Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ MİLAN'DAN DİDA'YI ALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtalyan gazetelerinin ve televizyonlarının haberlerine göre Beşiktaş Milan'dan ayrılması gündemde olan Brezilya milli takımınında kalecisi olan Dida'yı transfer edecekmiş.Runje yi devre arası gönderip kaleyi Dida'ya teslim edeceklermiş.Böylece Beşiktaş kaleci sorununu dünyanın en iyi kalecilerinden biriyle çözecekmiş.Beşiktaş bu transferde Kleberson,Ricardinho ve Nobre'ye Dida'yı ikna etmeleri için görev vermiş.Dida teklife çok olumlu bakıyormuş.Hadi hayırlısı bakalım

• insallah olsa cok iyi olur ben eski cordobaya bile raziyim yeterki bu artist bozuntusu gitsin
  • milan bufonu casillası yada cechi alırsa didayıda sizin alma ihtimaliniz olur

ayrıca internete bakındım böyle bir haber göremedim kaynağın ne
  • 1.95 boyundaki dev kaleci

• kaynak
  • Bende şimdi rai tv nin sitesine baktım arkadaşlar Dida ve Beşiktaşla ilgili İtalyanca şeyler yazıyor.Bu transfer yılın transferidir bence.Beşiktaş artık tam bir latin amerika takımı olur.Ben bir Galatasaray'lı olarak ligimizde böyle kaliteli yabancı futbolcoları görmek isterim.Fenerbahçe'de para var gidiyor 3.sınıf yabancı topçu alıyor(Kezman hariç)Bizde zaten para yok.Ne diyelim BJK umarım alır bizde izleriz
  • İnsallah dedıgınız gıbı olur arkadaslar bır besıktaslı olarak cok sevınırım runje tam bır artıst nasıl aldı bjk bu kalecıyı sasıyorum hadı dıda sevındır besıktası....

Pazara kadar degıl mezara kadar BEŞİKTAŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Didayı almak çok pahalıya patlar ki Dida gibi büyük bir kalecinin BJK ye geleceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.BULUT

Bende şimdi rai tv nin sitesine baktım arkadaşlar Dida ve Beşiktaşla ilgili İtalyanca şeyler yazıyor.Bu transfer yılın transferidir bence.Beşiktaş artık tam bir latin amerika takımı olur.Ben bir Galatasaray'lı olarak ligimizde böyle kaliteli yabancı futbolcoları görmek isterim.Fenerbahçe'de para var gidiyor 3.sınıf yabancı topçu alıyor(Kezman hariç)Bizde zaten para yok.Ne diyelim BJK umarım alır bizde izleriz

Ben genelde bu tarz polemiklere girmem fakat Appiah,Alex,Ortega,Anelka,Pierre van Hoidonk, Anderson gibi topçulara 3. sınıf diyenede cehaletinden kaynaklanıyor derim.
  • Ne alaka şimdi,

Size gelecek olsa gelebiliyorda bize niye gelemesin.

İmzana göre ya biz a.... 'ız ya da sen tartışmayı bilmiyorsun...

quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Didayı almak çok pahalıya patlar ki Dida gibi büyük bir kalecinin BJK ye geleceğini sanmıyorum.
  • dida şuan yanımda sormak istediğiniz bişey varsa halledelim
  • Şu kaleciden kurulalımda kim gelirse gelsin.Bizim en başta bu adamdan kurtulmamız lazım.
  • Gelirse güzel olur fakat bu mevkideki belkide en iyi 5 isimden biri olunca insan geleceğine pek ihtimal vermiyor
  • gelmez.
  • valla çok yaşlı değil,dünyanın birçok büyük takımında direk oynama şansı yüksek.beşiktaş'ı tercih etmesi zor görünüyor.ama alabiliyorsa,büyük iş yapmış olurlar.
  • Sağlam bir kaynak lazım önce transferiyle ilgili. Ayrıca Runje devre arasında mutlaka gönderilmeli. Konyasporlu Özden veya Sakaryasporun Colombialı as kalecisine de razıyım. + Bence kalecide yaşın pek önemi yok
  • Umarık kaynak sağlamdır ve gelir.Tüm Beşiktaş camiasıda bu kaleci probleminden kurtulur.Ama insan Dida gibi bir kalecininde geleceğine pek inanamıyor.
  • demirören dida' yı alırsa tekrar başkan seçilebilir..
    dida şimdilik gelmeyebilir..

demirören beşiktaş' ı bıraktı gibi bi topic aıyorum her dh' a baktığımda..
    umarım en kısa zamanda böyle bi topic görürüüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 4 Ekim 2006; 10:50:01 >
  • pancu gelsin
  • dida türkiyeye neden gelsin.milandan ayrılmak istese onlarca avrupa takımı sıraya girer. çok saçma bi haber bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.