Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLDUUUUUUU... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ilker doğru söylüyosun ama bu sene bütün pislikleri yapanda bjk tarftarı
  • F.Bahçeli bayanlara meydan dayağı!Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a küfür ederken, bazıları da yedek oyuncu benchinin üzerine yabancı madde yağdırdı. Polis taraftarları yatıştırmak için müdahale etmek zorunda kaldı..yazık yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

evet ilker doğru söylüyosun ama bu sene bütün pislikleri yapanda bjk tarftarı

şimdi onlar sinirliydi..
    dünde siz futbolcunuzu dövüyordunuz.
    bunlar birşeyleri hazmedememenin getirdiği şeyler.ama haklı ama haksız.
    sonuçta hüsrana uğramış bir takımın taraftarı bu hale gelebiliyor...

candid@
    ya dayak falan yok bu arada.
    yabancı cisim atıldı sadece.bu kadar dramatikleştirmeyin olayı.her maçta bu cisimler atılıyor,kızın talihsizliği bu sefer isabet etmesi...
    ama böyle şeyler olmamalı tekrar ediyorum....
  • yaw feneri futbolda balıklama yenersiniz, bayram yaparsınız...
    20 yıl sonra bayanlarda lig kupasını alırsınız, bayram yaparsınız...(gerçi fenerin sporcularına yapılmayan kalmamış, bazıları ise kan revan içinde maçı bitirmişlerdir, aziz yıldırıma durmadan küfür edilmiştir, fb seyircisi olmadığı halde taraftarlar arasında olaylar çıkmıştır... ve bjk yönetimi ne kadar basiretsiz olduğunu gösterircesine bu olayları dahi önleyememiştir)

şimdi diyeceksiniz ki bunları neden yazıyosun..??

futbolcusu tombala çeken, bir diğeri bjk forması ile mankenlerle acayip pozlar veren, taraftarı 90 dakika küfür eden, üstüne yönetim üyeleri kendi başkanlarına küfür eden, stadında taraftar öldürülen bir kulüpten beklenen şeyler bunlar...

haklısınız, boşuna konuşuyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tesla_

yaw feneri futbolda balıklama yenersiniz, bayram yaparsınız...
    20 yıl sonra bayanlarda lig kupasını alırsınız, bayram yaparsınız...(gerçi fenerin sporcularına yapılmayan kalmamış, bazıları ise kan revan içinde maçı bitirmişlerdir, aziz yıldırıma durmadan küfür edilmiştir, fb seyircisi olmadığı halde taraftarlar arasında olaylar çıkmıştır... ve bjk yönetimi ne kadar basiretsiz olduğunu gösterircesine bu olayları dahi önleyememiştir)

şimdi diyeceksiniz ki bunları neden yazıyosun..??

futbolcusu tombala çeken, bir diğeri bjk forması ile mankenlerle acayip pozlar veren, taraftarı 90 dakika küfür eden, üstüne yönetim üyeleri kendi başkanlarına küfür eden, stadında taraftar öldürülen bir kulüpten beklenen şeyler bunlar...

haklısınız, boşuna konuşuyorum....

evet boşuna konuşuyorsun..
    burası kin nefret kusma topiği değil..
    çık buradan,bikaç tane bulursun kesin oraya yaz.
    biz bayan basketçilerin şampiyonluğundan falan konuşuyorduk ama bunu hazmedebilen tebrik etmiş,hazmedemeyen konuyla alakasız saydırmış...
    "Çarşıda terörist var" ve bunun gibi bir sürü topic vardı.
    kininizi orda kusup midenizi iyice bi rahatlatmışsınızdır diye düşünmüştüm ama yanılmışım demekki...

• gerçekleri görüp yazmak kin kusmaksa evet kin kusuyorum...
    yazdıklarımın hangisi yalan...???

şampiyon bjk oldu, sadece bunu konuşalım, yaşanan hayvani olayları görmezden gelelim...
    doğru, boşuna konuştum yine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tesla_
    evet kin kusuyorum...

ee?
    sorun ne hala devam ediyorsun?
  • tebrikler...
    tümünüz böyle içten olmalısınız...
    düşündüklerinizi hemen yazın da ne olduğunuz çıksın ortaya....

seviyenizi gösterdiniz...
    e artık bana da yapacak bişiy kalmadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tesla_ -- 6 Mayıs 2005, 14:42:12 >
  • BJK YI AMA SADECE BAYAN TAKIMINI TEBRİK EDİYORUM (SANIRM 10-12 KİŞİ YEDEKLERLE)

YORUMSUZ OLARAK EKLIYORUM
    "Arkadaşlar yapmayın. Ben BJK takımımın kaptanıyım. Onlar da bizimle bu finale kadar geldiler. Herşeyden önce bayan onlar, lütfen yapmayın. lütfen,lütfen,lütfen..." Kaptan Arzu`nun Bu anonslar nafile. Sopalarla Kırılmış koltuklar oyuncularımızın üzerine yağmaya devam ediyor... Ve Oyuncumuz Şükran yaralanıyor...

TARAFTARINIDA AMA SADECE O YUKARDAKI CİSİMLERİ ATANALRI KINIYORUM..
  • İşte bayanlar budur abi!!!
    Tebrik ediyorum yani
  • BJK'ı tebrik ederim.
  • BAkın ben kesinlikle maçta küfür bie etmeyen bir insanım.... dünkü maçta yaşananları da şiddetle kınıyorum... Kesinlikle yanlış ve olmaması gereken olaylar fakat orda ağır bir tahrik var fenerbahçeli oyuncunun yaptığı el hareketi var bunlar yinede yaşananları haklı çıkarmaz..... Orda o hareketleri yapanlar hayvan kere hayvandır.....

