Şimdi Ara

Beşiktaş Maçı Biletleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhanbey

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Güney alttan 2 tane aldım bende. pegasus altı denemedim ama denesemde verecekti heralde. Fazla talep yok gibi görünüyor nedense?

Ayık olun Gökhan bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met_10

6 pegasus alt aldık

Pegasus alttan nasıl alabildin dostum ya, ben bursa maçında bile alamamıştım.
  • 119'dan aldım,
  • tek tek almak istiyorum. fiyat kategorisinde koltuk kalmamıştır diyor
  • Pegasus üstten aldım, hayırlısı. :)
  • pegasus üstten aldım bende. 4 adet sonunda
  • pegasus alt üst 10 tane aldık. pegasus alt nasıl aldımı soruyosanız bi sırrı yok 58 geçe sayfayı yeniledim satın al çıktı bastım hiç takılmadan aldım 3 tarayıcıdan
  • 6. kategori bitmiş sanırım,,
  • 422 den aldım 4 adet 1 adette 421 den aldım. 1 tane daha alırsam yağından yenmez :)
  • 60 liralık biletler bitti arkadaşlar...
  • Pegasus orta aldık hadi hayırlısı
  • 120 de biter gibi.. insanlar bilet limitini doldurmak için 60 lık alamayınca 120 liğe saldırıyorlar. kale arkaları full olucak kesinleşti :)) bi 5 tane de güney bilet alındı. 15 tane falan oldu. son maça sağlam bi depoyla girelim dedik
  • quote:

120 de biter gibi.. insanlar bilet limitini doldurmak için 60 lık alamayınca 120 liğe saldırıyorlar. kale arkaları full olucak kesinleşti :)) bi 5 tane de güney bilet alındı. 15 tane falan oldu. son maça sağlam bi depoyla girelim dedik

Sorması ayıp napıyon o kadar bileti?
  • quote:

120 de biter gibi.. insanlar bilet limitini doldurmak için 60 lık alamayınca 120 liğe saldırıyorlar. kale arkaları full olucak kesinleşti :)) bi 5 tane de güney bilet alındı. 15 tane falan oldu. son maça sağlam bi depoyla girelim dedik

Ayıp senin yaptığın. Sizin gibiler yüzünden kartı olanda alamıyo bilet...
  • 2 tane kaptım doğu üst 414. bloktan.
  • Saat 10:05'te iPhone biletix uygulamasından rahat rahat iki tane Guney üst aldım.
  • An itibariyle 206-207-208 , 400-414-415 bitti...

Biletlere ilgi var ama tabi ki fener maçı kadar değil. Ama stat büyük ihtimalle dolacaktır satışlar bugün ki galibiyetle hızlanacaktır...
  • Fenerin Trabzonla maçıda aynı gün ve saatte olacagından stad fullenir. İçimden bir ses şampiyonlugu 5. hafta kendi seyircimizin önünde kutlarız diyor. Kadıköy'e baskısız stressiz gidip güzel bir galibiyetle süsledikmi şampiyonlugu ben hiç zannetmiyorum takım otobüsünün arenadan floryaya dönebileceğini.
  • EDİT: Arenadan değil kadıköyden.
  • quote:

sen galatasaraylı falan deme kendine yazılcak çok şey var ama neyse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.