz sadece bir mac oldu icerdeki Rize maci o mactan kesin 3 puan almadiydik. Diger maclari hakettik bana gore puan kaybettiklerimizi.

Alıntıları Göster
    Küme düşüyorduk ya niye sallayayım puanı 150 milyonluk gs 6 gol atmış bu sene. avrupada golü yok
    4 maç var uefa da daha. Braga'yı yeneriz işin rengi değişir sen rahat ol.

Şanssız puan kaybettiğimiz 1 maç falan olmadı.
    Antep maçı başlı başına kaos. 10 kişi kal stoper sakatlansın.
    Başak maçına necip gökhan gönül çift stoper çık.
    Trabzon maçında necip vida stoper.

At gözlüklerinizi çıkarın derim

• quote:

Küme düşüyorduk ya niye sallayayım puanı 150 milyonluk gs 6 gol atmış bu sene. avrupada golü yok

Alıntıları Göster
    Hocam valla cok asiri iyimsersin. Insallah zaman seni hakli beni hakszi cikarir ne diyeyim.

• quote:

Hocam valla cok asiri iyimsersin. Insallah zaman seni hakli beni hakszi cikarir ne diyeyim.

Alıntıları Göster
    Hocam geçiş süreleri zordur. Büyük takımlarda bu daha çok zordur. Söz konusu Beşiktaş ise hepten zordur.

Başak lige başladı 2 maç 2 mağlubiyet. Destek bitti bla bla bla yaptılar. Adamlar çat diye toparladı. Baskı yok konuşan yok. Okan hoca kısa sürede uyum sağladı.

Son 5 maç 3 galibiyet 2 beraberlik. Bizim maçta hakları yendi birde. Douglas kırmızı olsa 4 galibiyet 1 mağlubiyet.

Bizim quaresma sever taraftar sağda solda konuşacağına, maçın en iyi olan lensi yuhalayıp bir maç alkışlayacağına destek versin destek. Adamlar Avcı'nın çat diye yardımcısını yedi. Sivas deplasmanında takımı karşılamak yerine kıyamet gürültü. Sonra kaybedersin tabi o maçı.

Karışmasın kimse kimsenin işine. Taraftarlıklarını yapsınlar.

Malum bir çok bilmiş taraftar grubu var. Burak Yılmaz antipatileri yüzünden 2 yıl şampiyonluk kaçırdık biz.

İş işten geçtikten sonra Borok koşko sono boşo golsoydo diyorlar.

• Beşiktaş özel istekte bulunsa bile küme düşemez.
  • quote:

Alıntıları Göster
    GS'nin kadro değeri 122 milyon euro. Bunun yarısı kiralık oyuncular. Transfer dönemini az da olsa artı ile kapattık.

Siz ise -13 milyon Euro ile kapattınız

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

GS'nin kadro değeri 122 milyon euro. Bunun yarısı kiralık oyuncular. Transfer dönemini az da olsa artı ile kapattık.

Alıntıları Göster
    Seve seve artı ile kapattın. Bizde öyle bir dert yok

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Alıntıları Göster
    Kendi kadro değerleri 80 milyon euro, küme potasından nasıl çıktılar gördük, onu yazmaz hiç. Millete gazı verecek verecek, takım kötü gitti mi küsüp yazmayı bırakacak. Ciddiye alma hiç.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.