arkadaşlar takımımızda şuanda enbüyük sıkıntılardan biri de yıllardır devam eden kaptanlık sorunudur. bende bu takımda bu işi yapabilecek tek adam karakteri şuanda gökhan törede vardır.bu konu yönetim ve teknik heyet tarafından düşünülmelidir.ben beşiktaşta kaptanlık yapabilecek seviyede bir adam şuanda göremiyorum. yaparsa en iyi töre yapar eğer bu sorumluluk ona verilirse hem kendi futbolu açısından çok büyük ilerleme kaydeder gerekse agrasif yapısı ile bu işin altından kalkabilecek tek adamdır.
duyduğuma göre 7 nolu formayı q7 ye teslim etmiştir kendisi.eğer böyle birşey varsa eğer yaptığı bu jest ve olgunluktan dolayı kendisi tebrik edilmeli ve şuan takımda muamma olarak görülen kaptanlık işi ve senelerdir boşta bulunan 10 numaralı formanın yakışacağı tek isimde gökhan töre olacaktır.
gs en son ardayı kaptan yaptıgında noldugunu biliyor musun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen
gs en son ardayı kaptan yaptıgında noldugunu biliyor musun ?
arda barcelonaya kadar gittimi
ali.7734
kullanıcısına yanıt
hayır takımdan kovuldu
quote:
Orijinalden alıntı: Jersey Devil
hayır takımdan kovuldu
o arda bu töre.orası gs burası beşiktaş.sen kendi takımına göre konuşuyorsun. ben kendi takımımın şuanki durumuna göre.
Kaptan seçimi yapılırken yanlış değerlendiriliyor bana kalırsa. Kaptan demek takımın en yeteneklisi demek değildir. Zamanında gs Arda' yı bu yüzden kaptan yaptı. Biz Quaresma' yı bu yüzden kaptan yaptık. Bence çok yanlış. Kaptan dediğin en stresli anda bile soğuk kanlılığını koruyabilen birisi olmalıdır. Hakeme itiraz ettiği zaman hakemin kaale alacağı birisi olmalıdır. Bence bizim takımda bunları yapabilecek adam Sosa' dır. Adamın bakışlarında bile bir lider havası var zaten. Hem kendi arkadaşlarına hem hakeme sözünü geçirebilir bana kalırsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Imaginations
Kaptan seçimi yapılırken yanlış değerlendiriliyor bana kalırsa. Kaptan demek takımın en yeteneklisi demek değildir. Zamanında gs Arda' yı bu yüzden kaptan yaptı. Biz Quaresma' yı bu yüzden kaptan yaptık. Bence çok yanlış. Kaptan dediğin en stresli anda bile soğuk kanlılığını koruyabilen birisi olmalıdır. Hakeme itiraz ettiği zaman hakemin kaale alacağı birisi olmalıdır. Bence bizim takımda bunları yapabilecek adam Sosa' dır. Adamın bakışlarında bile bir lider havası var zaten. Hem kendi arkadaşlarına hem hakeme sözünü geçirebilir bana kalırsa.
Alıntıları Göster
bence bizim takımda öyle biri yok sosa tamam da cok sakin vur kafasına al ekmeğini. türk olsa daha iyi bence. gökhan töre öyle değil ama biraz havaya girsin o sorumluluk verildiğinde gerekirse takımınıda çok sırtlayacaktır. hem agrasif bir adam takımda olsun alayını oturdur yerine. rakip takımlarında çekindiği bir adam olabilir.
Kaptan bu takıma uzun yıllar hizmet vermiş (en az 4 yıl) karısını döven, sabıka kaydı olan biraz da yetenekli biri olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Exvision
Kaptan bu takıma uzun yıllar hizmet vermiş (en az 4 yıl) karısını döven, sabıka kaydı olan biraz da yetenekli biri olmalı.
kim var abi bu şekil takımda.
töre 4 yıl varmedi 2 yıl verdi ama milleti döver gerekirse koyar tabancayı masaya (takımda alayını indirir).yetenek desen oda var. bu adamdan daha iyi yapabilcek yok bence bu işi
quote:
hayır takımdan kovuldu
quote:
Orijinalden alıntı: Raiverd
quote:
hayır takımdan kovuldu
Alıntıları Göster
Sivok olsaydı olurdu.
Serdar Kurtuluş olsun diyeceğim oda oynayamayacak büyük ihtimal.
Sosa olur gibi.
Ne kadar Üzülmez, Toraman, Tayfur falan beğenmesekte tam kaptan oyunculardı.
La neyin tartışması bu aradığımız özelliklerde 1 adam var o da veli , adam bütün derbilerde takımın abisi gibi en önde , agresif aynı zamanda düzgün biri. Daha iyisi yok bence
Kaptan Sosa olsun. Tip + Karizma + Hirs + Liderlik + Konustugu yabanci diller + Kaptanlik tecrubesi + Ikinci Kaptan Veli olsun. Tip - Karizma - Hirs + Liderlik + Konustugu yabanci diller + Kaptanlik tecrubesi +
quote:
muahahaha bu yorum tanidik geliyo bi yerden ama dogru
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
muahahaha bu yorum tanidik geliyo bi yerden ama dogru
Alıntıları Göster
velinin akıbeti belli değil oynıcakmı oynamıcakmı. oynayacak sakatlanacakmı. sosa töre ikisinden biri olabilir ama töre bence daha iyi hem türk.
quote:
Orijinalden alıntı: ali.7734
velinin akıbeti belli değil oynıcakmı oynamıcakmı. oynayacak sakatlanacakmı. sosa töre ikisinden biri olabilir ama töre bence daha iyi hem türk.
Alıntıları Göster
sosaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: ali.7734
Alıntıları Göster
Arkadaşına terlik fırlatmamış kaptana kaptan demem ben
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Arkadaşına terlik fırlatmamış kaptana kaptan demem ben
milli takımı ortada bırakıp kaçanlara dersiniz siz. 20 numaralara dersiniz:))