Bir Galatasaraylı olarak ve benim gibi düşünen diğer Galatasaray taraftarları adına; suç ve suçlulara destek olmayıp bilinçli taraftarlık yaptığınız için sizleri kutluyorum.Üzüntünüzü derinden paylaşıyoruz.
Yasasın şike dedik zaten biz.siz anlamak istemiyorsunuz sadece büyük(!) galatasaray taraftarı olarak.devam edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Yasasın şike dedik zaten biz.siz anlamak istemiyorsunuz sadece büyük(!) galatasaray taraftarı olarak.devam edin.
onu anladık başka
önemli değil görevimiz
quote:
Ben ''şike yapıldıysa yapıldı sonuçta takım için yaptı aziz başkana helal olsun'' nda bir sürü msj gördüm fb bölümnde ve net ortamında.Böyle bişey yok deme sakın illaki sen de görmüşsündür görmemişsen biraz bölümünüzü karıştırabilirsin. Herkez aynı değil çatlak sesler çıkabilir diyebilirsin, ama yine ben bu koskoca net ortamında bir tane bile bjk li görmedim takım için her yol mübahtır diyen. İçerde olan adi bir suçtan yargılanmak üzere olan yöneticisi için konvoy yapan gazeteci taşlayan. Ama birbirine yakın konularda suçlanan yöneticileri içerde veya emniyette olan ts ve bjk taraftarı bunları yapmadı. Çıkanı alkışladı, çıkmayana eyvallah dedi.
Ya biz şikecileri desteklemeyiz diyip fiili açıdan tam tersini yapıyorsunuz ya da gerçekten böyle düşünmenize rağmen kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Hangisi doğru bilmiyorum ama kesin olan bişey var, emin ol dışardan hiç de dediğin kadar samimi görünmüyorsunuz.
teşekkürler,
şikeyi destekleme fikri saçma, düşünsenize sizin takımınız her sene şampiyon oluyo diyelim şike olduğu biliniyo ama ıspatlanamıyo insanın içi nasıl rahat eder ? içinde bi ukte kalmaz mı şampiyonluğun, ligin fln tüm başarıların düzmece olduğunu bildikten sonra ?
beşiktaşta işin içindeyse düşsün, batalım ki yeni bişeyler su yüzüne çıksın...
quote:
Orijinalden alıntı: aksoy90
quote:
Ben ''şike yapıldıysa yapıldı sonuçta takım için yaptı aziz başkana helal olsun'' nda bir sürü msj gördüm fb bölümnde ve net ortamında.Böyle bişey yok deme sakın illaki sen de görmüşsündür görmemişsen biraz bölümünüzü karıştırabilirsin. Herkez aynı değil çatlak sesler çıkabilir diyebilirsin, ama yine ben bu koskoca net ortamında bir tane bile bjk li görmedim takım için her yol mübahtır diyen. İçerde olan adi bir suçtan yargılanmak üzere olan yöneticisi için konvoy yapan gazeteci taşlayan. Ama birbirine yakın konularda suçlanan yöneticileri içerde veya emniyette olan ts ve bjk taraftarı bunları yapmadı. Çıkanı alkışladı, çıkmayana eyvallah dedi.
Ya biz şikecileri desteklemeyiz diyip fiili açıdan tam tersini yapıyorsunuz ya da gerçekten böyle düşünmenize rağmen kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Hangisi doğru bilmiyorum ama kesin olan bişey var, emin ol dışardan hiç de dediğin kadar samimi görünmüyorsunuz.
çoğumuz şikeyi asla desteklemedik.takım için yapılmaz aksine takımı düşünmeden yapılır şike. beşiktaşın olayları bizden sonra oldu,konuların altındaki mesajlarda hep şu şekildeydi "bazı takımların aksine şikeyi desteklemeyiz yaptılarsa düşsün".bu mantık saçma bir genellemedir.ben eminim ilk onların şike dalgası gelse,onlardada çıkacaktı 1-2 kişi takım içindir helal olsun diyen. ayrıca 1-2 kişi gördünüz diye tüm taraftarlara böyle dediniz diyemezsiniz. fenerbahçe taraftarının genel düşüncesini sana ifade etmeye çalışayım başkanımıza güveniyoruz.komplo dedi kendileri,başkanımızdır inandık.her platformda ona güvenerek destek çıkıyoruz.ama eğer yaptıysa,gereken cezayı almalıdır.kulüp alsın diyemem objektif olursak,daha düşük bi ceza gelirse yok demem yalan yok.
ayrıca teşekkür ederim,çoğu kişi "şikeciler sizi" diye yaklaşıyor doğal olarak tartışma çıkıyor.siz böyle yapmadınız. iyi akşamlar