komşudan d- smart alabilirsem alıcam yoksa maçı izliyemiycem bile
Akşam Kazan çok güzel olacak.En güzelide hep beraber stada yürümek
Allah belasını versin D-Smartın, açık kanalda gösterseler ne olcak.!
quote:
Orjinalden alıntı: WinteR
Allah belasını versin D-Smartın, açık kanalda gösterseler ne olcak.!
Para kaybedecekler bişey olmayacak:)
Meyhanede yerimi ayırttım.Bende 8.30 gibi akarım
Valla ben 8 gibi gelebilirim haberniz ola zaten alisan abini teli var bende gecen sene bir cook maca gelmistim
Ulan yağmur bekleniyormuş akşam şu kara bulutları bir atamadık üzerimizdenden umarım hayırlısı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Ulan yağmur bekleniyormuş akşam şu kara bulutları bir atamadık üzerimizdenden umarım hayırlısı olur.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni..... Üstünde çubuklu formalar vardı..... Bir anda tutuldum aşık oldum ben..... Hayatın anlamı Siyah Beyazdı..... Ölümle yaşamı ayıran çizgi..... Siyahla Beyazı ayıramaz ki..... Her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramzki.....
mac pek zevkli degildi acıkcası ama sonuc olarak iyiydi 1-0
bir dahaki macta daha iyi bir futbol bekliyoruz artık yoksa bu futbolla bir sey olmaz.
neyse forumdaki arkadaslarla gırgır samata bir mac seyrettik
taraftar gene cok coskuluydu. fotolardanda belli olur zaten.
maca gelecegim diyenlerin listesi
@oktayd (beraber mac izledik)
@electra (haber verdi gelemeyecegim diye)
@manero (kapalıdaydı)
@bekapa (tatildeydi)
@cthun (haber vermedi )
@alisan (bu benim ulan)
@*13* (beraber mac izledik)
@aykissyou (haber vermedi )
@legendray (beraber mac izledik)
@labmen (mactan önce görüstük arkadaslarıyla izledi macı)
@tahiry99 (haber vermedi )
@atiraul (haber vermedi )
@scubat (haber vermedi)
@sergen baba (beraber mac izledik)
@by.helix (haber vermedi)
quote:
Orjinalden alıntı: alisan
mac pek zevkli degildi acıkcası ama sonuc olarak iyiydi 1-0
bir dahaki macta daha iyi bir futbol bekliyoruz artık yoksa bu futbolla bir sey olmaz.
neyse forumdaki arkadaslarla gırgır samata bir mac seyrettik
taraftar gene cok coskuluydu. fotolardanda belli olur zaten.
maca gelecegim diyenlerin listesi
@oktayd (beraber mac izledik)
@*13* (beraber mac izledik)
@legendray (beraber mac izledik)
@sergen baba (beraber mac izledik)
walla maçı alişanın dürbünü ile yakından seyretme imkanı buldum :) her pozisyonu hakemden iyi gördüm walla hatta arap futbolcuları bile epey iyi gördüm
herneyse maç dışında herşey çok zevkliydi...
yıldırım demiröreni ve seref tribününü cok net gösteriyordu dürbün.
10 km mesafeli oldugu icin.
staddaki hem saha hem tribün olarak her noktayı cok canlı gösteriyodu. yani biz yeni acıkla kapalının kösesindeydik ve futbolcuların yüzlerindeki sivilceler bile net gözüküyodu sergen baba her pozisyona dürbün sayesinde cok yakındı
ama dürbünü sergen babadan ameliyatla aldık
arkadaslar hakkında yorumlar
@labmen kazanda görüstük ama baya arkadası vardı yanında biz stada giderkende bir arkadasını bekliyodu zaten
@legendray ankaradan gelmisti maca 24:30 da otobüsü vardı geri dönüs icin
@*13* sınav sonrası tercih olayındaydı hala
@oktayd muhabbeti hostu
@sergen_baba insallah bir dahaki macta gelir
quote:
Orjinalden alıntı: alisan
yıldırım demiröreni ve seref tribününü cok net gösteriyordu dürbün.
