Şimdi Ara

Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumlusu kim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumlusu kim?

(En Son Oy Tarihi: 14.3.2011)
Giriş
  • reali eski futbolcularından biri kluple gönül bağı olması ve getafe ile ispanyada çıkış yakalaması falan çalıştırmış olabilirmi?ertuğrul sağlam rıza çalımbay beşiktaşı niye çalıştırdı diye soran varmıdır acaba böyle?

valla kusura bakma hoca bu adamı niye bu kadar koruduğunu hala anlamış değilim ama bir takım daha 24 maç oynanmışken 9 mağlubiyet alıyorsa bunun tartışması olmaması lazım artık.şanssızlık 1 maç olur 2 maç olurbilemedin 4 maç olur.9 maç olmaz... daha bitime 10 hafta var bir de.... ertuğrula bu kadar sahip çıksaydık uefa alırdık herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

İşin komik tarafı ne biliyormusunuz
    Schuster gitsin diyenler diğer rakip taraftarlarla tartışırken TFF- verilemeyen goller - şansızlık falan diyorlar..Perhiz ve lahana turşusu ile alakalı olan o cümle aklıma geldi

+1
    Bana göre hepsinin etkisi var ama en çok ne denirse Schuster diyorum. Neden derseniz takımın rakibe göre sistemi yok. B planı yok.
    Sonrasında ise futbolcular geliyor. Yeterli mücadele verilmediğini düşünüyorum.
    Buna neden olarak da medya diyorum, çünkü Bjk ye inanılmaz gaz verdiler, sahaya çıkmadan galip ilan ettiler, bu da Bjk ye karşı oynayanları kamçılamış olabilir, daha bir motive oynadılar.
    Son olarak da yönetim; evet Guti ve Quaresma gibi harika iki isim alındı ama pek verim sağlanamadı. Zamanının FB'si gibi şu an Bjk. Bu adamları alıyorsanız bu adamlardan doğacak mücadele gücü eksikliğini diğer oyuncularla kapatmalısınız. Bjk bunu yapamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

reali eski futbolcularından biri kluple gönül bağı olması ve getafe ile ispanyada çıkış yakalaması falan çalıştırmış olabilirmi?ertuğrul sağlam rıza çalımbay beşiktaşı niye çalıştırdı diye soran varmıdır acaba böyle?

valla kusura bakma hoca bu adamı niye bu kadar koruduğunu hala anlamış değilim ama bir takım daha 24 maç oynanmışken 9 mağlubiyet alıyorsa bunun tartışması olmaması lazım artık.şanssızlık 1 maç olur 2 maç olurbilemedin 4 maç olur.9 maç olmaz... daha bitime 10 hafta var bir de.... ertuğrula bu kadar sahip çıksaydık uefa alırdık herhalde.

Öyle veya böyle Schuster'e güvenmişler de gelmişler, Guti daha önce çalıştı Schuster ile, Simao'da aynı ligde oynadı defalarca nasıl bir adam olduğunu bizden daha iyi bilirler..
    Bu adamı neden bu kadar savunduğumu çok yazdım tonla şansızlıklar yaşadık tekrar yazmaya gerek yok herkes tüm Beşiktaşlılar biliyor ama skor taraftarı olunca yapacak bir şey yok. Zaten adamın bileti malesef kesildi, büyük ihtimal haklı çıkacağımı da göremeyeceğiz inşallah pek sanamsam da Lucescu gelir, Lucescu harici yine 6 ayda bir t. direktör kovmaya devam ederiz, hayır o değil dünyada denenmedik t.direktör kalmayacak o noktaya doğru gidiyoruz

• quote:

quote:

reali eski futbolcularından biri kluple gönül bağı olması ve getafe ile ispanyada çıkış yakalaması falan çalıştırmış olabilirmi?ertuğrul sağlam rıza çalımbay beşiktaşı niye çalıştırdı diye soran varmıdır acaba böyle?

Öyle veya böyle Schuster'e güvenmişler de gelmişler, Guti daha önce çalıştı Schuster ile, Simao'da aynı ligde oynadı defalarca nasıl bir adam olduğunu bizden daha iyi bilirler..
    Bu adamı neden bu kadar savunduğumu çok yazdım tonla şansızlıklar yaşadık tekrar yazmaya gerek yok herkes tüm Beşiktaşlılar biliyor ama skor taraftarı olunca yapacak bir şey yok. Zaten adamın bileti malesef kesildi, büyük ihtimal haklı çıkacağımı da göremeyeceğiz inşallah pek sanamsam da Lucescu gelir, Lucescu harici yine 6 ayda bir t. direktör kovmaya devam ederiz, hayır o değil dünyada denenmedik t.direktör kalmayacak o noktaya doğru gidiyoruz

lucescu'yu da en geç 2. senesinde kovarız ha, hatta yine tonla sakat felan verirsek ilk seneden kovarız bak buraya yazıyorum.. basın lucescu'ya ayrı bi gıcık oluyordu iyi hatırlıyorum..

