Takima cok fazla yuk olan oyuncu var.Bu arkadaslar kulube ciddi anlamda maddi bir yuk bindiriyor. Tabi burda yazicaklarim benim bu sezon Besiktasimin maclarini izleyip kafamda olusturduklarimdir.
1-Necip Uysal(23 yasinda) 2-Muhammed Demirci(19 yasinda) 3-Erkan Kas(Kiraliga devam) 4-Sinan Kurumus(Kiraliga Devam) Musa Muhammedi gormedigim icin yorum yapamayacagim)
Yedek Olmasi gerekenler:
1-Olcay Sahan 2-Omer Sismanoglu 3-Mustafa Pektemek 4-Sezer Ozturk 5-Ismail Koybasi
Bonservisi Alinmasi Gerekenler
1-Ramon Motta 2-Gokhan Tore
Sizde fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Bunlari gonderirsin seneye yine yonetim ucuz diye sacma sapan oyuncu alir onuda nasil gonderecez diye dusunur dururuz
Dany gidiyor zaten. Holosko ile maalesef halen daha devam ederiz gibi. Escude jubilesini yapacak. Fernandes ile imzalanmayacak.Gökhan ilede yollar ayrılacak.Bir Serdar ve Uğur şaibeli.
Brockman
kullanıcısına yanıt
Tabi ben bu listeyi olustururken yonetimin Sampiyonlar ligine yonelik transfer yapacaginidi dusundum.Orn: Gomis,Hunt,Lescott
Türk oyuncu.kalmadı sizde yeni yabancı sistemine evet demiyonuz ne iş
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
Dany gidiyor zaten. Holosko ile maalesef halen daha devam ederiz gibi. Escude jubilesini yapacak. Fernandes ile imzalanmayacak.Gökhan ilede yollar ayrılacak.Bir Serdar ve Uğur şaibeli.
kalması gerekenleri yazsaydın daha basit bi liste olurdu be hacı. yalnız şaka bi yana bence de takımı tümden değiştirmek gerek.teknik direktör dahil.
quote:
Orijinalden alıntı: Brockman
Bunlari gonderirsin seneye yine yonetim ucuz diye sacma sapan oyuncu alir onuda nasil gonderecez diye dusunur dururuz
Necip'i yollarsan kim oynayacak Almeida nın kalması lazım Sezer in de gönderilemsi lazım
Dany yerine escude oynasaydi da onun yuzunden gol yeseydik bu kadar uzulmezdim
İzmirli Samuray
kullanıcısına yanıt
40 tane oyuncu var bizde.. Yabancıların 2-3 tanesi kalacak sezon sonu hepsini gönderecez.. Bizim için sorun yok, no proplem
İzmirli Samuray
kullanıcısına yanıt
Turk oyuncu kalmadi derken ? Tolga , Oguzhan , Cenk Tosun , gokhan tore , veli kavlak , ersan gulum , kerim frei ..... Bu liste uzar gider
quote:
Orijinalden alıntı: Brockman
bkz. hunt
quote:
Orijinalden alıntı: Lt.Raven
Turk oyuncu kalmadi derken ? Tolga , Oguzhan , Cenk Tosun , gokhan tore , veli kavlak , ersan gulum , kerim frei ..... Bu liste uzar gider
takımda sakatlık laneti varken bu kadar oyuncu yollanmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Necip'i yollarsan kim oynayacak Almeida nın kalması lazım Sezer in de gönderilemsi lazım
Necip zaten cok oynamiyorki.Cezalilar yuzunden oynuyor.Almeida konusunda umarim saka yapiyorsundur .Ben ayaklarini bu kadar kotu kullanan baska bir forvet gormedim
quote:
Almeida nın kalması lazım Almeida nın kalması lazım Almeida nın kalması lazım Almeida nın kalması lazım Almeida nın kalması lazım
ŞAKA MI BU? Almeida kim ya ? adam kaleciyle karşı kaşıya kalınca heycanlanmıyorum bile adam kalsın demiş.Tarihinde 12 golü geçememiş adam.Gekas'ı alırım valla daha iyi.
quote:
Paf takimindan oyuncu cikarip koysak necipten iyi oynar
quote:
Orijinalden alıntı: mmusty35
quote:
Paf takimindan oyuncu cikarip koysak necipten iyi oynar
Alıntıları Göster
Mustafa Pektemek gitsin artık yeter bu kadar şans verildiği. Çıldırıyorum gol kaçırıp yedek klübesine bakıyor ya beceriksiz herif. Necip için ise kalmasını isterim, çok genç ve gerçek bir Beşiktaş'lı. İyi bir yedek ama Mustafa Pektemek gitmeli artık yeter yeter yeter. Cenk Tosun geliyor işte yedek olacaksa o olur.
Lt.Raven
kullanıcısına yanıt
2-3 olursanız bu türklerle mi avrupada maç oynicaksınız hangisi avrupa seviyesinde tolga hariç?
İzmirli Samuray
kullanıcısına yanıt
Sana avrupa seviyesinde birkadro kurayim
Gomis(Cenk)
Kerim Frei hunt--oguzhan G.Tore
Veli Kavlak
Ramon M. ----Pedro F(Ersan).-- Lescot----- Atiba
------------Tolga---------------
quote:
Gomis(Cenk)
Veli Kavlak
ben türkler icin dedim bu kadro iş yapar dikkat edersen 6 yapanca var ne gomis yerine cenk nede pedro yerine ersan iş yapar bide onlar daha gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: İzmirli Samuray
quote:
Gomis(Cenk)
Veli Kavlak
ben türkler icin dedim bu kadro iş yapar dikkat edersen 6 yapanca var ne gomis yerine cenk nede pedro yerine ersan iş yapar bide onlar daha gelmedi
Hunt 'ın Turk statusunde oynama olasılıgı yuksek , o yuzden 5 yabancı var.Ayrıca bızılm lıge pedroya da lescott yerıne ersan da ıs yapar.Transferlerın gelmemesı konusunde yapıcak bı sey yok gelırler dıye umut edıyorum