Şimdi Ara

Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçı Değerlendirmeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SLAHS Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum özellikle Atiba, Dentinho, Escude-Franco ikilisi Tolga, Serdar falan.. Şimdiden teşekkürler..

• Sivok gitsin bu takım adam olur yeterki gitsin her maça 10 kişi çıkıyoruz o varken toplu alanda hiç yok anca gelen topa vur gitsin
  • Malmeida bi git artık hadi ya...kale dibinden braga dağlarına top gönderen forvet istemiyoruz!!!!
  • Almeida değilde adam gibi bi forvet olsaydı en az 3-0'dı maç.
  • Almeidanın bitiriciliği max 8 kafa vuruşuda max 13 olmalı
  •  Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçı Değerlendirmeleriniz
  • Gökhan Töre bencilliği bırakmalı quaresma gibi oynuyor.

Gökhan Süzen, Samet Aybaba'nın Beşiktaş'a attığı en büyük kazık.

Özetlersek bu takıma acil olarak Sol bek ve Forvet transferi şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forvet ve sol bek eksikliği göze çarpıyor. Almeida'nın yerinde gol atabilen bir forvet olsa skor en az 3-0'dı gerçekten. Sırf ilk yarıda kaçan 3-4 tane %100 pozisyon var. Bir gol bulsak zaten rakip açılacak, daha rahat oynayacağız ama o ilk golü bulana kadar çok sıkıntı çekiyoruz.

Yine de Almeida'nın biraz hakkının yendiğini düşünüyorum. Çünkü hazırlık maçlarının başından beri ne zaman Almeida çıkıp Pektemek girse takım pozisyon üretememeye başlıyor. Tamam Pektemek çok çalışıyor, Almeida'nın surat ifadesindeki ruhsuzluktan sonra çalışkan oyuncu görmek hoşumuza gidiyor ama Pektemek'te de eksik birşeyler var.

Onun dışında savunma olarak iyiydik. Tolga'ya maç boyu 2-3 top gelmiştir herhalde. Hiç pozisyon vermedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Sivok gitsin bu takım adam olur yeterki gitsin her maça 10 kişi çıkıyoruz o varken toplu alanda hiç yok anca gelen topa vur gitsin

Sivok iyidir be hocam
  • Çare eneramo diyorum başka bir şey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Forvet ve sol bek eksikliği göze çarpıyor. Almeida'nın yerinde gol atabilen bir forvet olsa skor en az 3-0'dı gerçekten. Sırf ilk yarıda kaçan 3-4 tane %100 pozisyon var. Bir gol bulsak zaten rakip açılacak, daha rahat oynayacağız ama o ilk golü bulana kadar çok sıkıntı çekiyoruz.

Yine de Almeida'nın biraz hakkının yendiğini düşünüyorum. Çünkü hazırlık maçlarının başından beri ne zaman Almeida çıkıp Pektemek girse takım pozisyon üretememeye başlıyor. Tamam Pektemek çok çalışıyor, Almeida'nın surat ifadesindeki ruhsuzluktan sonra çalışkan oyuncu görmek hoşumuza gidiyor ama Pektemek'te de eksik birşeyler var.

Onun dışında savunma olarak iyiydik. Tolga'ya maç boyu 2-3 top gelmiştir herhalde. Hiç pozisyon vermedik.

pektemek boş adam çok şişiriyoruz bu adamı

• Pektemek bana gore yedek bir oyuncu. Asla yildiz olacak kumas yok. Ha tabii her zamanki gibi umarim ben yanilirim. Tabiiki arada iyi oynayacagi olur, onemli olan sureklilik.
    Gene Malmeida ile kansere hosgeldin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Forvet ve sol bek eksikliği göze çarpıyor. Almeida'nın yerinde gol atabilen bir forvet olsa skor en az 3-0'dı gerçekten. Sırf ilk yarıda kaçan 3-4 tane %100 pozisyon var. Bir gol bulsak zaten rakip açılacak, daha rahat oynayacağız ama o ilk golü bulana kadar çok sıkıntı çekiyoruz.

hocam o muhtemelen almeida nın iyi olmasından değilde, pektemeğin almeidadan daha kötü olmasındandır :P

• Pektemek bu ligde rahat 15+ atacak oyuncu.Fakat bizim sistemimiz uymuyor.Mustafa gibi oyuncun varsa ve verim almak istiyorsan çift forvet oynaman gerekir.Mustafa ceza sahası etrafında topla buluşursa çok etkili oluyor.Ama ondan Emenike gibi al topu tek başına sür dersek veya Drogba gibi kafayla indir dersek böyle kötü performans gösterir.Yanına bir oyuncu lazım Mustafa'nın bence bu görevi hazır bir Eneramo yapar rahatlıkla.O zaman asıl Mustafayı görürüz.
  • Çok pozisyona girildi ama sol taraf ve forvet tırt Olcayın pozisyonu gol olaydı iyiydi,sahanın en iyisi atibaydı bence,ali adnanı da beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

Gökhan Töre bencilliği bırakmalı quaresma gibi oynuyor.

Gökhan Süzen, Samet Aybaba'nın Beşiktaş'a attığı en büyük kazık.

Özetlersek bu takıma acil olarak Sol bek ve Forvet transferi şart.

Şu Gökhan Süzen saçına harcayacağı vakti antremana harcasa Baines gibi bek olur.
  • Fernandes'i hemen sattılar bazı arkadaşlar.Yazık.
  • takımda eksik gol atamaması Eneramo nun oynayacağını geçen hafta söylemiştim bu haftada diyorum Sivok kesik yer Ersan - Pedro oynar sol bek yabancı alınılır Eneramo - Almeida 2 si aynı anda sahada olmalı 2 side tek başına götüremez çünkü 2 sinin özellikleri çok farklı 2 side özelliklerini sergilediği takdirde gol sıkıntısı çekmeyiz bence takım lige hazır

Tolga/Serdar-Pedro-Ersan-Bek//Atiba -Veli// Olcay - Fernandes - Eneramo/ Almeida

veli yerine belki necip belki oğuzhan olabilir belkide Mami oynar Atiba Ernstin ilk sezonki halinden bile iyi defansif açığı kapatıyor ve çift yönü çok kuvvetli oyuncu inşallah Fernandesle Atiba hiç sakatlanmaz. Atiba geriyi kapatacağı için hücumda Oğuzhanı daha serbest kullanabiliriz derbilerde Veliyi rakibin orta sahasını bozması için kullanabiliriz. Gökhan Töre , Mustafa ,Sezer Öztürk alternatiften öteye gidemez Ömer Şişmanoğluda bu sene 10 maç oynar en fazla

• Beşiktaş B kullanıcısına yanıt
    Şu okullar açılsa rahatlayacagızda, yaz kampı falanda var ama gitmiyorlar temiz hava bol gıda kendilerini toplayacaklarda ne yapsınlar burda deşarj oluyorlar.:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Şu okullar açılsa rahatlayacagızda, yaz kampı falanda var ama gitmiyorlar temiz hava bol gıda kendilerini toplayacaklarda ne yapsınlar burda deşarj oluyorlar.:)))

Aramızda para toplayalım yaz okuluna gönderelim şunları
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.