Şimdi Ara

Beşiktaş Maçı Biletleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

120 liralık biletler bitti mi acaba ?

120likler hala duruyor biletixte.
  • pegasus alt bitti. güney altta son 2 blok kaldı.
  • GS Bonuslulara özel satış sonu... ( Bitmek üzere olan bloklar gösterilmedi sadece tamamen bitenler )

fenerin yenilmesiyle birlikte yarın başyalacak olan genel satışta pek bilet kalacağını sanmıyorum. Alacak arkadaşlar aceleci davransın çünkü tur atacağımız maç olabilir tarihe tanıklık etme ihtimalimiz yüksek diye düşünüyorum...
  • Yanlışlıkla 428'ide bitti olarak göstermişim. O blok bitmedi arkadaşlar bilginize...
  • GUNEY 421'den iki bileti yine GUNEY 422-423-424-425 veya 426'dan iki biletle takas etmek istiyorum arkadaslar.

Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum
  • Biletler genel satışta ve hızla tükeniyor arkadaşlar bilginize...
  • Arena yine full çekmicek galiba
  • Biter hocam biletler bu fiyatlara bugüne kalması çok normal..Trabzon maçında puan kaybettikten sonra ümidi kesmişti çoğu kişi ama dün fenerin yenilmesiyle herkes daha da umutlu ve o stad full olacak pazar akşamı..
  • 120 liralık biletlerden köşedeki 403-412 ve 427. bloklar kaldı sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

120 liralık biletlerden köşedeki 403-412 ve 427. bloklar kaldı sadece...

Nolamaz ne diosun biter mi biletler?
  • Hepsi internet üzerinden bitecek gibi görünmüyo. Ama maç günü büyük ihtimal %99'u biter. 49-50 bin oluruz...
  • Arkadaslar bir tane GUNEY üst arıyorum haberiniz olsun.
  • Güney üst bileti var bende, Güney alt tribüne girebiliyo muyuz bununla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Güney üst bileti var bende, Güney alt tribüne girebiliyo muyuz bununla ?

Maalesef olmuyor. Çünkü giriş kapıları farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Güney üst bileti var bende, Güney alt tribüne girebiliyo muyuz bununla ?

Maalesef olmuyor. Çünkü giriş kapıları farklı.

Neyse saglik olsun.

Pegasus veya guney alta 2 bileti olan varsa takas yapabiliriz bu arada.
  • Genel satışta ilk gün sonu oluşan tablo...

427'yi işaretlemedim ama 2 sıra kaldı ondada. Belki birazdan belki yarın sabah saatlerinde biter oda. Kalan biletler 150-200 ve 350 liralık biletler. Kalan fiyat katagorilerin tam yarısı bitti. Yarın büyük ihtimal onlarda bitecektir. Bitmese maç günü biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Genel satışta ilk gün sonu oluşan tablo...

/>

427'yi işaretlemedim ama 2 sıra kaldı ondada. Belki birazdan belki yarın sabah saatlerinde biter oda. Kalan biletler 150-200 ve 350 liralık biletler. Kalan fiyat katagorilerin tam yarısı bitti. Yarın büyük ihtimal onlarda bitecektir. Bitmese maç günü biter...

twitter'da Caner Hançer isimli kullanıcı da ya aynı tabloyu yapıyor ya da senden alıyor haberin olsun Ömer :))
  • Aynısıysa blokların renkleri falan benden alıyordur

Mesela 116-216 mavi değil ben yaptım. Ondada öyleyse çalıyo demektir :)
  • arkadaşlar ben de bilet aldım. Bodrumdan geliyorum. pazar sabahı Atatürk havaalanındayım inşallah.yalnız istanbulu hiç bilmiyorum.bileti biletixden aldım.şimdi stada kolayca gidebileceğim, biletix perakende satış gişesi olan avm neresi var?
    nası gidilir.yardımcı olabilir misiniz ? mecidiyeköy tarafını biraz biliyorum. cevahir avm mantıklı mı sizce ?
  • 120 liralık biletler bitti arkadaşlar. Kalan en düşük fiyatlı katagori 150 liralık biletler. 203-216 ve 223'de kaldı. 110-116- ve 210 bitti...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.