Ancak bazı konularda sabrım gerçekten taşıyor...... Yenmişiz güzel bir oyunla fenerbahçe karşısında gerçekten ezici bi üstünlük kurmuşuz maçta.....

Her maçtan sonra olduğu gibi fenerbahçeli arkadaşlar yine mağlubiyetlerini örtbas etmeye .... olayları ön plana çıkarmaya.... geçmişte yaşanan olaylarla bu gün yaşananları gölgelemeye çalışıyor.... taktikleri de başkanlarından alıyorlar..... Ger.ekten tepemin tası atıyor..... Ya yenmişiz hemde iyi bir oyunlar haketmişiz.... hala konuşuyolar ..... tamam tabi ki konuşulacak ama yok bjk taraftarı tinerciymiş yok maçlara beleş giriyormuşşş.... Bunlar fb tribününde de gs de de bjk de de oluyor.... aradaki fark sadece renkler.....

Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.... ortalığı karıştırıcı ; tartışma yaratıcı mesajlar atmaktan kaçınalım.....

Spor ; Renklerin kardeşliğidir..... Hepimiz kardeşiz......

• gs'ın küme düştüğü ligde şampiyon olmak ayrı bir zevk doğrusu helal olsun kızlara.
  • FB AKATLARDA YENMEYİ BEKLEMİYORDU HERHALDE...
  • orda o ayıbı yapanlar insan deildir. sonuçta ordakiler bayan! ben hayatımda böle terbiyesizlik görmedim
  • az önce tv de seyrettim fenerbahçeli basketbolcu ismini bilmiyorum taraftarlara '''' KADIKÖYE GEL KADIKÖYE''' diyor...... ondan sonra zor geliyo bişi attılar mı......
  • Yaw Şampiyonluğu çarpıtmayın.. Ayıptır ... Tebrik edip geçelim ne diye tartışıyoruz tartıştık diyelim ahlaklı ve kufur,argo vb. kullanmadan tartışalım birbirimizi kırmayalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: header

az önce tv de seyrettim fenerbahçeli basketbolcu ismini bilmiyorum taraftarlara '''' KADIKÖYE GEL KADIKÖYE''' diyor...... ondan sonra zor geliyo bişi attılar mı......

işte bir türlü önüne geçemediğimiz iki huyumuz.millet olara tabiki...
    birincisi Akdeniz insanı olmamızın etkisimidir bilmem,çabuk gaza geliyoruz..
    ikincisi bunu bilen bazı akıllı geçinenlerde bu huyumuzu kışkırtmak,alevlendirmek,ortaya çıkarmak için özel bir çaba harcıyor..
    hangisi daha kötü derseniz ben hala kararsızım bu konuda
    çabuk gaza gelmekmi yoksa bunu bilip kışkırtmakmı?
    bildiğim birşey varsa yerinde adabıyla oturan hiçbir yedek oyuncuya hiçbir maçta saldırı olmaz.
    bende spor yaptım zamanımda.bazen kışkırtmalar olurdu seyirciden.biz arkamıza dönüp cevap vermezdik.
    çünkü bilirdikki karşılık versek dayağı yiyip oturacağız aşağıya...
    bayan olmaları üzücü ama.en azından buna göre hareket edilebilirdi.o konuda haklısınız...

• quote:

az önce tv de seyrettim fenerbahçeli basketbolcu ismini bilmiyorum taraftarlara '''' KADIKÖYE GEL KADIKÖYE''' diyor...... ondan sonra zor geliyo bişi attılar mı......

Ağzına sandaLye geldikten sonra evet öyle diyor..
  • quote:

BAkın ben kesinlikle maçta küfür bie etmeyen bir insanım.... dünkü maçta yaşananları da şiddetle kınıyorum... Kesinlikle yanlış ve olmaması gereken olaylar fakat orda ağır bir tahrik var fenerbahçeli oyuncunun yaptığı el hareketi var bunlar yinede yaşananları haklı çıkarmaz..... Orda o hareketleri yapanlar hayvan kere hayvandır.....

Ancak bazı konularda sabrım gerçekten taşıyor...... Yenmişiz güzel bir oyunla fenerbahçe karşısında gerçekten ezici bi üstünlük kurmuşuz maçta.....

Her maçtan sonra olduğu gibi fenerbahçeli arkadaşlar yine mağlubiyetlerini örtbas etmeye .... olayları ön plana çıkarmaya.... geçmişte yaşanan olaylarla bu gün yaşananları gölgelemeye çalışıyor.... taktikleri de başkanlarından alıyorlar..... Ger.ekten tepemin tası atıyor..... Ya yenmişiz hemde iyi bir oyunlar haketmişiz.... hala konuşuyolar ..... tamam tabi ki konuşulacak ama yok bjk taraftarı tinerciymiş yok maçlara beleş giriyormuşşş.... Bunlar fb tribününde de gs de de bjk de de oluyor.... aradaki fark sadece renkler.....

Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.... ortalığı karıştırıcı ; tartışma yaratıcı mesajlar atmaktan kaçınalım.....

Spor ; Renklerin kardeşliğidir..... Hepimiz kardeşiz......

hem böyle diyorsun hem de
    quote:

quote:

cikletten mi çıktın sen?..Kimi takar seni artık..Kim kasımpaşalı olur Allahbilir..

Not: Caferağa'daki 2.maçta tek bir küfür dahi edilmedi..Maça gelmeden öyle atıp tutmak yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 6 Mayıs 2005, 23:28:40 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.