10 km mesafeli oldugu icin.
staddaki hem saha hem tribün olarak her noktayı cok canlı gösteriyodu. yani biz yeni acıkla kapalının kösesindeydik ve futbolcuların yüzlerindeki sivilceler bile net gözüküyodu sergen baba her pozisyona dürbün sayesinde cok yakındı
ama dürbünü sergen babadan ameliyatla aldık
arkadaslar hakkında yorumlar
@labmen kazanda görüstük ama baya arkadası vardı yanında biz stada giderkende bir arkadasını bekliyodu zaten
@legendray ankaradan gelmisti maca 24:30 da otobüsü vardı geri dönüs icin
@*13* sınav sonrası tercih olayındaydı hala
@oktayd muhabbeti hostu
@sergen_baba insallah bir dahaki macta gelir
alisan o durbünü getirmezsen bi daha maça fln gelmem çok alistim ona :) karsi kalede olan pozisyon icin hakemden once karar verebiliyordum
saka bi yana calistgim malum kurumdan farklı trıbunlere bilet almazsam her zaman yanınızdayım gereçkten keyifliydi maç
okdayd emniyet müdürü cellata osman tanburacı deyince koptuk zaten
@alisan
Ben de maçtaydım ama bir arkadaşla buluştuk ve saat 8.30 gibi stada girdik seni arayamadım.
Beşiktaş'ın oyun stilinden hoşlandım.
Maçları da özlemişiz.
Optik Başkan'a yakışan yapıldı.
Diğer maçlarda görüşmek umuduyla.
kusura bakmayin beyler ben maca gelemedim acil bi isim cikti,bi dahakine isallah
@sergen_baba dürbün köpegin olsun
@Mozel
@tahiry99
yaw alişan atma be abicim ya bırak 10 km yi dürbün 10 metre ötesini göstermiyodu ya. bi kere varya o dürbünle bakmak için sağ gözünün araz olası lazım kapatıp sadece soldan bakması zor oluyo bu sergen_babayla oktayd de ne göz varmış zaten anlamadım varya adamlar ta yeni açıktan demirörenin donunun rengini gördüler ya gerçi oktay celalettin cerrahı tamburacı yaptı ama olsun
abi antipatinin içindeydim çıkamadım sorada ordan konya maçında görüşmek üzere
quote:
Orjinalden alıntı: legendary
yaw alişan atma be abicim ya bırak 10 km yi dürbün 10 metre ötesini göstermiyodu ya. bi kere varya o dürbünle bakmak için sağ gözünün araz olası lazım kapatıp sadece soldan bakması zor oluyo bu sergen_babayla oktayd de ne göz varmış zaten anlamadım varya adamlar ta yeni açıktan demirörenin donunun rengini gördüler ya gerçi oktay celalettin cerrahı tamburacı yaptı ama olsun
olm bakmayı bilene o dürbün , herkese anlatayım dürbünün nasıl iyi gösterdiğini . 2 merceğide alıosun gözüne sağ gözünü kapatıosun solla bakıosun net gösteriyor ama ben bunu legendary ye anlattım bakmaya çalıştı adam gözünü kapatmıyo eliyle dürbünün sağ merceğini kapatıyor sizce legendary görebilirmi bi haltı
oktayd zaten kopardı beni ya celalettin cerrahı tanburacı orda dio
ben maçı dürbünle izlerken etraftaki millette koptu zaten rüştü sakatlığındaki yaptığıjm yorumlar fln
Her zamanki gibi Dh Kartallarıyla beraber mac izlemek büyük bir zevkti benm için.Gerek sohbet olsun gerekse mac icerisinde ki heycanımızı süperdi.Bir daha ki macda görüsmek üzere.
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
Her zamanki gibi Dh Kartallarıyla beraber mac izlemek büyük bir zevkti benm için.Gerek sohbet olsun gerekse mac icerisinde ki heycanımızı süperdi.Bir daha ki macda görüsmek üzere.