Şimdi Ara

Beşiktaşa yatarmıyız ? (32.hafta) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boş yapma. Benim beygirlere olan ilgimin bu denli iyi olmadığını ikimizde çok iyi biliyoruz. Bana çiftlikten bahset. Bana araçlardan bahset. Yoksa barda brendilerimizi içtikten sonra son kurşunumu sana harcamak istemiyorum dostum.
  • Ben fenerin şampiyon olmasını isterim çünkü fenerliler şampiyon olunca fenerli arkadaşlarım max 1 ay dalga geçer sonra hiç kavga etmeyiz
    Ama Beşiktaşlı arkadaşımı tanidigimdan beri şampiyon olamiyorlar ayrıca avrupada Arsenale başbaşa gittik
    Liverpoolu yendik diyor
    Reali juve yi yendik diyorum adam hala konusuyor
    Besiktasliları cekemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki hayır. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hey bayım bu sadece bir beygir değil, demin de söylediğim gibi safkan bir Mustang. Colorado'da bundan iyisini bulamazsın. Ah şu yelelere bak dostum, Teksas'ta bir eşi benzeri daha yok. Bu bebeğin geldiği Rockford Çiftliği'nde Bay Archibelt özel olarak ilgilendi. Ne dersin dostum? Dilersen sana bir kaç papel indirim de yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Trollsen birak bu forumu degilsen birak bu takimi

Troll filan değilimde.Siz bir galatasaraylı olarak fenerin mi bjknin mi şampiyon olmasını istersiniz ? Büyük ihtimalle bjk dersiniz.Hangi galatasaraylı fenerin şampiyon olmasını istesinki?

Ben isterim. Bjk olacağına Fener olsun. Hiç değilse daha adam akıllı taraftarları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS ye sormuşlar şampiyonu seni belirleyeceksin diye: Beni ilgilendirmez, 3 puanı alır geçerim demiş.
  • Gs'ı ne sanıyorsun sen?

Kim şampiyon olursa dersen, Volkan ve Aziz'den nefret ediyorum, Bjk taraftarıda kendini birşey sanıyor.

Açıkcası umrumda değil.
  • 2006 da Galatasaray'ın şampiyon olduğu sene 33.hafta İnönü stadında BJK-GS maçı vardı . 1-0 öne geçmemize rağmen Galatasaray maçı son dakika da attığı golle 2-1 kazanmıştı .Muhtemelen biz de kazanırız o maçı .
  • önce feneri yenin
  • biz vurur geçeriz kime yarıyor kime yaramıyor bakmayız
  • Beşiktaş'ın o zamana kadar iddiası kalmaz.
  • Yatma mapma olmaz çıkar adam gibi futbolumuzu oynarız yener yeniliriz o ayrı Galatasarayın adını bu tarz şeylerle anmayın..

• Galatasaray veya Galatasaraylılar için, bizim şampiyon olamadığmız sene kimin şampiyon olduğu umrumda değil.

Ha illa bir seçenek sunulacaksa, Beşiktaş'ın şampiyon olmasındansa Fenerbahçe'nin olmasını tercih ederim.

Beşiktaş 10 senede 1 zirve yarışında var olabilen, olunca da görmemişliğinden herkese sulanan bir takım. Zaten şampiyon olduklarında da, görmemişin bir şampiyonluğu olmuş tutmuş yıldızını koparmış misali, 2 ay goygoyu sürüyor.

2 büyük takım var Türkiye'de, biz şampiyon olamıyorsak, öbürü yani Fenerbahçe olsun. Beşiktaş da iki 4 yıldızlı takım arasında, hediyeden verilmiş 2. yıldızıyla takılsın , haddini bilsin.
  • Vurun geçin arkadaşlar ne yatması?

• O haftalarda sampiyon belli olur polemiğe de gerek kalmaz. Kasmayın.

• Beşiktaş istese de yenemez ki bizi Arenada. Son 20 senede 2 kez mi ne kazandılar yanlış hatırlamıyorsam bizim sahada. Onlardan birisi de 8. olduğumuz sezon , o sezon bizi yenmeyeni dövüyorlardı. Yani ölü halimiz beraberlik alır. Bizim futbolcular maça asılırsa çoğu bjk maçında olduğu gibi rahat bi galibiyet alırız.

• ya bu kadroyla nereye kazanicaz allah aşkına takimda 5,6 futbolcu dışında adam yok hepsi çöp. Beşiktaş yer bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Trollsen birak bu forumu degilsen birak bu takimi

Troll filan değilimde.Siz bir galatasaraylı olarak fenerin mi bjknin mi şampiyon olmasını istersiniz ? Büyük ihtimalle bjk dersiniz.Hangi galatasaraylı fenerin şampiyon olmasını istesinki?

O eskidendi.

Simdi kimse besiktasin sampiyon olmasini istemiyor taraftarlarindan ötürü

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Beşiktaş istese de yenemez ki bizi Arenada. Son 20 senede 2 kez mi ne kazandılar yanlış hatırlamıyorsam bizim sahada. Onlardan birisi de 8. olduğumuz sezon , o sezon bizi yenmeyeni dövüyorlardı. Yani ölü halimiz beraberlik alır. Bizim futbolcular maça asılırsa çoğu bjk maçında olduğu gibi rahat bi galibiyet alırız.

Adamlarla yaptigimiz son maçı izlemedin herhalde ?
    Şut çektirmedi adamlar..
    Haşat ederler bizi arenada. Oynadigimiz futbol bu sene degismez gelir galibiyeti alir giderler.

• Burada ve sosyal platformda 15 yas civarinda ki 2000 sonrasi super ve uefa kupasi ergenleriyle hareket etmez o camia.Buni seneler oncede soyledim bu forumda sirf bugune ozel degil yani.

O macta Gs hicbir sekilde yatmaz Bjk takimina.Yener yenilir o ayri ama cikar topunu oynar gerisi onemli degil.Yillar once malum takimla sampiyonluk mucadelesi verirken Gs macta malum takimi tokatlayip bizim sampiyon olmamizi sagladi.

Gecin bu isleri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.