Şimdi Ara

Beşiktaş - Çaykur Rizespor Maçı Değerlendirmeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almeida azda olsa piyasası varken satılmalı,Bordeaux'da oynayan zenci Fransız Diabbate gibi birşeydi ismi aygır var.Nouma'nın yerini fazlasıyla dolduracak bir forvet,duy sesimi Önder Özen.
  • Beyler tek sorun GOL atmak. Adam gibi iş bitirici golcü yok. İlk yarı 2-0 bitse maç sonu 5-0 biterdi. Ama gol atamıyorsun ki. Gol bulunca rakip açılır daha geniş alan bulur o moralle 2-3 yapar maçı kopartırsın. Golü bulamadıkça rakip havaya girer kendini güçlü hisseder. Sende gerilir daha da zorlanırsın gol bulmak için. Gol demek herşey demek. Yersen ye ama 1-2 fazlasını at.
  • Almeida açılır sezona girince beyler merak etmeyin. Almeida Candır

Ama yerinde adebayor gelse tabi süper olur.
  • Tolga: Macın basında bır pozısyonu cıkartı. Onun dısında kalede cıddı bır pozısyon yoktu.
    Escude: Bence ılk 11 de yerı hazır gıbı. Tabı hızlı forvetlere karsı napar bılınmez ama bu macta gorevını eksıksız yaptı.
    Sıvok:
    Franco: Ikıncı yarı gırdı. Bu cocukta kumas var. Sivoktan formayı alır. Kafa golu sıktı.
    Serdar: Alternatıfı olmayan tek oyuncu zaten. Hılbertten olumlu yonlerı var.
    Atıba: Ilk 11 yazılsa ılk ısmı yazılacak oyuncu. Ben cok begendım. Top calma, top saklama, gole gıden oyuncuya ara pas ne ararsan yaptı.. Defanstan topda cıkartıyor, hucuma katkıda da bulunuyor.
    Tore: Yeteneklı ama topu ayagında fazla tutuyor sonunda kaptırıyor... Mantalıte olarak hazır degıl
    Muhammed: Gecen seneye gore daha ısteklı. Fazla rıske gırmek ıstemıyor. Ilk 11de oynayabılır.. Ama gormek ıstedıgımız Muhammed ıcın daha pısmesı lazım. Fazla top kaptırmıyor. Gerekırse dıkıne gıdıyor.. Genelde faulle durduruluyor. Krıtık anlarda sorumluluk alması lazım.
    Almeıda: Nerde bıraktıysan orada duruyor.
    Olcay: Bıldıgın Olcay.. Dırekten donen bır topu var.
    Mustafa: Forvet olarak gırdı etkısızdı.
    Dentınho: Yavas yavas kendıne gelıyor.. Yetenegı var. Zamana ıhtıyacı var gıbı..
    Gokhan Suzen & Ersan: Bunlardan sol bek olmaz
    Fernandes: Reıs kafası karsık gıbı. Isteksızdı.
    Ibrahım Toraman: Ikıncı yarı gırdı ısteklıydı ama yedekten kurtulamaz.

• Almeida yollanıp bir forvet alınmalı eneramoya yedek ya da eneramoyu yedekte bırakacak.ayrıca eneramo arkadan iyi beslenirse çok faydalı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Sivok gitsin bu takım adam olur yeterki gitsin her maça 10 kişi çıkıyoruz o varken toplu alanda hiç yok anca gelen topa vur gitsin

Sivok gibi bi oyuncun var ve sen ona sallıyosun ? Biraz daha üzerine düşün istersen :)

quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

Gökhan Töre bencilliği bırakmalı quaresma gibi oynuyor.

Gökhan Süzen, Samet Aybaba'nın Beşiktaş'a attığı en büyük kazık.

Özetlersek bu takıma acil olarak Sol bek ve Forvet transferi şart.

