Şimdi Ara

Beşiktaşa yatarmıyız ? (32.hafta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32.haftada beşiktaş arenaya geliyor.Ozamana kadar fenerle kafa kafaya gitmiş olurlarsa bilerek 3 puan armağan edermiyiz?Siz istermisiniz yatmamızı?Bence kazanmak için oynayıp son dakikalara önde gidersek örneğin 2 1 gibi bilerek kendi kalemize iki gol bırakalım diye düşünüyorum.Böyle bir şey mümkünmüdür ? Ne kadar hayali dursada merak ettim :) Böyle bir şey TFF kurallarına aykırı olurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trollsen birak bu forumu degilsen birak bu takimi

• .
     Beşiktaşa yatarmıyız ? (32.hafta)

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Trollsen birak bu forumu degilsen birak bu takimi

Troll filan değilimde.Siz bir galatasaraylı olarak fenerin mi bjknin mi şampiyon olmasını istersiniz ? Büyük ihtimalle bjk dersiniz.Hangi galatasaraylı fenerin şampiyon olmasını istesinki?

• quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Trollsen birak bu forumu degilsen birak bu takimi

Troll filan değilimde.Siz bir galatasaraylı olarak fenerin mi bjknin mi şampiyon olmasını istersiniz ? Büyük ihtimalle bjk dersiniz.Hangi galatasaraylı fenerin şampiyon olmasını istesinki?

Bir Galatasarayli benim takimin sampiyon olmadiktan sonra kim olursa olsun der. Umrumda degil.

• Delikanlı gibi çıkıp topumuzu oynarız Beşiktaş'ın bizi yenmesi için yatmamıza ihtiyaç yok zaten.

• fikstür ayarlı geçen sene de aynı terane , bu sefer eyyamlasanız da biz şampiyon olucaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaşım zaten elinden geleni yapıcaktır bu tip davranışları gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Delikanlı gibi çıkıp topumuzu oynarız Beşiktaş'ın bizi yenmesi için yatmamıza ihtiyaç yok zaten.

Hocam ne yalan söyleyim baya güldüm bu mesajına Allahta seni güldürsün :D

• Yatma değilde böyle maçları genelde ihtiyacı olan takım kazanır . Kötü geçen bir sezonda bizde en azından derbi galibiyetleri istiyoruz , güzel maç olur
  • Galatasaray yatmaz çıkar mücadelesini verir hep böyle olmuştur.
  • Yatmadan da yeniliriz beyler rahat olun
  • Beşiktaş 32. Haftayı göremeyeceği için sorın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Yatmadan da yeniliriz beyler rahat olun

Güldum hocam

• Niye yatalım ki? Fener şampiyon olmalı hem. Şampiyon olursa Vitor gitmez. Penaltılar ve tek farklı skorlarla maç kazanma sürdürülebilir bir durum değil. Elbet bu patlayacak, bir yerde sorun çıkacak.
  • Güzel bir derbi olsun kazanan önemli değiş.
  • Kaybedeceksekte bileğimizin hakkıyla kaybedelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Delikanlı gibi çıkıp topumuzu oynarız Beşiktaş'ın bizi yenmesi için yatmamıza ihtiyaç yok zaten.

Hocam ne yalan söyleyim baya güldüm bu mesajına Allahta seni güldürsün :D

İyi de komik olan bir şey yok ki burada. Beşiktaş, yendiği zaman illa rakip takım yatmış mı oluyor? Şu durumda ilk yarı yatanlardan biri olduğunuzu hatırlatmakta fayda var.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Adam onu dememiş ki. Beşiktaş iyi oynasa da oynamasada onları yenebilecek durumda değiliz demiş. Komik bir şekilde söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Adam onu dememiş ki. Beşiktaş iyi oynasa da oynamasada onları yenebilecek durumda değiliz demiş. Komik bir şekilde söylemiş

Bayım selam,
    Ahırımda tam size göre bir mustang var. Dilerseniz sadece bir kaç dolara bu safkan mustang sizin olabilir. Bbu konuyu barda brendilerimizi yudumlarken daha detaylı konuşabiliriz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.