Senin gibilerin doğru düşündüğü bir konu var mı ki? :) |
İBB Meclisinde Türkan Saylanın adı Beşiktaşta yaşadığı evin sokağına verildi, Akpliler rahatsız oldu (3. sayfa)
-
-
Y-CHP ile HDPKK ittifakı en doğrusunu bilir ve PİROSUNA TIPIŞ TIPIŞ oy verir ;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
klasik sözcüklerden fazlası çıkmıyor senden galiba.
-
piro en çok sizin işinize yarıyordu. onu da şutladık. zamanı gelir sizi de şutlarız..
-
Ama PİROSUNA oy verme gibi kara leke alnınıza çalındı bi kere.
Ö.Özel nasıl pampa ;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CHP=DEMxMHP=AKP-MHP
-
AKAPE ve yavrularının ne düşündüğünün bir önemi yok ki? bunları yok sayın....kudursunlar
-
aynen doğru. otursun ağlasınlar uzun uzun..
-
halk kahramın türkan saylan son zamanlarında saçları kalmamıştı hatırlatıyım.
-
Huzur içinde yat Prof. Dr. Türkan SAYLAN.
-
Satır BaşıyoutubeBaşörtüsü ve İslâm düşmanlığıyla bilinen, ÇYDD'deki öğrencilerle ilgili bir sürü iğrençliği ortaya çıkan Türkan Saylan kimdir? #türkansaylan #çydd #başörtüsühttps://www.youtube.com/watch?v=H4GqzdV7cek
-
Sende soğudun mu? TAm olarak kaç dereceye düştü dine olan soğukluğun? Bilgi verebilir misin?
-
Arkadaşım eskiden Cuma namazlarını hiç kaçırmadan giderdim ama sayenizde gidemiyorum. NEDEN? Çünkü yakinimdaki tüm camilerde imamlar her cuma AKP propagandası yapıyor. Sesi de dışarı veriyor. Ezanı okurken hoparlör seviyesi sonda patlak patlak ses cikartirken bu sahis ezanı bildiğin katlederek okuyor. Ezan okunurken insan huzur bulur bunlar okurken bitsin diye bakıyorum. Belli ki kasıtlı olarak yapiliyor özellikle son 7-8 yıldır böyle. Cumhurbaşkanlığı için yapılan seçimlerde ikinci tutar kaldiginda Cuma günü yapilan direk CHP yi hedef alan imam in konuşmasını duyduktan sonra bir daha bunlarin arkasinda namaz kilmam. Bunu şikayet ettik tabii ki hiç birşey olmadi üstüne imam efendi şikayet edenleri öğrenip hedef gösterdi. İstanbul un Esenler ilçesinde oluyor bunlar. Sonra kaç derece soğudun diye düşük IQ lu espriler yapiyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 18 Temmuz 2024; 13:16:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk cümle belli ak parti progamfabdi.
Ben de gidiyorum hiç hutbe bakmıyorum telefonu açıp haber okuyorum namaz kılıp çıkıyoruz, yani sizin gibi bağcı değil de üzümü verene kızmak
Yani kabul ettin camileri nasıl siyaset icin kullandıklarını:)
Baba ben oraya ak parti için gitmiyorum, dünde bugünde yarında kullanılacak, 80 darbesi 99 darbesi geçmişler hep iktidar da kim varsa ona göre davranırlar , biz oraya Allah emir vermiş gidiyoruz ,
Misyonerlik suc degildir. Ulusal ve Ulusarasi haktir korunur.
Misyoner ALGISI ile yaftalamak anlamsizdir. Cehaletin her turlusune karsi olma beklenir.
Seyhler hocalar filan sapkinliklari da gormekteyiz haberler de konu olmakta. Spermini alan kadin erkek akrabalarini ailelerini de getir diyor . Her spermine alan cennetlikmis ... Buna karsi cikilmasi beklenirken kanan yetiskin insanlar da varsa vehametin durumu da 2024 icin boyledir ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X