Şimdi Ara

beşiktaş semtinde çektiğim fotoğraf çeken benim acaip komik.istanbul burası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burası istanbul denilecek ibretlik olay
    tarih 16 mart 2007 cuma yani doğum günümde
    fotoğrafı çeken benim telefon çok kaliteli olsaydı güzel çekerdim anca bunu çekebildim.
    aklımıza sahip çık Allah'ımresme bakıp da gülmeyen var mı arkadaşlar

• suçu telefona atma şimdi
  • şimdi burdaki mantık ne?
    labutu çalmasınlar diyemi labutu arabaya bağlamışlar yoksa arabayı çalmasınlar diye mi arabayı labuta bağlamışlar
    umarım 2. deildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

şimdi burdaki mantık ne?
    labutu çalmasınlar diyemi labutu arabaya bağlamışlar yoksa arabayı çalmasınlar diye mi arabayı labuta bağlamışlar
    umarım 2. deildir

kanımca arabayı çalmasınlar diye bende görünce şok oldum.erkek arkadaşım vardı yanımda çek çek siteye koyarsın dedi herkes güler dedi.geri döndük ben telefon kapalıydı şarjı bitmişti onun telefonundan çektim resimimağaza önünde değildi çünkü önündeki labutu çalsalarda fark etmez.hoş aramayı çalsalar bile 250 liradan fazla fiyata satamazlar hurda çünkü

• türk insanı ya zeka bu işte hangi millet böle bişi düşünürki:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi -- 26 Mart 2007; 19:09:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.