• Taktik anlayış bence.
  • Tamamen Quaresma'nın krallığının elinden alınması başka birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

açıklıyorum suçlu benim.

Hayır benim
  • quote:

quote:

skor taraftarlığımı?hoca ne diyorsuın sen bu kadar mağlubiyeti olur böyle şeyler futbolda deyip geçiştirelimmi?seneye bu şanssızlıkların olmayacağı ne malum bir dahaki senede bahanesiş bu olur da şanssızdık rakipler 60ların futbolunu oynuyor trrabzon avrupada değil diye zırvalamaya başlarsa ne yapacağız bu senede böyle geçsin ne yapalım mı diyeceğiz?ki eğer stat inşaatı başlarsa göçebe olacağız seyirci avantajımız falan da olmayacak belki 2 sene boşa geçecek şustere ne için sabretmiş olacağız cebini doldursun gitsin diyemi?bırakın allahaşkına ya skor taraftarıymış.iyi o zaman ben de şunu söyleyeyim buna karşı futbol skor oyunudur skor alamazsan oynamanın bir manası yoktur,bitti.

• Hep sorun teknik kadroda olsun hiç futbolcularda olmasın.Futbolcu da nasılsa gitmeyeceğim diye oynamasın umrunda olmasın !!
    Yönetimin artık kesin olarak tavır koyması lazım Schuster buradadır diye.Oyuncularda kendilerine bakarlar.Gerçi öyle sallamayan isim de pek yok diye düşünüyorum.
    Yabancılara baktığımızda hepsi Schuster ismine geldiler desek yeridir.Yerliler den zaten işi salan isim yok.Sorun futbolcuların sallamasında rahatlığında diye girdim konuya ama sorun nerede hakikaten bilinmiyor !
  • Yabancılar canını dişine taksın,oynasın;bizim Türkler yatsın,seyretsin,onları üzerlerinden prim yapsınlar.
    Şu takımda Cenk,Rüştü,Necip,Ersan dışında bir halta yarayacak Türk oyuncu yok.A2'den gelen gençler bari Necip gibi bir model olsalar.
  • Necip cok onemli bir oyuncu olacak bence. Ersan ile ikisi yabanci sınırı olmasa bile ust seviyede oynayabilecek adamlar.
  • rakip taraftarlarda oy kullanabilirler mi ?
  • tabiki kullanabilir son seçenek sizin için hazırlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

tabiki kullanabilir son seçenek sizin için hazırlandı.

nerden biliyosun benim rakip takip taraftarı oldugumu
  • Yönetim' in ne suçu var anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

tabiki kullanabilir son seçenek sizin için hazırlandı.

nerden biliyosun benim rakip takip taraftarı oldugumu

kusura bakma, id 1 milyondan sonra olanaları karıştırabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Yönetim' in ne suçu var anlamadım?

bjklı yöneticiler diyorlarya dünya kulübüyüz falan yıldız almakla dünya kulübü olunsaydı fbnin avrupada kupa kaldırması gerekirdi zamanında.fb bu hatadan döndü ve farklı bir yapılaşmaya başladı.bjklılar fbyi eleştireceğine doğru adımlar atsın.
  • DH kararını verdi, Schuster gönderilmeli.
  • Malesef hep susteri savunan birisi olarak sorunu artik suster de goruyorum. Boyle dusunmeme sebep ise oynadigimiz su son iki lig maci. Ts macinda tas gibi oynayan fernandesi oyundan alip nobreyi oyuna sokmasi ve manisa macinda 90.inci dk.da yaptigi degisiklik. Bir Allah in kulu bana 90 inci dkda yapilan bu degisikligi izah edebilir mi? Nasil bir mantiktir o dakika da oyuncu degistirmek benim beynim algilamadi sahsen.
  • Maçın bitmesine 30 saniye kala ernst'i oyuna aldı istikrarlı bir değişiklik oldu , geçen maç 1dk kala ernst'i oyuna almıştı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.