Samet Aybabanın Beşiktaşa attığı kazık listesine Sinan Kurumuş'uda ekleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

quote:

Sivok gitsin bu takım adam olur yeterki gitsin her maça 10 kişi çıkıyoruz o varken toplu alanda hiç yok anca gelen topa vur gitsin

Sivok gibi bi oyuncun var ve sen ona sallıyosun ? Biraz daha üzerine düşün istersen :)

quote:

sivok ligimizin en dandik stoperlerinden bile kötü bir gün anlayacaksınız beni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

quote:

quote:

sivok ligimizin en dandik stoperlerinden bile kötü bir gün anlayacaksınız beni

yok yav adamın maç kazandırdığı oluyo tamam hataları olabilirde ligin en kötü stoperi değil kesinlikle,pedro gelmeden önce bjknin en iyi stoperiydi

• çok abarttın
  • Zaten Sivok takimin en iyi stoperi oldugu icin bu kadar gol yedik bu yil. Kotunun iyisi iste. Daha iyileri lazimken Sivok oldugu icin.

• Valla ben daha birşey demiyorum bu sene sivok yüzünden yediğimiz yüm goller için konu açıcam görün diye
  • Sivokun nesini begeiyorsunuz hayret vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Sivokun nesini begeiyorsunuz hayret vallahi

öle deme maç içinde gol atıyor 10 dk sonra gol yediriyor geçen bir maçta gördüm cenk sivok a laf ediyordu küfür ediyodu herhalde takım içinde bu adam en sevmediğim kişilik tam Gs li kişiliği var adam da gelen topa vururum paramı alırım ayağında bu adam sorumluluk %0
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Sivokun nesini begeiyorsunuz hayret vallahi

öle deme maç içinde gol atıyor 10 dk sonra gol yediriyor geçen bir maçta gördüm cenk sivok a laf ediyordu küfür ediyodu herhalde takım içinde bu adam en sevmediğim kişilik tam Gs li kişiliği var adam da gelen topa vururum paramı alırım ayağında bu adam sorumluluk %0

Saçmalama Allah aşkına. Sivok'un neresi sorumsuz ?

Sivok'u gönderirsek yerini dolduramayız. Hele ki aldığı ücrete bakınca gösterdiği performans mükemmel.
  • Şu Sivok meselesini çok abartıyosunuz.Ona gelene kadar bir sürü adam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Valla ben daha birşey demiyorum bu sene sivok yüzünden yediğimiz yüm goller için konu açıcam görün diye

yenerbalcı sitayla hızla yayılıyor sanırım

Boş boş konuşma ne yener balcısı beni bilen bilir burda asıl sen yener balcının fake hesabısın gibi geliyor bana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben daha birşey demiyorum bu sene sivok yüzünden yediğimiz yüm goller için konu açıcam görün diye

Boş boş konuşma ne yener balcısı beni bilen bilir burda asıl sen yener balcının fake hesabısın gibi geliyor bana

sivok'un hatası sonrası gol için konu açmak yenerbalcının yapacağı türden birşey bence.
    sen zaten yapmıyorsun, yapmazsın heralde de beşiktaş yenilince de sevinip konu açmak yenerin işi

Beşiktaş yenilince haftam iğrenç geçiyor hele sivok yüzünden yenilince bu beni daha da deli ediyor bilmem anlatabiliyormuyum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sivok'un hatası sonrası gol için konu açmak yenerbalcının yapacağı türden birşey bence.
    sen zaten yapmıyorsun, yapmazsın heralde de beşiktaş yenilince de sevinip konu açmak yenerin işi

Beşiktaş yenilince haftam iğrenç geçiyor hele sivok yüzünden yenilince bu beni daha da deli ediyor bilmem anlatabiliyormuyum

sol bekte emre-g.süzen'in hatalarından, cenk yüzünden mcgregor yüzünden, ersan-toramanın bariz hataları yüzünden, escude'nin kağnı hızı yüzünden yenilen gol ve kaybedilen maçlardansa sivok'unki deli ediyor sanırım.

senede max 1 maç kaybettiriyordur sivok.
    ben mesela düşünüyorum direk sivok'un kaybettirdiği maç aklıma gelmiyor. olsa bile sezonda 1 tanedir max.

geçen sezon mcgergor'un cenk'in yediği goller, bursa deplasmanında bizim sol kanattan 3 tane gol yememiz falan, ersan'ın kaçırdığı toplar aklımdan gitmiyor..
    en kritik dakikalarda stoper olmasına rağmen saçma sapan bir yere yardıma gidip defansı boş bırakan toraman

Uzatmayalım boşver

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.