İnşallah gelir yabancı sitelerdeki haberler de buna benzer Beşiktaş ve Dida yazan yerler var gelirse harika olur bu arada runje
yani gelirse iyi olurda o gelmez o yüzden bence fb li volkan gelsin o zmn baya iyi olur
walla gelirse çok iyi olur. ama alabiliyorlarsa volkanı alsınlar şahsen ben çok beğeniyorum o herifi hem yabancı kontanjanımızıda doldurmamış oluruz. bu arada sırf dida yı aldı diye demirören tekrar başkan seçilecekse ben runje yede razıyım yeterki o herif tekrar başkan filan olmasın
kaç saatte alacakmış carlosu iki saatte aldıklarına göre 1.25 gibi alabilirler
quote:
Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK
o kadar sürmez yaw...
volkanın sözleşmesinin süresini bilmiyorum ama büyük ihtimalle sezon ortasında bitmiyordur.pek umutlanmayın derim
quote:
Orjinalden alıntı: YÜZ YILLIK AŞK
sayın kullanıcı sende bir sorunmu var? ( bak bu arada sayın kullanıcı diye hitap ediyorum arkadaşım filan demiyorum bundan sen kendin bi sonuç çıkarabilirsin tabiki o kapasite varsa) neden her türlü beşiktaş topicine atlayıp bişiler yazmak gibi hareket içindesin sen? içinde bi uhde mi var BEŞİKTAŞ a karşı. hayır illede sağa sola zıplamak istiyosan git parka kumda oyna, hem çöpte batmaz
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
volkanın sözleşmesinin süresini bilmiyorum ama büyük ihtimalle sezon ortasında bitmiyordur.pek umutlanmayın derim
volkan gider..serdar gelir...fener de kaleci sıkıntısı olmaz
Binmiş uçağa koşun bakim havalimanına
Şaka bi yana gelirse Taffarel 2 olur, Volkan'ı umarım satmayız
quote:
Orjinalden alıntı: MTC
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
volkan gider..serdar gelir...fener de kaleci sıkıntısı olmaz
yok sıkıntı olacağımdan değil ya birsürü kaleci var bizde.ama kaç tane olursa olsun volkanı bırakmayız öyle kimseye.ha kesenin ağzını açarlarsa baya o zaman belki
traaaş
ee ronaldinho ilede anlaşmışınız heralde o ne zaman geliyor istanbula
Dida BJK'ya gelecek doğrusu hiç inanmadım....Birazdn deprem olacak deseler inanırımda Dida BJK'ya gelecek deseler inanmam....
Yahu arkadaşlar, o laf söyediğimiz, beğenmediğimiz, kovduğumuz kaleci Fransa da 2, Belçika da 3 kez "yılın kalecisi" seçilmiş yani bir değil iki değil 5 kez kendini oynadığı Avr. liglerinde"en iyi" olarak kanıtlamış bir adam. Ayrıca bonservis olarak da 1 milyon euro verilmiş. Bütün bunlar ortadayken nasıl bu kadar kolay adam harcayabiliyoruz şaşıyorum. O gitsin bu gelsin o kaka bu tukaka...Cordi nin ilk zamanlarını da Runje yi göndermek isteyenlere hatırlatırım.
Bu arada Runje nin beni de çıldırttığını ekleyeyim. Ancak bu kadar kolay adam harcama lüksümüz kalmadı artık. Her sene milyonlarca euro çöpe atıyoruz. Buna dur dememiz lazım. Sonuçta sabredeceğimiz adam dediğim gibi kendini kanıtlamış bir sism. O yüzden;
Sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır...
pancuyu alalım ya
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
Yahu arkadaşlar, o laf söyediğimiz, beğenmediğimiz, kovduğumuz kaleci Fransa da 2, Belçika da 3 kez "yılın kalecisi" seçilmiş yani bir değil iki değil 5 kez kendini oynadığı Avr. liglerinde"en iyi" olarak kanıtlamış bir adam. Ayrıca bonservis olarak da 1 milyon euro verilmiş. Bütün bunlar ortadayken nasıl bu kadar kolay adam harcayabiliyoruz şaşıyorum. O gitsin bu gelsin o kaka bu tukaka...Cordi nin ilk zamanlarını da Runje yi göndermek isteyenlere hatırlatırım.
Bu arada Runje nin beni de çıldırttığını ekleyeyim. Ancak bu kadar kolay adam harcama lüksümüz kalmadı artık. Her sene milyonlarca euro çöpe atıyoruz. Buna dur dememiz lazım. Sonuçta sabredeceğimiz adam dediğim gibi kendini kanıtlamış bir sism. O yüzden;
Sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır...
Para konusunda katiliyorum Yerli kaleci daha ii olabilir.Defansimiz full turklerden olusunca iletisim acisindan daha ii bence.Hemde yabanci kontenjani acisindan
İhşallah haberler doğru çikar bende her maçta kaleye gelen her topta bu kadar panik yaşamam
valla benim fikrim Runje nin Cordobanın uvertürü bile olamayacağı yönünde bırakın yerini dolduracak adam olmasını. daha iyisini hakediyoruz,Dida daha iyisi ama gelirmi bilmem.
BENCE BUNU KONUSMAK İÇİN ERKEN CAFU OLAYIDA VARDI GELİYOR GELİYOR DENİYORDU AAMA OLMADI...GELİNCE KONUSULSA DAHA İYİ OOLURR