Şimdi Ara

Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumlusu kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Beşiktaş'ta kötü gidişin sorumlusu kim?

(En Son Oy Tarihi: 14.3.2011)
Giriş
  • Beşiktaş tarihindeki en kötü dönemlerden birini geçiriyor bununla ilgili anketimize katılımlarınızı bekliyoruz.

• Artistlik mi yapıyorsun bize?Biz anket açamıyoruz diye niye eziyorsun bizi?Hiç mi insafın yok senin,nerde bu devlet!

Oyum Schuster'e.Taraftarın ne işi var orada yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Artistlik mi yapıyorsun bize?Biz anket açamıyoruz diye niye eziyorsun bizi?Hiç mi insafın yok senin,nerde bu devlet!

Beğenmeyen gelmesin demişti , ondan ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Artistlik mi yapıyorsun bize?Biz anket açamıyoruz diye niye eziyorsun bizi?Hiç mi insafın yok senin,nerde bu devlet!

Beğenmeyen gelmesin demişti , ondan ekledim.

Taraftar daha ne yapsın ki?Kötü gidişata rağmen her maç İnönü tıklım tıklım.

• Bana göre birinci sorumlu Schuster. Elindeki malzemeyi doğru kullanamıyor
  • hepsi
  • Seçeneklere defans 4 lüsü diye eklersen bence daha iyi olur. Bütün futbolcuları zanaltında bırakmak dopru değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güccük prens buraya yumruk havaya
  • Schuster bence.

Eldeki kalite malzemeyle guzel yemek yapamayan asci.
  • schuster suçlu,
    tigana suçlu,
    del bosque suçlu,
    ertuğrul suçlu,
    denizli suçlu,

olacak hali yok elbette..

tek suçlu yönetimdir. busene olanların sebebi ise futbolda önemi olan "şans" bence
  • Kesinlikle yönetim
  • İşin komik tarafı ne biliyormusunuz
    Schuster gitsin diyenler diğer rakip taraftarlarla tartışırken TFF- verilemeyen goller - şansızlık falan diyorlar..Perhiz ve lahana turşusu ile alakalı olan o cümle aklıma geldi
  • Şahsen bir maç olsa şansa inanırım ama bütün bir sezonu şansa ve federasyona bağlamak doğru olmaz.
    101. yıl olayını çözeceğini söyleyen demirören aynı o yıl yaşanan hataları yapmaya devam ediyor , ilk önce kendi içimize bakmamız lazım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Beşiktaşın suçu ne?
  • Schuster
    Yönetim
    Futbolcular
  • açıklıyorum suçlu benim.
  • quote:

Şahsen bir maç olsa şansa inanırım ama bütün bir sezonu şansa ve federasyona bağlamak doğru olmaz.
    101. yıl olayını çözeceğini söyleyen demirören aynı o yıl yaşanan hataları yapmaya devam ediyor , ilk önce kendi içimize bakmamız lazım.

Hocam Beşiktaş ilk devre 22 sakat verdi, sen hayatında 22 sakat duydun mu Beşiktaşta ?
    Haber1903'de sakatlardan iki tane ayrı 11 çıkıyordu.
    Şimdi lider takım dahil olmak üstteki takımlardan 22 sakatı bırak 3 oyuncu sakatlansın yerine oynatacakları adam yok. Bu sezon Beşiktaşta çok büyük ve önemli mevkilerde sakatlıklar yaşadı, verilmeyen goller vs. de cabası en sonnuda moral bozuldu moral zaten herşey futbolda ve bittik..
    Herkesin fikrine saygılıyım ama umarım Schuster kalır ama sanırım kalmayacak ve haklılığım da ortaya çıkmayacak ona üzülüyorum.

• peki 22 oyunucunun sakatlanması şansmı sence Soho
    quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Şahsen bir maç olsa şansa inanırım ama bütün bir sezonu şansa ve federasyona bağlamak doğru olmaz.

Hocam Beşiktaş ilk devre 22 sakat verdi, sen hayatında 22 sakat duydun mu Beşiktaşta ?
    Şimdi lider takım dahil olmak üstteki takımlardan 22 sakatı bırak 3 oyuncu sakatlansın yerine oynatacakları adam yok. Bu sezon Beşiktaşta çok büyük ve önemli mevkilerde sakatlıklar yaşadı, verilmeyen goller vs. de cabası en sonnuda moral bozuldu moral zaten herşey futbolda ve bittik..
    Herkesin fikrine saygılıyım ama umarım Schuster kalır ama sanırım kalmayacak ve haklılığım da ortaya çıkmayacak ona üzülüyorum.

• quote:

quote:

Darbeye bağlı fazla sakatlığımız olmadı dikkat edin , bunun bir kaç nedeni olabilir.
    Bir iki sakatlık şansızlık olabilir ama dediğin gibi 22 sakatın nedenlerini başka yerde aramak lazım ,
    Yanlış antreman
    Yoğun antreman
    Sağlık ekibi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

peki 22 oyunucunun sakatlanması şansmı sence Soho
    quote:

quote:

Ben hep dedim bizim Carlos Cascalana denen kondisyonerde iş yok diye..Schuster üstelik o kadar da rotasyon yapıyordu fazla zorlanma olmasın diye her maç farklı 11 çıkarıyordu ama buna rağmen yine sakatlıklar yaşadık Schuster ne yapsın..Karabük maçında alehimize verimeyen penaltı var ama içeri giren gol de var, ne biliym Ferrari nin Sivokun kırmızıları Ersan'ın sakatlanışı, Üzülmez olayı vs. bunlar Schuster'in hatası değil. Tüm bunların ismi şansızlıktır hocam bence ne olabilir ki ne diyebiliriz bunlara ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.